Kun äiti kelaa 22.3.2016
TEKSTI Selina

Se hetki…

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu
Makoilin eilen illalla iltasadun jälkeen A-murun kanssa sängyssämme. Hän höpötteli päivästään, kertoi kuinka hauskaa oli kylvettää saunassa nukkeja ja oli hurjan ylpeä siitä, kun hän oli syönyt puurolautasensa tyhjäksi aivan itse. Silittelin hänen silkkisen pehmeitä hiuksiaan ja mieleeni tuli se päivä, kun istuin vessan lattialla positiivinen raskaustesti käsissäni. Muistan kuinka ne kaksi maagista viivaa nähdessäni vedin vaistomaisesti käteni vatsalleni tunnustellakseni onko jokin muuttunut  – olin raskaana, kaikki oli muuttunut. Samassa muistin miltä ne hennot ensimmäiset potkut tuntuivat, suloisen hikan ja sen jännityksen, kun sektiopäivä lähestyi. Muistin kuinka onnellinen olin, kun Isimies silitti vatsaani ja kuinka pieni ihmeemme potki napakasti hänen kättään vasten aivan kuin kertoakseen, että pian hän tulee muuttamaan kaiken – tekee meistä perheen. Havahduin, kun A-muru pökkäsi minua kevyesti kylkeen. ”Äiti, mennäänkö nukkumaan?”, hän sanoi ja haukotteli teatraalisesti purskahtaen samalla nauruun. Minun hassu tyttöni, elämäni suurin ihme. Hän on täydellinen, kuten totesin hänet ensikertaa nähdessäni ja saadessani hänet syliini. Niin täydellinen. Nappasin kikattavan tytön tiukasti kainalooni ja suukotin häntä otsalle. En ollut valmis päästämään häntä omaan sänkyynsä, vaan halusin pitää hänet vielä hetken lähelläni, nuuhkia hänen hiuksiaan ja kertoa kuinka valtavasti häntä rakastan. Se hetki oli täydellinen!

♥: Selina

 

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (32)

<3

1 vastaus

Aivan ihana hetki ja postaus.♥

1 vastaus

<3 Kiitos! Nämä pienet, yllättävät ja täydelliset hetket tekevät äitiydestä upeaa! <3

1 vastaus

Ihana♥

1 vastaus

<3

1 vastaus

<3

1 vastaus

<3

1 vastaus

Ihana <3

1 vastaus

<3

1 vastaus

Ymmärrän <3 Itsellekin tulee nykyisin välillä hetkiä, jolloin tekisi mieli pysäyttää hetki, että saisi oikein ajan kanssa pitää energistä pientä ihmistä sylissä, halata minuutin pidempään. Ja sanoa, että "älä kasva isoksi liian nopeasti, olet aina äitin pieni." Tämän pari päivää sitten halatessa sanoinkin <3

1 vastaus

<3 Ymmärrät hyvin ajatukseni! <3 Ihana sinä!

1 vastaus

Höpsö <3

1 vastaus

<3 Muru!

1 vastaus

Ihanasti kirjoittu ihanasta hetkestä ♡

1 vastaus

Kiitos! <3

1 vastaus

<3

1 vastaus

<3

1 vastaus

Ihana Selina, A-muru ei olisi ikinä voinut syntyä ihanampaan perheeseen :') <3 Ootte huippuja koko porukka!

1 vastaus

Voi ihana sinua! <3 Kiitos!

1 vastaus

Ihana kirjoitus, johon pystyin samaistumaan täysin. <3 Olet niin taitava kirjoittaja!

1 vastaus

Kiitos Suvi! <3

1 vastaus

Voi miten ihanasti kirjoitettu ❤️ Upee äiti oot!

1 vastaus

Kiitos! <3

1 vastaus

<3 hetket.. ne ihanat hetket <3

1 vastaus

Niinpä.. <3

1 vastaus

Ihana hetki, ne on niin kovin tärkeitä sekä vanhemmille että lapsille <3

1 vastaus

<3

1 vastaus

Voi kuinka täydellinen hetki. Elämän parhaita paloja, jotka pysyvät ihanina muistoina sydämessä aina <3

1 vastaus

Kauniisti kirjoitettu Jani! <3

1 vastaus

voi apua miten kauniisti kirjoitit, tuli ihan tippa linssiin <3 olet ihana äiti

1 vastaus

<3 Kiitos Ani! <3 Ihana olet!

1 vastaus

Aaaw ihana <3

1 vastaus

<3

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kun äiti kelaa
Millaista mahtaa olla elämä lapsiperheessä, kun äiti kelaa? Tervetuloa lukemaan hieman erilaista, elämänmakuista ja välillä ihan sairasta perheblogia harvinaissairaan Selina-äidin elämästä, haaveista ja arjen haasteista. Mukana seikkailevat myös perheen isä ja sydänkasvoiset murumme A (-12) ja L (-17). Yhteydenotot: kunaitikelaa@outlook.com

Arkisto

Instagram

  • Blogissa uusi postaus liian monen hiljaisen viikon jälkeen.

Tämä jakamani pieni hetki hiljentää nyt blogin hetkeksi. Nyt tarvitsen kaiken voimani, oman pienen hetken, selvitäkseni kivuista ja ollakseni perheeni kanssa.

Kiitos tuesta ja siitä, että olet ajatellut minua ja perhettäni. Minä tulen vielä takaisin ja kirjoitan teille jälleen elämästä kun äiti kelaa hymyillen!
.
.
.
©️Anna Giss #uusipostausblogissa #newblogpost #linkkiprofiilissa #linkinbio #kunäitikelaablogi #kipu #pain #tauko

kunaitikelaablogi

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: