Talviloman plussat

Teksti
Oi ihana talviloma, mutta miksi kului taas niin nopeasti?! Tämä lomaviikko on mennyt hujauksessa ja se tuntuu juuri nyt kutkuttavana sisäisenä riemuna, kun muistelen lumileikkejä takapihallamme ja näkyy korviin asti ulottuvana hymynä, kun sain katsoa jälleen tyttäremme onnistumisen riemua jäällä luistimet jaloissaan. Talviloman aikana olemme saaneet ladata akkuja ja nauttia ihanasta perhearjesta, aurinkoisesta säästä ja viettää myös sitä aikuisille tärkeää kahdenkeskistä aikaa. Tänään talviloman viimeisenä päivänä onkin aika karistella viimeiset ajatukset pois lomasta ja jatkaa elämää myös täällä blogimaailmassa. Arki, se on huomenna taas täällä, mutta ennen sitä fiilistelen vielä vähän talvilomaamme plussien muodossa!

1. Lomaileva Isimies. Minusta on ollut ihanaa herätä aamulla nukkuvan Isimiehen kainalosta. Arkena aamuni alkavat aina yläkertaan leijailevan kahvin tuoksun merkeissä, kun Isimies keittää sen perinteisen aamupannun ja koomailee sohvalla kahvikuppi kädessään minun hissitellessäni alakertaan pirteän A-murun kanssa. Nyt talvilomalla aamumme ovat olleet ihania ja laiskoja perheaamuja, jolloin heräämme yhtä aikaa ja syömme aamiaisen yhdessä. Ymmärsin myös kuinka paljon olenkaan menettänyt skipatessani perhepedin mahdollisuuden, kun A-muru syntyi. Loman aikana A-muru onkin kipittänyt joka aamu omasta sängystään meidän väliimme ja olemme köllineet peittojen alla ehkä jopa luvattoman pitkään. Mutta mikä voisikaan olla parempi aloitus päivälle kuin leikki-ikäisen kikatus ja kerrankin sovussa jaettu peitto, jonka alle mahtuvat kaikki kolme?
2. Se tavallinen perhearki. Leipominen, luistelu, hiihtäminen, leikkiminen, leffahetki keskellä päivää, vierailu A-murun isovanhempien luona, shoppailu ja askartelu. Loma teki jopa viikkosiivouksesta mielekkäämmän!


3. Treffit Isimiehen kanssa. Kuten mainitsin viime postauksessa, emme ole olleet kertaakaan ihan vain kahdestaan A-murun syntymän jälkeen – olemme aika noloja, tiedän! Talviloma tarjosi meille pari ihanaa päivää, jotka omistimme vain toisillemme.
4. Oma aika. Lomasta huolimatta on tärkeää antaa aikaa myös itselleen. Olen tehnyt kasvohoidon, kuorinut ja rasvannut itseni päästä varpaisiin ihanilla Nurmen tuotteilla, joita sain NHS:ltä testattavaksi. Olen myös neulonut kirjaimellisesti kädet verellä (neuloosi – en voi itselleni mitään!), lukenut muutakin kuin Kaksplussaa ja blogeja ja nukkunut muutamana aamuna niin pitkään kuin unta on riittänyt – luksusta sekin! 

Lomamme on siis ollut hyvin onnistunut, vaikka tajusin juuri, kuinka upeat kuvauskelit järkkärini missasikaan
nukkuessaan akku tyhjänä talviunia sentin paksuisen pölykerroksen alla
lipastomme päällä! Tällä lomalla olen kuitenkin elänyt hetkessä, eikä kamera kuulunut mihinkään niistä hienoista ja kauniista
hetkistä, jotka olen tallentanut vain mieleni muistikortille. Perhe, onni ja rakkaus, niistä on meidän talviloma tehty – ja tämä päivä vielä lomaillan! ♥

 

♥: Selina

 

Oletteko te ehtineet viettää talvilomaa?

Kommentit

34 kommenttia

Voi kiitos ihana! <3

Meillä oli kyllä mukavaa olla kerrankin vain toisia varten vaikkakin puhuimme miehen kanssa, että kylläpä se neiti A olisi ihan hyvin siinä samalla mennytkin. 🙂 Hänellä oli onneksi hurjan mukavaa mummolassa ja mekin nautimme olostamme, joten tästä otetaan nyt tapa! 😉

Oi en olisi voinut ennen A-murun syntymää uskoa voivani sanoa vielä joskus näin, mutta IHANAN MYÖHÄÄN SAATTE SILLOIN NUKKUA! 😀 A herää monesti seitsemältä, joten puolituntiakin lisää unta tekee aamuihin paljon.

Ihana olet Pirita! Minulle tulee aina niin hyvä mieli sun kommenteista! Kiitos kun olet olemassa! ISO hali! <3

Kuulostaa ihanalta! 🙂

<3

Aivan perfectiltä kuulostaa ♡♡

<3

Ihanalle lomalle kuulostaa ja ihania kuvia oot laittanu tähän ^_^

Kiitos Saga! <3

Eilen teimme taikinan ja tämä aamuna paistoimme sämpylät. Aamiaisella saimme nauttia onan paistopisteemme maailman herkullisimmista sämpylöistä. Kiitti vielä reseptistä! Tervetuloa blogiini lämpimäisille! Odotan jo sun uusia leipäreseptejä ja kuvasta päätellen niitä on luvassa.

Oi kuulostaa ihanalta! Hih, meillä leijailee juuri uuden reseptikokeilun jälkeinen ihana tuoksu! 😉

Aivan ihanat ketut! 😀

Kiitos! 🙂

Kivoja talviloma-plussia.

Kiitos! 🙂

Kuulostaa niin luksukselta! 😀 Ja noi ketut – vitsit miten ihanat! Meillä on vielä talviloma edessäpäin ja suuntaamme muutaman viikon päästä Åreen! Sitä odotellessa <3

Hih kiitos! 🙂 Voi ihanaa ja nautinnollista reissua teille! <3

Ihanan rentouttava loma teillä ollut! Parasta lomassa juuri ilman aikatauluja oleminen:) Kerrankin aikaa puuhastella perheen kanssa kaikkea kivaa. Ihanaa kun kevätaurinko jo pilkistelee ja illalla huomaa kun paljon pidempään valoisaa !

Voi niin olikin! Kaipaan JO nyt lomalle! Alkuviikko on ollut kamalaa sopeutumisvaikeutta koko perheellä! 😀 Jospa tämä tästä – onneksi pian on pääsiäisen pyhät! 😉

Täällä kevätaurinko on piristänyt myös kovasti!

Ihana loma siellä takana. 🙂 Täälläkin huomenna edessä paluu arkeen.
Ja noi kettu jutut, niin ihania.♥

Kiitos! <3

Ihanalta kuulostaa! Meillä ei miehellä ole koskaan talvilomia.. niin ei olla.
Tämä ei nyt tähän liity mitenkään, mutta minua kiinnostaisi A-murun arki. Missä harrastuksissa tai kerhoissa käy, käykö leikkikavereita ja mitä muuten touhuaa arkisin ja ienen kanssa? 😀

A-muru käy arkisin kaksi kertaa viikossa seurakunnan päiväkerhossa ja lisäksi käymme kerran perhekerhossa yhdessä. A-muru harrastaa balettia, joka on kerran viikossa 30 minuttia kerrallaan. Olimme tänään juuri leikkitreffeillä kerhoystävän perheen luona ja meilläkin käy aina joskus leikkikavereita viikolla. Viikolla puuhastelemme myös kotona perheenä, mutta isoimmat pihaleikit ja kyläreissut jäävät yleensä viikonlopulle. 🙂

Ihanalta kuulosti teidän loma 🙂 Täälläkin olisi huomenna edessä karu paluu arkeen. Onneksi kivat muistot jäävät arjen piristykseksi 🙂

Kiitos! <3 Karu arki koitti täälläkin – miksei lomafiilis voinut jatkua maanantaina…Koko perhe on kiukutellut alkuviikon! 😀

Oi että miten ihanaa, että teidän lomanne sujui noin rennosti ja mukavasti :)<3 Juuri tuollaiset hetket tuovat niin kivaa vaihtelua arkiseen elämään ja pieniäkin kivoja juttuja osaa jotenkin arvostaa enemmän, kun niitä ei ihan joka päivä ole tarjolla! Mulla ei ollut tänä vuonna talvilomaa, mutta jo silloin tällöin vietettävät pidennetyt viikonloput saavat aikaan ihan mielettömän fiiliksen. Ja itseasiassa jo viikonloput, mikä onkaan ihanampaa kun jäädä lojumaan puolison kainaloon lauantai- ja sunnuntaiaamuisin, kun arkisin täytyy hypätä heti ylös sängystä kun kännykän herätys alkaa soimaan 😀

Meillä oli kyllä ihana loma! <3 Ja niin totta, että pienilläki asioilla on iso arvo! 🙂

Uu, mitkä kettuneulomukset! Ihanat! Ja kivan kuuloinen loma teillä ollut! 🙂

Kiitos! 🙂 <3

Ihanalta lomalta kuulostaa <3
Noi aamut on kyllä ihania kun saa koko perheen kanssa lölliä peiton alla 🙂

Noi kettujutut, ihanat! Tahdon tytöille tollaset pipot, iiiiihanat! Löytyykö ohjetta jostain, jos koittaisin nakittaa jollekin sukulaiselle joka osaa neuloa:)

Odotan jo viikonloppua, että saisin taas pitkän perheaamun! <3

Kiitos, kiva kuulla että tykkäät! Blogiin on tulossa lähipäivinä ohjeet kaikista näistä kettumaisista käsitöistä! 🙂

Kuulostaa ja näyttää ihanalta! <3 Ja noi kettusukat, awwww!

Kiitos! 🙂

Kuulostaa kivalta teidän loma! 🙂 Olin silti tosi yllättynyt, että ette oo ollut yhtään kahdestaan A-murun jälkeen! Mutta kiva kun nyt saitte olla kahdestaanki 😉

Hahaa, A on ollut kyllä kaksi yötä meistä erossa, mutta olemme olleet aina jossain juhlissa silloin, eikä aikaa vain toisillemme ole jäänyt. En edes tajua miten olemme ajautuneet tähän tilanteeseen, mutta tästä otetaan nyt kuitenkin tapa! 😉 Hih!

Mun on pakko kommentoida tännekin, että noi sun neulomukset on NIIN MIELETTÖMÄN IHANAT JA MAGEET! 🙂 Ai vitsit!! Ja huippua, että pääsitte viettämään hetkiä aikuisten kesken kahdestaan. Ne on arvokkaita ne. Vaikka myös tuo peiton jakaminen kaikkien kesken kuulostaa aivan sydäntä sulattavan ihanalta tavalta herätä. Meilläkin N on nyt vapaapäiväaamuina halunnut äitin viereen heräilemään (toki, potkii ja komentaa isin kyllä aina sohvalle 😀 ), ja mikä olisikaan tosiaan parempi tapa herätä uuteen päivään <3 VARSINKIN, kun nämä samaiset aamut on saatu nukkua puoli kahdeksaan asti!!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä