Kun äiti kelaa 20.3.2016
TEKSTI Selina

Äiti joka karkasi kotoa

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu
Tiedätkö sen kutkuttavan tunteen, kun saat pienen ja ehkä jopa odotetun irtioton tavallisesta arjesta, kotitöistä ja omasta elämästä? Kotona elämä yleensä hymyilee, mutta jos uskallat katsoa pintaa syvemmälle, niin saatat huomata auringonpaisteessa kodissasi leijailevat pölyhiukkaset, nurkkiin kertyneet vaate- ja lelukasat ja sen, että se hiivatin tiskikone on taas kerran tyhjentämättä! Pakkasin siis eilen tavarani ja pyörikseni taksiin, hyppäsin junaan ja matkustin pikkusiskoni kanssa Helsinkiin haistelemaan katupölyä ja kokeilemaan, miltä tuntuu kelata Helsingin mukulakivikaduilla ratikkakiskoja väistellen.

Irtiottoni kotiarjesta sisälsi tietenkin shoppailua, eksymistä vilkkaan Helsingin keskustan hälyyn, blogiystävien tapaamista, uuden oppimista, uusia tuttavuuksia, paljon naurua, herkuttelua, hotellin silkkisen pehmeät lakanat ja pitkät aamu-unet. Mitä muutakaan äiti joka karkasi kotoa voisi toivoa?

Vaikka karkumatkani kotoa jäikin lyhyeksi, tämä reissu oli ehdottomasti maaliskuun kohokohta! Kotona minua odottaa pitkän junamatkan jälkeen ”äijäviikonloppua” isänsä kanssa viettänyt nuhainen tyttö, joten rehellisesti sanottuna minua hieman jännittää mitä muuta sen tutun kotioven takana odottaa auringonpaisteessa leijailevan pölyn lisäksi. Päätin kuitenkin etten nyt katso pintaa syvemmälle, vaan sen sijaan kelaan kotiin hymyillen, rentoutuneena ja halaan pitkään miestäni ja tytärtäni, joka ilahtuu varmasti kaikista tuliaisista jotka ostin hänelle jännittävän karkumatkani aikana!

 

♥: Selina 

 

Miten sinun viikonloppusi on sujunut?
Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (30)

Halaus Susanna! <3

1 vastaus

Minun viikonloppuni on ollut oikeastaan tosi kurja. Mieheni lähti yllättäen työkavereidensa kanssa perjantaina Espanjaan. En edes tiedä, milloin hän palaa. Koko viikonloppu on tuntunut taistelulta, että saan kaikki hommat rullaamaan lasten kanssa. Jostain suunnitellusta jouduimme luopumaan. Tyttäreni pääsi kuitenkin virpomaan. Siitä olen iloinen.

1 vastaus

Voi ikävä kuulla Susanna! Miten pärjäät siellä?

1 vastaus

Ihan hyvin jo nyt, kiitos! Mies kotiutui lopulta maanantaina iltapäivällä. Univelkaa taitaa vielä olla. Nukuin niin huonosti koko viikonlopun. Ruokakaan ei maistunut. Keskityin sensijaan vedenjuontiin.
Ihana lukea näitä kommentteja. Kaikilla muilla oli niin kiva viikonloppu.

1 vastaus

Halaus Susanna! <3

1 vastaus

Täällä viikonloppu sujui myös Helsingissä mitä ihanimmassa seurassa. 😀 Oli oikein ihana nähdä.<3

1 vastaus

Oli ihanaa! <3

1 vastaus

Oi, miten ihanaa! <3 Tuollaiset vaihtelut arkeen tuovat paljon uutta puhtia 🙂

1 vastaus

Sanos muuta! <3

1 vastaus

Ihana karkumatka 😀 Oli mukava tavata ja tutustua ♥

1 vastaus

Niinpä! 😉 Oli tosi kiva tutustua – kiitos ja anteeksi, tiedät kyllä! 😉 <3

1 vastaus

Hihi, ihana karkulainen <3 😀
Tääkin joutui kotoa evakkoon, kas kummaa 😀

1 vastaus

Kas kas! 😀 <3

1 vastaus

Irtiotot on kivoja!! Suunnitellaans pääsiäistä ♡

1 vastaus

Pian nähdään muru! <3

1 vastaus

Kiva irtiotto teillä ollut! Muistakin blogeista jo tästä vähän luin! Sinulla on todella kiva tyyli kirjoittaa, ja kauniita kuvia! 🙂

1 vastaus

Kiitos Nuppuja! Meillä kaikilla oli kyllä mukavaa! 🙂

1 vastaus

Toivottavasti pääsitte hyvin kotiin.. 🙂 Oli tosi kivaa tutustua näin ihan "oikeassa elämässä"! Kiitos seurasta! <3

1 vastaus

Päästiin kyllä! 🙂 Kiitos itsellesi, oli upeaa tutustua! 🙂 <3

1 vastaus

Tuollaisen hauskan viikonlopun jälkeen jaksaa varmasti taas ihan toisella tavalla sitä perusarkeakin 🙂 Täällä on vietetty ihan perusviikonloppu; paljon ulkoilua, herkkuja ja virpomisjuttuja. Kaikkea peruskivaa siis 😀

1 vastaus

Jaksaa ehdottomasti! 🙂

1 vastaus

Hauska karkumatka! Oli kiva tutustua livenä. Jatketaan ensi kerralla lisää…

1 vastaus

Oli tosi kiva tutustua! 🙂 <3

1 vastaus

Tollanen karkumatka teki varmasti sulle hyvää!!:) Kuulostaa ainaki kivalta reissulta. Ja mukavaa ku pääsit hiukan irti arjesta <3

1 vastaus

Voi niin teki! 🙂 <3

1 vastaus

Hieno irtiotto!

1 vastaus

<3

1 vastaus

Oi miten ihanaa <3

1 vastaus

<3

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kun äiti kelaa
Millaista mahtaa olla elämä lapsiperheessä, kun äiti kelaa? Tervetuloa lukemaan hieman erilaista, elämänmakuista ja välillä ihan sairasta perheblogia harvinaissairaan Selina-äidin elämästä, haaveista ja arjen haasteista. Mukana seikkailevat myös perheen isä ja sydänkasvoiset murumme A (-12) ja L (-17). Yhteydenotot: kunaitikelaa@outlook.com

Arkisto

Instagram

  • Blogissa uusi postaus liian monen hiljaisen viikon jälkeen.

Tämä jakamani pieni hetki hiljentää nyt blogin hetkeksi. Nyt tarvitsen kaiken voimani, oman pienen hetken, selvitäkseni kivuista ja ollakseni perheeni kanssa.

Kiitos tuesta ja siitä, että olet ajatellut minua ja perhettäni. Minä tulen vielä takaisin ja kirjoitan teille jälleen elämästä kun äiti kelaa hymyillen!
.
.
.
©️Anna Giss #uusipostausblogissa #newblogpost #linkkiprofiilissa #linkinbio #kunäitikelaablogi #kipu #pain #tauko

kunaitikelaablogi

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: