Kun äiti kelaa 7.2.2016
TEKSTI Selina

Se on MUN oma!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu
Se oli aivan tavallinen kerhopäivä. Heräsimme aamuun hymyillen. Söimme aamiaisen ja suuntasimme joka keskiviikkoiseen perhekerhoon innolla. A-muru odotti leikkihetkiä muiden kerholaisten kanssa ja minä muiden äitien tapaamista. Me molemmat olemme saaneet kerhosta ystäviä ja siellä on aina mukavaa! Kerhossa on paljon leluja – siis aivan valtavasti ihania, laadukkaita, muovisia, puisia, pehmeitä ja kovia leluja. On pikkuautoja, nalleja, nukkekoti, vauvanukkeja ja jopa leikkikeittö innokkaille kokeille. On autorata, junarata ja monenlaisia rakennuspalikoita ja aivan varmasti jokaiselle jotain, mutta ei, meidän innokas kerhoilainen ei halua jakaa, vaan dominoi nukenvaunut, nukensängyt ja kerhopaikan viisi (5!!) vauvanukkea itselleen! Jos joku uskaltaakin lähestyä leikkivää taaperoäitiä, alkaa kamala nukkejen ja tarvikkeiden kerääminen ja valmistautuminen karkaamaan koko vauvanukkekatraan kanssa kerhon ulko-ovista ulos! Lopulta tämän oikean äidin puuttuessa tilanteeseen, meidän taaperoäiti makaa X-asennossa mahallaan lattialla huutamassa menetettyjä nukkejaan räkäkupla nenässään!
Kun saamme Avustajan kanssa ensin karkailevan ja lopulta välipalan menettämisen uhan vuoksi nyyhkyttävän kerholaisen autoon, kuiskaan itsekseni hiljaa huokaisten: Miksi jakamisen pitää olla niin vaikeaa?

 

♥: Selina

Onko teidän lapsilla vaikeuksia jakaa leluja?
Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (22)

😀 On hän kyllä ihana! <3

1 vastaus

laitoin sulle insta directillä viestiä, huomasitko? 🙂

1 vastaus

Nyt huomasin ja sinäkin varmaan! 😉 Kyllä sitä aina oppii uutta! 😀

1 vastaus

Tuo kuulosti niin tutulle! Varmaan vielä joskus kadun sanojani, mutta meillä nuorin ei uskaltaisi väkijoukossa noin kiukuta, mutta kotona lievästi taistelee tavaroista. Tyttö taas oli aikanaan aivan mahdoton ja monet kerrat lähdettiin kerhostakin kesken kaiken pois. Nämä kaksi ääripäätä on luonteeltakin ihan erilaisia, tyttö on oikea tahtonainen ollut aina. Teini-ikää jo kauhulla odotankin 😀

1 vastaus

Sama täällä! 😀 Olen kuullut sanottava, että jos uhma on vaikea, niin vanhemmat pääsevät teini-iästä helpommalla! 😉

1 vastaus

Hih, kuulostaa tutulta. 😀 Tosin meillä ei kiinnytä tavaroihin niin vahvasti kerhossa eikä kylässäkään, mutta kotona tuo on hyvin, hyvin tuttu (ja hermoja kiristävä 😀 ) tilanne!

1 vastaus

Hermot ovat välillä koetuksella, mutta A tietää, että äiti voittaa (melkein)aina! 😀 Me olemme kaksi jäärää! 😉

1 vastaus

Meilläkin on jonkin verran ilmassa "minun, minun" huutoja, mutta toistaiseksi tilanteista on jotenkuten selvitty siten että välillä on jonkun muun vuoro ja kohta taas Kukkiksen.. Välillä on myös heittöydytty maahan takomaan nyrkkiä.. Ehkä tuo vuorottelu on päiväkodista tuttua ja siksi pysynyt vielä kotoillessa jotenkin ruodussa, mutta jännityksellä odotan, miten pikkusisarus keikauttaa kelkkaa 😀

1 vastaus

Tsemppiä teille! Uskon että selviätte! 🙂

1 vastaus

On ollut, ja välillä on edelleen. Hiljalleen se on siitä helpottanut ja niin se helpottaa teilläkin <3

1 vastaus

Sitä odotellessa! 🙂

1 vastaus

Hui, kuulostaa liiankin tutulta. Meilläkin Helmi usein kyselee kavereita leikkimään ja tytöt kun tulevat niin lelujen jakaminen on ihan hirveää kun Helmi hokee "minun, minun, minun" Eiköhän se helpota jossakin vaiheessa 😀

1 vastaus

"Kiva" että kuulostaa tutulta! 😀 Anteeksi! 😉

Meillä on sinänsä jännä että kotona asiat sujuvat ehkä hieman paremmin, mutta kerhon leluista tapellaan..

1 vastaus

Kuulostaa erittäin tutulta. 😀 Kaikki mikä oli juuri (tai vaikka tunti sitten) ollut kädessä on Ainon. Kaikki mihin hän on suunnitellut koskevansa on hänen jne. 😀

1 vastaus

Tuttu juttu! 😀 Meillä on kerhossa yksi ihana tyttönen, jonka kanssa tapellaan juuri noin. Toisen ei tarvitse välillä kuin katsoa tiettyä lelua ja sitten alkaa kilpajuoksu!

1 vastaus

Kuullostaa erittäin tutulta!! 😀 apuaaa 😀
Oon laittanu sulle facen kautta viestii… 🙂

1 vastaus

Hei pitää käydä kurkkaamassa! Se on varmaan siellä toisessa kansiossa! Kiitti muistutuksesta! 🙂

1 vastaus

Millä olet muokannut tämän kuvan? 🙂

1 vastaus

Muokkasin kuvan mustavalkoiseksi ihan vaan ilmaisella Picasalla mutta nuo puhekuplat ja fontit olen tehnyt PicMonkeyllä. Minulla oli siitä se kokeiluversio. :)Silläkin saisi muokattua valokuvia, mutta en ole sitä kokeillut.

1 vastaus

Hienoa toimintaa teiltä (sinulta ja avustajalta)! Joskus vanhemmat eivät ilkeä puuttua julkisilla paikoilla lastensa tekemisiin peläten juuri jotain X-kohtausta. Oma 5 v. poikani on tätä nykyä ihan kykenevä neuvottelemaan (syytä jo ollakin) ja jakamaan. Välillä kuulen jopa paljon jauhettuja termejä "vuorotellen / yhdessä". Jankuttaminen lienee tuottanut jotain tulosta. Pari vuotta taaksepäin tilanne oli eri ja ah, niitä karjumisia leikkipuistossa, kaverin luona ja täällä kotona. Aika aikaansa kutakin. Nyt on toiset haasteet sitten.

1 vastaus

Lapsen kasvaessa haasteita tulee varmasti vielä eteen! 🙂

1 vastaus

Voi ihana pikkuinen <3 Omasta vireystasosta riippuen nämä uhmakohtaukset joko naurattaa tai itkettää äitiä 😀

1 vastaus

😀 On hän kyllä ihana! <3

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kun äiti kelaa
Millaista mahtaa olla elämä lapsiperheessä, kun äiti kelaa? Tervetuloa lukemaan hieman erilaista, elämänmakuista ja välillä ihan sairasta perheblogia harvinaissairaan Selina-äidin elämästä, haaveista ja arjen haasteista. Mukana seikkailevat myös perheen isä ja sydänkasvoiset murumme A (-12) ja L (-17). Yhteydenotot: kunaitikelaa@outlook.com

Arkisto

Instagram

  • Blogissa uusi postaus liian monen hiljaisen viikon jälkeen.

Tämä jakamani pieni hetki hiljentää nyt blogin hetkeksi. Nyt tarvitsen kaiken voimani, oman pienen hetken, selvitäkseni kivuista ja ollakseni perheeni kanssa.

Kiitos tuesta ja siitä, että olet ajatellut minua ja perhettäni. Minä tulen vielä takaisin ja kirjoitan teille jälleen elämästä kun äiti kelaa hymyillen!
.
.
.
©️Anna Giss #uusipostausblogissa #newblogpost #linkkiprofiilissa #linkinbio #kunäitikelaablogi #kipu #pain #tauko

kunaitikelaablogi

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: