Rehellinen itselle ja avoin muille

Teksti
Sinä päivänä, kun aloin kelaamaan ajatuksiani julkisesti täällä blogimaailmassa päätin olla rehellinen. Rehellisyys on hyve, mutta pahimmillaan se voi olla raadollista, kipeää ja ahdistavaakin. Itse pidän rehellisyyttä isossa arvossa, mutta parhainta rehellisyyttä on sellainen, kun ihminen on rehellinen myös itselleen – hyväksyy itsensä ja ongelmansa.
Olen saanut teiltä lukijoilta valtavasti viestejä ja kommentteja siitä, kuinka arvostatte avoimuuttani kirjoittaessani vaikeista asioista. On ollut upeaa huomata, että olen vain rehellisyydelläni oikeasti auttanut ihmisiä – vaikkakin ihan vahingossa! Olen huojentunut siitä, että minun tapani kirjoittaa tätä blogia on otettu avosylin vastaan, koska tällainen minä olen; rehellinen itselleni ja avoin muille. Kirjoitan tätä blogia suoraan elämästä ja vaikka en jaakaan ihan kaikkea kanssanne, näen tässä blogissa itseäni paljon enemmän kuin olisin ikinä voinut kuvitella sinä syyskuisena päivänä painaessani ensimmäistä kertaa julkaise-nappia. Kiitos siis teille, kun saan olla oma itseni täällä blogimaailmassa! Kiitos kaikista ihanista kommenteista, kaikesta siitä tuesta ja aidosta välittämisestä, mitä minä ja perheeni olemme teiltä saaneet!


Olen kiitollinen ja onnellinen. Kiitos! ♥

 

♥: Selina

 

Kommentit

51 kommenttia

Minäkin kuulin asiasta radiossa ja heti tuli mieleen vinkata sinulle, että satutko tietämään. Mahtavaa, että vinkistä oli hyötyä! 🙂 t. Se sama anonyymi 😀

<3

Hei, ihana blogi sinulla on, muta tämä avoimuus ja rehellisyys on tullut mukaan vasta matkan varrella. Aluksi tarkoitushan oli lähinnä kertoa, millaista on elämä lapsiperheessä, jossa äiti on pyörätuolissa (Kun äiti kelaa). Teillä totuushan on ihan muuta, sillä sairautesi muut seikat ovat paljon hallitsevampia kuin tuo pyöris. Tämä on meille lukijoillekin selvinnyt pikku hiljaa. Hyvää vointia & jatkoa koko perheelle ?

<3 Kiitos kommentistasi!

<3

<3

On suuri ilo ja kunnia saada tuntea sinut myös live-maailmassa ♥ Olet ihan superhyperihana ryhmänohjaaja♥

Ihana sinä! <3

Jatka samaan malliin!

Jatkan varmasti! 🙂

Sun kirjoituksista saa niin paljon ajattelemisen aihetta ja positiivisia ajatuksia ammennettua itseensäkin. Rehellisyys ja avoimuus on monessa asiassa todella tärkeää, vaikka ei ole todellakaan helppoa ottaa vastaan kaikkea vaikeaa ja vielä kertoa kipeistä asioista muille. Ihailen ihan hirveästi sun elämänasennetta ja sitä, miten mahtava ja rohkea tsemppari olet <3

Mä olin ihan maassa läheisen puolesta,jolle tuli paksusuoli- ja imusolmukesyöpä sekä liuta näistä seuranneita muita juttuja – mutta voi että, tässä mun läheisessä on jotenkin niin paljon sitä samaa huikeutta mitä sussa! Hänellä elämä on muuttunut todella paljon ja vaikeuksia tuntuu tulevan jatkuvalla syötöllä, mutta silti hän ei lannistu. Vaikein asia tällä hetkellä on kuulemma sopeutuminen elämään avanteen kanssa.. Näytin sun blogia hänelle ja luin ääneen juttuja, ja hän totesi, että "on siinä kyllä sellainen mimmi, josta elämä on kasvattanut niin mahti-ihmisen, että vetää kyllä hetkeksi hiljaiseksi. Sairaus ja kipu voivat joko pilata koko elämän tai sitten ne voivat olla osa elämää, kun ei niitä voi työntää sivuunkaan työntää, täytyy vaan koittaa oppia elämään niiden kanssa, ja tuo nainen kyllä osoittaa sen, että kaikki on mahdollista." kyseinen henkilö ei tällä hetkellä jaksa itse kirjoitella, mutta pyysi välittämään sulle terveiset, että pidä lippu korkealla ja nauti elämän pienistä iloista, hän kuulemma koittaa ottaa entistä paremmin susta mallia.

Kiitos Selina <3

Voi Lillamy! <3 Kiitos taas ihanasta kommentista!

Voimia kovasti läheisellesi! Toivon hänelle myös kovasti tsemppiä tulevaan! <3

Iso hali teille molemmille! <3

Oot kyllä upee <3 !!

<3

<3

<3

Kiitos itsellesi! Tätä blogia on ilo lukea, olet niin aito ja ihana ihminen, että tulee todella hyvä mieli lukiessa sun ajatuksia. Rehellisyys on minustakin erittäin tärkeää ja arvostan suuresti sinua ihmisenä, vaikkei tunnetakaan. Ja tapa millä kirjoitat vaikeistakin asioista on ihaltava:) Kaikkea hyvää sulle <3

Ihana Ani! <3 Kiitos ihanasta kommentista!

♡♡

<3!!!

Olet todella aito?…kiitos siitä. Minulla on ehkä vähän tuntumaa siitä mitä elämäsi on. Olen kelaillut jo 33v….perheeseeni kuuluu tänään kaksi aikuista tyttöä ja rakas mies.

Tsemppihalit sinne! <3

<3

<3

Kiitos itsellesi! ♡

<3

<3 Sun tapa kirjoittaa on kyllä arvostettava! Kirjoitat rehellisesti, muttet kuitenkaan riivi auki kaikkia parisuhteen kiemuroita ja muita yksityisempiä asioita.

Kiitos Veera! <3

<3 <3 <3

<3

❤❤❤
-Minski-

Iso <3!

Kiitos itsellesi! Kirjoitat todella taitavasti, myönteinen ote loistaa läpi kirjoitusten! Olet niin valoisa ja vahva, että varmasti omalla esimerkilläsi kannustat muita. Kaikkea hyvää!!

Kiito peppilotta! <3

<3

<3

Minä tykkään kanssa ihan hirmuisesti lukea tätä blogia, sillä täältä löytyy oikeaa elämää: hyviä päiviä, huonoja päiviä, kauniita asioita, surkeaa fiilistä, jonka jälkeen taas iloa. Tätä vuoristorataahan elämä monilla on, ja on hienoa, miten avoimesti kirjoitat tästä kaikesta.

Kiva kuulla! <3 Kiitos ihanasta kommentista!

♡ Sun tekstejä on ihana lukea. Susta vaan jotenkin huokuu sellainen lämpö ja positiivinen elämänasenne vaikeidenkin asioiden keskellä, ettei voi kuin ihailla!

Ihana kuulla Janni! <3 Kiitos!

Sä oot upea <3 Ja sun blogisi ihan paras! 🙂

<3 Kiitos Niina, sinäkin olet ihana! <3

Ihanaa, että pidät blogia vaikka joistain asioista voi olla vaikeakin kirjoittaa. Olet yksi niistä ihmisistä, joiden positiivista elämän asennetta ei voi kuin ihailla 🙂

Kiitos Sanna ihanista sanoistasi! <3

Rehellisyys ja avoimuus ovat kunnioitettavia asioita. Ne näkyvät vahvasti blogissa ja se on hienoa 🙂

Kiitos kauniista sanoistasi sinullekin Jani! <3

Blogisi on juuri siksi ihana kun olet avoin ja rehellinen 🙂 Postaus toiveena olisi postaus käyttämistäsi apuvälineistä vai joko sellaisen olet tehnyt?

Kiitos Reetta! <3 Minulla on luonnoksissa apuvälineistä kertova postaus! Täytynee naputella se valmiiksi! 🙂

Tiesitkö, että eilen, viimeinen päivä helmikuuta, vietettiin harvinaisten sairauksien päivää? Osoite oli nuistaakseni harvinaiset.fi 🙂

Hei! Kiitos kommentistasi! Olen ollut niin lomalla, että julkaisin kommentit vasta nyt ja samasta syystä vastaankin vasta nyt 🙂

En tiennytkään koko päivästä mitään! Sainpas tästä postausidean, kiitos! 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä