Se hetki…

Teksti
Makoilin eilen illalla iltasadun jälkeen A-murun kanssa sängyssämme. Hän höpötteli päivästään, kertoi kuinka hauskaa oli kylvettää saunassa nukkeja ja oli hurjan ylpeä siitä, kun hän oli syönyt puurolautasensa tyhjäksi aivan itse. Silittelin hänen silkkisen pehmeitä hiuksiaan ja mieleeni tuli se päivä, kun istuin vessan lattialla positiivinen raskaustesti käsissäni. Muistan kuinka ne kaksi maagista viivaa nähdessäni vedin vaistomaisesti käteni vatsalleni tunnustellakseni onko jokin muuttunut  – olin raskaana, kaikki oli muuttunut. Samassa muistin miltä ne hennot ensimmäiset potkut tuntuivat, suloisen hikan ja sen jännityksen, kun sektiopäivä lähestyi. Muistin kuinka onnellinen olin, kun Isimies silitti vatsaani ja kuinka pieni ihmeemme potki napakasti hänen kättään vasten aivan kuin kertoakseen, että pian hän tulee muuttamaan kaiken – tekee meistä perheen. Havahduin, kun A-muru pökkäsi minua kevyesti kylkeen. ”Äiti, mennäänkö nukkumaan?”, hän sanoi ja haukotteli teatraalisesti purskahtaen samalla nauruun. Minun hassu tyttöni, elämäni suurin ihme. Hän on täydellinen, kuten totesin hänet ensikertaa nähdessäni ja saadessani hänet syliini. Niin täydellinen. Nappasin kikattavan tytön tiukasti kainalooni ja suukotin häntä otsalle. En ollut valmis päästämään häntä omaan sänkyynsä, vaan halusin pitää hänet vielä hetken lähelläni, nuuhkia hänen hiuksiaan ja kertoa kuinka valtavasti häntä rakastan. Se hetki oli täydellinen!

♥: Selina

 

Kommentit

32 kommenttia
Avatar

<3

Avatar

Aivan ihana hetki ja postaus.♥

Avatar

<3 Kiitos! Nämä pienet, yllättävät ja täydelliset hetket tekevät äitiydestä upeaa! <3

Avatar

Ihana♥

Avatar

<3

Avatar

<3

Avatar

<3

Avatar

Ihana <3

Avatar

<3

Avatar

Ymmärrän <3 Itsellekin tulee nykyisin välillä hetkiä, jolloin tekisi mieli pysäyttää hetki, että saisi oikein ajan kanssa pitää energistä pientä ihmistä sylissä, halata minuutin pidempään. Ja sanoa, että "älä kasva isoksi liian nopeasti, olet aina äitin pieni." Tämän pari päivää sitten halatessa sanoinkin <3

Avatar

<3 Ymmärrät hyvin ajatukseni! <3 Ihana sinä!

Avatar

Höpsö <3

Avatar

<3 Muru!

Avatar

Ihanasti kirjoittu ihanasta hetkestä ♡

Avatar

Kiitos! <3

Avatar

<3

Avatar

<3

Avatar

Ihana Selina, A-muru ei olisi ikinä voinut syntyä ihanampaan perheeseen :') <3 Ootte huippuja koko porukka!

Avatar

Voi ihana sinua! <3 Kiitos!

Avatar

Ihana kirjoitus, johon pystyin samaistumaan täysin. <3 Olet niin taitava kirjoittaja!

Avatar

Kiitos Suvi! <3

Avatar

Voi miten ihanasti kirjoitettu ❤️ Upee äiti oot!

Avatar

Kiitos! <3

Avatar

<3 hetket.. ne ihanat hetket <3

Avatar

Niinpä.. <3

Avatar

Ihana hetki, ne on niin kovin tärkeitä sekä vanhemmille että lapsille <3

Avatar

<3

Avatar

Voi kuinka täydellinen hetki. Elämän parhaita paloja, jotka pysyvät ihanina muistoina sydämessä aina <3

Avatar

Kauniisti kirjoitettu Jani! <3

Avatar

voi apua miten kauniisti kirjoitit, tuli ihan tippa linssiin <3 olet ihana äiti

Avatar

<3 Kiitos Ani! <3 Ihana olet!

Avatar

Aaaw ihana <3

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä