Sitä on turha jossitella…vai onko?

Teksti
Sanotaan, että elämässä on turha jossitella, mutta oletteko koskaan
ajatelleet, että jossittelukin voi olla joskus tervettä ja ehkä jopa
hauskaa?
Varoitus: tämä postaus sisältää jossittelua! 😉
Olen monesti miettinyt mitä JOS
en olisi aloitanut bloggaamista.
Ensimmäisenä tulee mieleen, että silloin saattaisin nukkua enemmän enkä kukkuisi yömyöhään alakerrassa kuulokkeet korvilla näpyttelemässä postausta, kuten jälleen viime yönä! Luulen myös, että lukisin enemmän kirjoja,
vaikka tiedän, että blogimaailman tarjoama tosielämän lukuelämys onkin paljon palkitsevampaa kuin kirjallisuuden tarjoama jännitys ja romanttinen höttö. Ilman blogia en olisi myöskään saanut tutustua niin moneen upeaan ihmiseen, löytänyt ystäviä, koukuttunut Instagramista, ostanut järkkäriä ja opetellut kuvaamaan manuaalilla… Jos en bloggaisi, jotain isoa puuttuisi elämästäni!
Mitä JOS saisin muuttaa yhden asiaa kodissamme? Haluaisin isomman olohuoneen…ei kun tuulikaapin…Onko pakko valita vain yksi, jos ei tahdo?!

Pitkäaikaissairaana mietin välillä paljonkin, millaista elämäni olisi, JOS en olisi sairas. En toisaalta enää taida tietää millaista olisi olla terve, mutta uskon, että jos olisi terve, olisin työelämässä ja rämpisin ruuhkavuosissa kuten kaikki ikäiseni. Olen miettinyt paljon myös, mitä tekisin jos tapaisin hoitovirheen tehneen lääkärin. Tiedän kyllä varsin hyvin, mitä mieheni, isäni ja appiukkoni tekisivät kyseisessä tilanteessa, mutta minä saattaisin kiittää häntä, että jäin henkiin ja sain näinkin hyvän elämän sairaudestani huolimatta. Jos olisin vielä katkera, elämäni olisi hyvin vaikeaa!

Mitä JOS saisin sakot?
Itkisin – oikeasti! En ole koskaan saanut sakkoja, joten se eka olisi varmasti pahin.

Oma koti ja siihen liittyvä asuntolaina sai minut jälleen viime viikolla miettimään, mitä JOS voittaisin Eurojackpotissa ihan hullun ison summan rahaa. Kieltämättä 76 miljoonaa euroa tililläni saisi aikaan muutamia muutoksia, jonka ansiosta laina jos toinenkin katoaisi, kamera vaihtuisi uuteen ja ostaisin olohuoneeseen uuden maton. No okei, ehkä rakentaisin hulppean omakotitalon isoilla ikkunoilla, kuiluhissillä ja esteettömällä saunaosastolla, jossa olisi uima-allas. Laittaisin myös hyvän kiertämään, ottaisin monta kummilasta ja lahjoittaisin ison summan rahaa harvinaisten sairauksien tutkimuksen ja hoidon hyväksi. Tämä täydellinen suunnitelma kaatui valitettavasti siihen, ettei onnetar osannut taaskaan lähettää kyseistä rahasummaa tililleni, koska en muistanut edes lotota! Saahan sitä silti jossitella!

Mitä JOS saisin tehdä yhden päivän aikana ihan mitä huvittaa? Haluaisin hypätä tandemhypyn – vaatimatonta!
Joskus iltaisin katsellessani nukkuvaa A-murua mietin mitä JOS en olisi äiti.  Silloin mieleni valtaa kiitollisuus siitä kaikesta, mitä olenkaan saanut kokea hänen kanssaan. Ennen kuin minusta tuli äiti, olin aivan varma, että elämästäni tulisi puuttumaan jotain suurta, jos en pystyisi saamaan lapsia. Tuolloin äitiys oli suurin haaveeni ja juuri sen vuoksi olen päivittäin kiitollinen siitä, että olemme saaneet elämän suurimman lahjan, oman lapsen.
Mitä JOS saisin 1000€ rahaa ihan vain omaan käyttöön? Tonni
on paljon rahaa, mutta sen saa kyllä käytettyä minunkin kaltainen
pihihkö naisihminen hyvin nopeasti! Sijoittaisin tonnin kokonaan
ulkoiselle muodonmuutokselle, joka sisältäisi hemmottelua, meikin,
kampauksen ja niin paljon vaatteita, kun kaiken sen jälkeen jää rahaa
järkevän vaatekaapin luomista varten.
Myös internetin ihmeellinen maailma on täynnä jossittelua! Netissä mietitään, mitä jos iso ihminen istuu viereen lentokoneessa,  mitä jos punkin pää jää koiraan kiinni, mitä jos koko maailma muuttuisi vegaaniseksi, mitä jos tietokone räjähtää kesken sähköisen yo-kokeen, mitä todella tapahtuu, jos nielaisee purukumin, mitä jos netti ei toimisi ja mitä jos mies poseeraisi kuin nainen! 
Mielestäni aivan jokaisen elämä kaipaa hieman jossittelua – silloin tietää, että elää! Mukavaa keskiviikkoa!

 

♥: Selina

Jossitteletko sinä ja JOS jossittelet, niin mistä?

Kommentit

26 kommenttia
Avatar

Hahaa, tervetuloa kerhoon! 😉

Avatar

Ihana! Välillä tosiaan on kiva jossitella :-)!

Avatar

Totta! 😉

Avatar

HIhihi, ihana! 🙂

Avatar

<3

Avatar

Täälä ainakin jossitellaan. Lähinnä se on mun ja miehen hassuttelua mitä JOS voitettais lotossa. Ai, että se on hauskaa:) Joskus sitä tulee myös jossiteltua just tuolla mitä jos ei olisi lapsia, joka päätyy aina siihen miten tyhjää elämä olis.
Ihanaa keskiviikkoa sulle:)

Avatar

Kiva kuulla, etten ole ainoa! 😉

Mukavaa viikonloppua Ulla! <3

Avatar

Mä välillä jossittelen sillä, että jos olis tehnyt elämässään parempia valintoja esim. opiskelussa ja ihmissuhteissa että miten erilaista elämä nyt vois olla. Tai mitä jos meillä olis vaikka yksi lapsi enemmän, jos asuis jossain muualla, jos ei tarviis miettiä mihin rahat riittää tai jos olisi edes yksi päivä ilman kipua. Ärsyttävää lähinnä, oikeasti uskon että jossittelu on turhaa ja kaikella on tarkoitus 🙂

Avatar

Kivoista asioista jossittelu on huomattavasti mukavampaa! 🙂 Tsemppiä! <3

Avatar

Vaikeavammaisena naisena jossittelen useinkin miettien, minkälaista olisi olla terve. Kaikki asiat olisi ainakin miljoona kertaa helpompia. Kiitollinen en kyllä osaa olla mistään tässä paskasairaudessa.
Mieheni kanssa pohditaan välillä, missä mahdettaisiin olla nyt, jos ei oltaisi koskaan tavattu toisiamme. No mä olisin varmaan lataamossa.
Olen saanut kerran ylinopeussakon. Se oli kyllä aika kamalaa. Naispoliisi otti minut maijaan selvittelemään asiaa. Mieheni ja kaksi vanhinta lastamme istuivat silläaikaa autossa. Olimme menossa minun mummuni luokse. Oli muuten täystyö lahjoa 3- vuotias esikoisemme, ettei hän täräytä iso-mummulle heti ovella, että äiti oli poliisiautossa. Parkkisakkoja olen saanut muutamia, mutta ne ei tunnun niin pahalta.

Avatar

Totta, että terveenä asiat olisivat paljon helpompia. <3

Parkkisakon kestäisin- ehkä! 😉

Avatar

Mahtava postaus. Kiitos! Minä ainakin saan sinun blogistasi enemmän kuin monestakaan kirjasta koko elämäni aikana. Olet huippu.

Avatar

Kiva että tykkäsit Suvi! 🙂 Ja kiitos ihanasta kommentista! <3 <3

Avatar

Täällä ainakin jossitellaan. 😀

Avatar

Hahaa! Kiva kuulla! 😉

Avatar

Kiva postaus! 🙂 Välillä on tosiaan kiva pohtia, että mitä jos…? Kunhan ei liikaa jää jossittelemaan…:)

Avatar

Kiva että tykkäsit, kiitos! 🙂

Avatar

Mä oon varmaan maailman pahin -mitä jos- ihminen!!

Avatar

Hahaa! 😀 <3

Avatar

Ihana ♥♡

aurinkoisia päiviä♡

Avatar

Kiitos! <3

Ihanaa viikonloppua sinulle

Avatar

Mä yritän olla jossittelematta, mutta väkisinkin joskus mietin mitä jos saisin joskus nukkua 😀

Avatar

Aika vakio! 😀 Ihana sinä!

Avatar

Hahaa.. 🙂 minäkin jossittelen usein! Siitähän saa valtavasti energiaa.. Etenkin tuosta mitä jos voittaisi lotossa (sehän on käytännössä mahdollista) <3

Avatar

😀 NIINPÄ! <3

Avatar

Kyllä ja ihan liikaa vaikkei pitäs! Mitä jos on varmaan mun joka toinen lause 😀

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä