Äiti joka karkasi kotoa

Teksti Selina
Tiedätkö sen kutkuttavan tunteen, kun saat pienen ja ehkä jopa odotetun irtioton tavallisesta arjesta, kotitöistä ja omasta elämästä? Kotona elämä yleensä hymyilee, mutta jos uskallat katsoa pintaa syvemmälle, niin saatat huomata auringonpaisteessa kodissasi leijailevat pölyhiukkaset, nurkkiin kertyneet vaate- ja lelukasat ja sen, että se hiivatin tiskikone on taas kerran tyhjentämättä! Pakkasin siis eilen tavarani ja pyörikseni taksiin, hyppäsin junaan ja matkustin pikkusiskoni kanssa Helsinkiin haistelemaan katupölyä ja kokeilemaan, miltä tuntuu kelata Helsingin mukulakivikaduilla ratikkakiskoja väistellen.

Irtiottoni kotiarjesta sisälsi tietenkin shoppailua, eksymistä vilkkaan Helsingin keskustan hälyyn, blogiystävien tapaamista, uuden oppimista, uusia tuttavuuksia, paljon naurua, herkuttelua, hotellin silkkisen pehmeät lakanat ja pitkät aamu-unet. Mitä muutakaan äiti joka karkasi kotoa voisi toivoa?

Vaikka karkumatkani kotoa jäikin lyhyeksi, tämä reissu oli ehdottomasti maaliskuun kohokohta! Kotona minua odottaa pitkän junamatkan jälkeen ”äijäviikonloppua” isänsä kanssa viettänyt nuhainen tyttö, joten rehellisesti sanottuna minua hieman jännittää mitä muuta sen tutun kotioven takana odottaa auringonpaisteessa leijailevan pölyn lisäksi. Päätin kuitenkin etten nyt katso pintaa syvemmälle, vaan sen sijaan kelaan kotiin hymyillen, rentoutuneena ja halaan pitkään miestäni ja tytärtäni, joka ilahtuu varmasti kaikista tuliaisista jotka ostin hänelle jännittävän karkumatkani aikana!

 

♥: Selina 

 

Miten sinun viikonloppusi on sujunut?

Kommentit

30 kommenttia
Avatar

Halaus Susanna! <3

Avatar

Minun viikonloppuni on ollut oikeastaan tosi kurja. Mieheni lähti yllättäen työkavereidensa kanssa perjantaina Espanjaan. En edes tiedä, milloin hän palaa. Koko viikonloppu on tuntunut taistelulta, että saan kaikki hommat rullaamaan lasten kanssa. Jostain suunnitellusta jouduimme luopumaan. Tyttäreni pääsi kuitenkin virpomaan. Siitä olen iloinen.

Avatar

Voi ikävä kuulla Susanna! Miten pärjäät siellä?

Avatar

Ihan hyvin jo nyt, kiitos! Mies kotiutui lopulta maanantaina iltapäivällä. Univelkaa taitaa vielä olla. Nukuin niin huonosti koko viikonlopun. Ruokakaan ei maistunut. Keskityin sensijaan vedenjuontiin.
Ihana lukea näitä kommentteja. Kaikilla muilla oli niin kiva viikonloppu.

Avatar

Täällä viikonloppu sujui myös Helsingissä mitä ihanimmassa seurassa. 😀 Oli oikein ihana nähdä.<3

Avatar

Oli ihanaa! <3

Avatar

Oi, miten ihanaa! <3 Tuollaiset vaihtelut arkeen tuovat paljon uutta puhtia 🙂

Avatar

Sanos muuta! <3

Avatar

Ihana karkumatka 😀 Oli mukava tavata ja tutustua ♥

Avatar

Niinpä! 😉 Oli tosi kiva tutustua – kiitos ja anteeksi, tiedät kyllä! 😉 <3

Avatar

Hihi, ihana karkulainen <3 😀
Tääkin joutui kotoa evakkoon, kas kummaa 😀

Avatar

Kas kas! 😀 <3

Avatar

Irtiotot on kivoja!! Suunnitellaans pääsiäistä ♡

Avatar

Pian nähdään muru! <3

Avatar

Kiva irtiotto teillä ollut! Muistakin blogeista jo tästä vähän luin! Sinulla on todella kiva tyyli kirjoittaa, ja kauniita kuvia! 🙂

Avatar

Kiitos Nuppuja! Meillä kaikilla oli kyllä mukavaa! 🙂

Avatar

Toivottavasti pääsitte hyvin kotiin.. 🙂 Oli tosi kivaa tutustua näin ihan "oikeassa elämässä"! Kiitos seurasta! <3

Avatar

Päästiin kyllä! 🙂 Kiitos itsellesi, oli upeaa tutustua! 🙂 <3

Avatar

Tuollaisen hauskan viikonlopun jälkeen jaksaa varmasti taas ihan toisella tavalla sitä perusarkeakin 🙂 Täällä on vietetty ihan perusviikonloppu; paljon ulkoilua, herkkuja ja virpomisjuttuja. Kaikkea peruskivaa siis 😀

Avatar

Jaksaa ehdottomasti! 🙂

Avatar

Hauska karkumatka! Oli kiva tutustua livenä. Jatketaan ensi kerralla lisää…

Avatar

Oli tosi kiva tutustua! 🙂 <3

Avatar

Tollanen karkumatka teki varmasti sulle hyvää!!:) Kuulostaa ainaki kivalta reissulta. Ja mukavaa ku pääsit hiukan irti arjesta <3

Avatar

Voi niin teki! 🙂 <3

Avatar

Hieno irtiotto!

Avatar

<3

Avatar

Oi miten ihanaa <3

Avatar

<3

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä