Kun äiti kelaa 11.2.2016
TEKSTI Selina

Sairas parisuhde

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu
Voin vieläkin nähdä miehestäni pilkahduksen sitä huoletonta ja punapäistä poikaa, johon rakastuin palavasti teini-iän myllerryksen keskellä. Hän on se oikea, mutta väkisinkin välillä tulee mietittyä, tahtoiko hän tosiaan sanoessaan yli kuusi vuotta sitten minulle tahdon koko paketin – hullu mies! Ei ole uutinen, että sairauteni vaikuttaa paljon parisuhteeseemme. Se on osa arkipäiväämme, riitojemme aihe, stressin aihe ja aihe, josta ei välillä puhuta ollenkaan. 
Mietin joskus mitä, jos tilanne olisi toisinpäin – jaksaisinko hoitaa miestäni, joka on vakavasti sairas? Rakkaus parantaa, mutta riittäisikö pelkkä rakkauteni kantamaan kaiken vastuun yksin? Kun sairastuin, olimme seurustelleet vasta 7 kuukautta, joka tuntui silloin hurjan pitkältä ajalta olla yhdessä jonkun kanssa. Olimme rakastuneita, suorastaan ällöimelän rakastuneita. Olisimme voineet viettää joka hetken yhdessä ja saldorajamme paukkuivat heti kun liittymä aukesi – melkein yhden puhelun aikana! Suunnittelimme yhdessä tulevaisuutta, haaveilimme ja rakastimme. Sairaus kuitenkaan ei tullut yksi. Silloin emme enää suunnitelleet tulevaisuuttamme vaan elimme hetkessä, joka saattoi milloin tahansa muuttua sairaaksi – parisuhteemmekin sairastui. Muistan vieläkin sen ensimmäisen kerran, kun jouduin pyytämään miestäni vessaan kanssani. Luulin, että hän juoksee huutaen pakoon, mutta sen sijaan hän tuki ja lohdutti minua elämäni nöyryyttävimpänä hetkenä. Hän selviää, mutta selviäisinkö minä? Ei, en usko. Mieheni on erityislaatuinen.

Vaikeuksista huolimatta voin nähdä meidät yhdessä vielä vuosienkin päästä. Voin nähdä hänet hoitamassa minua samalla rakkaudella, jonka näin hänen silmistään, kun ymmärsin, että hän rakastaa minua ja kun hän vastasi papin kysymykseen tahdon. Hän tahtoi minut sellaisena kuin olen, sairaana tai ei, vain minut. Voin nähdä hänet kantamassa minua portaissa, pitämässä huolta ja peittelemässä sänkyyn kipulääkkeen vaikutuksen alkaessa. Voin nähdä hänen kasvoillaan huolesta johtuvan rypyn syventyneen, mutta samalla toivoa paremmasta päivästä. Hän on se oikea, minun mieheni, ja en voisi olla kiitollisempi saadessani hänet elämääni! 
Rakastan sinua Isimies – ihan sairaan paljon! ♥

 

♥: Selina

 

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (46)

Tämä teksti nosti kyyneleet silmiin sen vuoksi, että siinä on paljon samaa vaikka niin paljon erilaista. Kohta on minun ja avopuolisoni 2-vuotis vuosipäivä ja vuoden siitä ajasta olen elänyt päivittäisten kipujen kanssa. Vuosi sitten muutimme uuteen, yhteiseen kotiin, mutta sitten kaikki meni ihan uusiksi. Ei tullutkaan onnellista arkea vaan kipuja, joiden syy oli ensin arvailujen varassa ja musersi, kun sain vahvistuksen. Vieläkään en saa riittävää kivunhoitoa, kun olen vasta menossa kipupolille ja kaikki muutenkin on kestänyt niin kauan. Prosessi on kesken, kenties joskus hyväksyn tämän, mutta vielä minusta ei siihen lopu.

Mutta tämä sinun teksti. Se itkettää, koska avopuolisonikin haluaa urheasti seistä rinnallani, vaikka olisin kuinka kipeä. Vaikka olisin miten tummissa vesissä. Olen kiitollinen ja olen onnellinen, että sinullakin on rakastava mies rinnallasi ❤

-Elina
http://kunonaikahypata.blogspot.fi

1 vastaus

Voi miten ihanan herkkä postaus. Toivottavasti miehesi lukee postauksen myös. Voimia teille ja lukuisia onnellisia hetkiä yhdessä.

1 vastaus

<3 Kiitos Mira-Marie! <

1 vastaus

♥ taas itkettää…

1 vastaus

<3 Hali!

1 vastaus

Aivan ihanasti kirjoitettu! <3

1 vastaus

Kiitos! <3

1 vastaus

Voi että, ihan tuli kyyneleet silmiin, niin ihanasti oot kirjoittanut!!!On se ihana kun noita miehiä on olemassa<3

1 vastaus

<3 Kiitos!
Olen päivittäin kiitollinen miehestäni, vaikka en aina sitä näytäkään hänelle! 😉

1 vastaus

Voi te ihanat <3 <3

1 vastaus

<3

Ihana sinä!

1 vastaus

Upea ja koskettava teksti. Kyyneleitä pyyhin täällä ruudun toisella puolella. Kiitos tästä!

1 vastaus

Kiitos Susanna! <3

1 vastaus

Ihana postaus❤ onnellisia vuosia edelleenkin!

1 vastaus

Kiitos! <3

1 vastaus

💑❤💕

1 vastaus

<3 <3 <3

1 vastaus

<3

1 vastaus

<3 Puss!

1 vastaus

Voi että<3 Tää on juuri sitä tosirakkautta, voi miten onnekkaita olettekaan, että löysitte toisenne aikanaan.

1 vastaus

Kiitos! <3 Olemme kaikesta huolimatta onnellisia yhdessä! <3

1 vastaus

Kaunis, herkkä ja koskettava kirjoitus. Juuri tuollaista on oikea tosi rakkaus. Niin myötä kuin vastamäessä toisia tukien ja rakastaen. Upeaa, että olette aikoinaan kohdanneet! Onnellisia hetkiä myös tästä eteenpäin!

1 vastaus

Kiitos! <3 Ihana sinä!

1 vastaus

Kaunis kirjoitus. Ihanat te.♥

1 vastaus

Kiitos! <3

Ihana sinä!

1 vastaus

Kauniisti kirjoitettu! ♥

1 vastaus

Kiitos! <3

1 vastaus

Ihana postaus. <3

1 vastaus

Kiitos! <3

1 vastaus

Olette toinen toisillenne arvokkaat ja tärkeät juuri tuollaisina ❤️

1 vastaus

<3 Kiitos!

1 vastaus

<3<3

1 vastaus

Iso <3!

1 vastaus

Voi miten ihana kirjoitus <3

1 vastaus

<3 Kiitos!

1 vastaus

Mua alko ihan itkettää, kun luin tätä postausta :') Aivan ihana <3 Vaikka ihminen olisi sairas, on ihminen paljon muutakin kuin sairautensa 🙂

1 vastaus

Voi sinua! <3 Kiitos! <3

1 vastaus

:')
♡ Luodut toisillenne ♡
-Minski-

1 vastaus

Kiitos Minski! <3

1 vastaus

ihana!<3

1 vastaus

<3

1 vastaus

<3 aivan ihana kirjoitus <3 täynnä rakkautta <3

1 vastaus

Kiva kuulla, että se välittyi sinullekin! <3 Kiitos!

Puss!

1 vastaus

Siulla on aivan erityislaatuinen mies <3

1 vastaus

Ihanat te ja kyllä mä uskon, että rakkaus kantaa<3 muistan kun äiti sairastui ja hänen miehensä kantoi hänet vessaan ja auttoi. Kunnioitukseni tätä miestä kohtaan kasvoi. Olemme oman mieheni kanssa keskustelleet näistä , että mitä jos minulle käy kuten äitille onko hän tukenani. Eihän sitä etukäteen voi suunnitella, mutta toisillemme ollaan luvattu rakastaa kunnes kuolema meidät erottaa ja haluan uskoa , että se myös menee niin<3 sitä se rakkaus on, tosi rakkaus, että rakastaa toista juuri niiden epätäydellusyyksien kanssa, jotka tekevät toisesta täydellisen minulle ja minusta hänelle<3

1 vastaus

Hei Noora! Minulla on jäänyt tämä sinun kommentti täysin huomaamatta! Linkitin tätä uuteen postaukseen, niin huomasin siksi vasta nyt kommenttisi! Ihana kuulla, että äidilläsi samanlainen mies elämässään. <3 Halaus! <3

1 vastaus

Tämä teksti nosti kyyneleet silmiin sen vuoksi, että siinä on paljon samaa vaikka niin paljon erilaista. Kohta on minun ja avopuolisoni 2-vuotis vuosipäivä ja vuoden siitä ajasta olen elänyt päivittäisten kipujen kanssa. Vuosi sitten muutimme uuteen, yhteiseen kotiin, mutta sitten kaikki meni ihan uusiksi. Ei tullutkaan onnellista arkea vaan kipuja, joiden syy oli ensin arvailujen varassa ja musersi, kun sain vahvistuksen. Vieläkään en saa riittävää kivunhoitoa, kun olen vasta menossa kipupolille ja kaikki muutenkin on kestänyt niin kauan. Prosessi on kesken, kenties joskus hyväksyn tämän, mutta vielä minusta ei siihen lopu.

Mutta tämä sinun teksti. Se itkettää, koska avopuolisonikin haluaa urheasti seistä rinnallani, vaikka olisin kuinka kipeä. Vaikka olisin miten tummissa vesissä. Olen kiitollinen ja olen onnellinen, että sinullakin on rakastava mies rinnallasi ❤

-Elina
http://kunonaikahypata.blogspot.fi

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kun äiti kelaa
Millaista mahtaa olla elämä lapsiperheessä, kun äiti kelaa? Tervetuloa lukemaan hieman erilaista, elämänmakuista ja välillä ihan sairasta perheblogia harvinaissairaan Selina-äidin elämästä, haaveista ja arjen haasteista. Mukana seikkailevat myös perheen isä ja sydänkasvoiset murumme A (-12) ja L (-17). Yhteydenotot: kunaitikelaa@outlook.com

Arkisto

Instagram

  • Olen täällä. ✨

Blogiin on tulossa postaus, tai oikeastaan kaksi, siitä mitä minulle kuuluu ja mitä kaikkea lähiviikkoina tulee tapahtumaan.

Tulevat viikot eivät ole ihan sitä, mitä odotin, mutta toivoa on, koska en olisi muuten saanut neurokirurgiltani kahta vaihtoehtoa, joista toisesta voin saada apua kipuihini.

Jotkut eivät saa yhtään vaihtoehtoa. Koskaan. Joidenkin pitää vain opetella elämään sairauden kanssa ilman toivoa paremmasta.

Olen siis kiitollinen näistä kahdesta vaihtoehdostani, vaikka samalla ihan kamalan peloissani.

#kunäitikelaablogi #uusipostausblogissa #newblogpost #linkkiprofiilissa #linkinbio #crps #dystonia #kipu #pain #spoonie

kunaitikelaablogi

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: