Kun äiti kelaa 18.2.2016
TEKSTI Selina

Elämä juuri nyt

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu
Tiedättekö tunteen, kun tajuatte pyörivänne sängyssä murehtimassa asioita, joille a) ette voi mitään ja b) jotka eivät ratkea pyörimällä peittoa ja aluslakanaa solmuun? Minulla on ollut koko viikon ihan jäätävä jumitusviikko ja sama masentava maanantai on tuntunut jatkuvan aina tähän torstai-iltaan asti! Mieleni on ollut aivan piripintaan täynnä asioita, joita en vain saa sieltä ulos astetta kovempaan käsittelyyn ja lopulta nakatakseni ne isoon mappiin Ö. Olen havahtunut kesken postauksen kirjoittamisen siihen, että selailen jo nolon koukuttavassa Instagramissa typerästi hihittäen satoja kuvia suloisista ranskanbulldogeista – kyllä, niistä ihanista ruttunaamoista – tai olen huomannut, että tietokone on taas mennyt lepotilaan ja olen istunut tunnin katsoen tyhjyyteen unohtaen samalla kaiken mitä olin tekemässä!

Sanotaan, että torstai on toivoa täynnä ja en olisi uskonut tätä tänä aamuna herätessäni jälleen väsyneenä uuteen päivään, mutta juuri nyt minulla on ihan hurjan hyvä fiilis! Kaikki mieleni jumit ovat kadonneet ja kirjoitan tätä postausta täysin rentoutuneena sotkuisesta keittiöstä ja tiputtamattomasta iltapalasta huolimatta poskilihaksissa asti tuntuva hymy kasvoillani! Tiedättekö mistä tämä johtuu? Olen kertonut aiemmin täällä blogissa vetäväni Suomen Kipu Ry:n vertaistukiryhmää ja tänään kokoonnuimme toisen kerran tänä vuonna. Minulla on aivan ihania ryhmäläisiä ja saan heistä mielettömästi voimia ja energiaa! He antavat minulle aivan varmasti paljon enemmän kuin minä ikinä osaisin antaa heille, mutta silti he tulevat aina paikalle kivuistaan huolimatta. En vaihtaisi pois hetkeäkään siitä tunteesta, kun saan nähdä aidon hymyn heidän kasvoillaan ja sen pienen hetken, kun kipu ei ole läsnä hallitsemassa heidän elämäänsä. Vertaistuki on yksi parhaista tavoista hoitaa kipua – ei tarvita kuin pieni hetki ja avoin sydän.

Torstai on siis todellakin toivoa täynnä ja tänä yönä uskon nukkuvani sikeästi ilman ylimääräistä flirttailua Nukkumatin kanssa isompaa unihiekka-annosta toivoen! Elämä juuri nyt on ihan mahtavaa!

 

♥: Selina

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (28)

Vertaistuki on hieno asia sen antajalle ja saajalle! 🙂 <3

1 vastaus

Hyvä, että sait jumit pois.

1 vastaus

Niinpä! 🙂 <3

1 vastaus

erittäin tuttuja fiiliksiä! mulla oli eilen koko päivä niin jumi, heräsin kuudelta väsyneenä, en virkistynyt yhtään aamulenkillä koiran kans, tein 11h työpäivän ja vihdoin olin seitsemän aikaa illalla kotona, kun olin sieltä aamulla ennen puoli kasia lähtenyt. no, loppuilta meni vaan yökkärit päällä ollessa ja meninkin nukkumaan niin että nukuin yli yheksän tuntia. aiettä kerrankin sellanen olo että on virkee ja ajatus toimii. 😀
ihan mahtavaa toi vertaistukiryhmät, ne on varmasti kultaakin kalliimpia!! tsemppiä nukkumatin kans, ja parempia yöunia toivotellen!:)

1 vastaus

"Kiva" kuulla, etten ole yksin jumeineni! 🙂

Ihana sinä! <3

1 vastaus

Vertaistuki on kyllä ihan parasta, asiassa kuin asiassa.

1 vastaus

Niin totta! 🙂 <3

1 vastaus

Niin juuri! Ainakin joskus torstai on toivoa täynnä 🙂 Onneksi on joitain ilon pilkahduksia (kodin ulkopuolella) joista sitten ammentaa uskomattomia voimia! Voi meitä <3 Mukavaa viikonloppua ja jatkukoon into ensiviikkoonkin!!

1 vastaus

Voi meitä! 😉 <3

Ihanaa viikonloppua sinullekin Birgit ja valoa päiviisi! <3 <3 <3

1 vastaus

Mussukka <3

1 vastaus

Toinen! <3

1 vastaus

Ihanaa viikonloppua Selina, saan näistä sun postauksista hyvän mielen! 🙂

1 vastaus

Kiitos! Toivottavasti teidän perheellä on ollut ihana viikonloppu!! <3
Mukava kuulla, että sait hyvän mielen! <3

1 vastaus

Ihanaa että fiilis on nyt parempi! Vertaistuki on monessakin asiassa hyvin tärkeää ja korvaamatonta. 🙂

1 vastaus

Vertaistuki on parasta! <3

1 vastaus

Hyvä, että valoisampi olo nyt! Voi kun me aikuiset osaisimme elää niin hetkessä kun lapset. Elävät niin täysillä juuri tätä hetkeä, ei huolta huomisesta.
Aurinkoista viikonloppua!

1 vastaus

Niin totta! Haluaisin edes pienen osan lapsien valoisasta asenteesta ja elämän otteesta!

Toivottavasti sinunkin viikonloppu on ollut ihana! Me olemme tavanneet ystäviä ja nappasin käsityön pitkästä aikaan ja sehän vei mennessään! 😉

1 vastaus

Oot kyllä niin mahtava! Ja oot varmasti ihan huippu ryhmänvetäjä 🙂

1 vastaus

Voi kiitos ihana Tiina! <3

1 vastaus

Sulla on kyllä upea kirjotustyyli! Näitä postauksia on kiva lukea kun säilyy mielenkiinto, ne on kirjotettu niin rennosti ja hauskasti. 😀 hyvä hyvä!

1 vastaus

Voi kiitos! Onpa tosi kiva kuulla, että tykkäät! 🙂

1 vastaus

Sun hyvä fiilis tarttuu ❤

1 vastaus

Mukava kuulla! <3

1 vastaus

<3

1 vastaus

<3 <3 !

1 vastaus

Huipputyyppi meidän ryhmänohjaaja ♥

1 vastaus

<3 Ihana sinä!

1 vastaus

Oi, mahtavaa! Vertaistuki on korvaamatonta monessakin eri asiassa!

1 vastaus

Vertaistuki on hieno asia sen antajalle ja saajalle! 🙂 <3

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kun äiti kelaa
Millaista mahtaa olla elämä lapsiperheessä, kun äiti kelaa? Tervetuloa lukemaan hieman erilaista, elämänmakuista ja välillä ihan sairasta perheblogia harvinaissairaan Selina-äidin elämästä, haaveista ja arjen haasteista. Mukana seikkailevat myös perheen isä ja sydänkasvoiset murumme A (-12) ja L (-17). Yhteydenotot: kunaitikelaa@outlook.com

Arkisto

Instagram

  • Blogissa uusi postaus liian monen hiljaisen viikon jälkeen.

Tämä jakamani pieni hetki hiljentää nyt blogin hetkeksi. Nyt tarvitsen kaiken voimani, oman pienen hetken, selvitäkseni kivuista ja ollakseni perheeni kanssa.

Kiitos tuesta ja siitä, että olet ajatellut minua ja perhettäni. Minä tulen vielä takaisin ja kirjoitan teille jälleen elämästä kun äiti kelaa hymyillen!
.
.
.
©️Anna Giss #uusipostausblogissa #newblogpost #linkkiprofiilissa #linkinbio #kunäitikelaablogi #kipu #pain #tauko

kunaitikelaablogi

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: