Voihan voimasana!

Teksti
Tiedättekö tunteen, kun vanne puristaa päätä ja ärsyttää niin paljon, että tuntuu kuin silmen verisuonet poksahtaisivat ja saisivat veren maun suuhun asti? Pyrin välttämään blogissani kiroilua, koska kiroilen siviilissä hävettävän paljon – aivan kuten eilen teinimäisesti voimasana joka toisena sanana! Nyt siis herkimmille lukijoille varoitus: Tämä postaus sisältää YHDEN kehnosti sensuroidun voimasanan. 

Eilinen ilta oli raivostuttava. Silloin minulla oli voimakas tunne siitä, että jos vi*utukseen voisi kuolla, niin mieheni olisi saanut alkaa valitsemaan minulle arkkua ja järjestämään hautajaisia! Niin ja naurettavinta tässä on se, että kaikki ketutuksen aiheuttama pas… ai niin lupasin kiroilla vain kerran, kakka kiteytyi meidän ihan leppoisissa merkeissä alkaneeseen iltaan ja ihan muutamaan hassuun tuntiin A-murun nukahtamisen jälkeen. Eilinen tunne ei vetänyt vertoja reilu vuosi sitten koetulle helvetin porttien räjähtämiselle, eikä siitä aiheutuvalle savulle ja lieskoille, ja se kulminoitui elämän pieniin asioihin, jotka ärsyttivät juuri sillä hetkellä luvattoman paljon!
Voimasana #1 Suihku: Menin illalla suihkuun ja sinne kelatessani huomasin jälleen kerran Isimiehen jättäneen suihkun yläasentoon, johon en aivan yllä pyörätuolissa istuen. Ensin räyhäsin, kiukuttelin ja ärisin, eikä tietenkään epähuomiossa ja aivan vahingossa suihkun yläasentoon unohtaneen Isimiehen apu enää kelvannut, joten jääräpäisenä ääliönä koin parhaimmaksi vaihtoehdoksi kirota ja murjottaa sekä pestä hiukseni valuvan hanan alla. 

Voimasana #2 Minikoira L: En tiedä mitään niin ÄR- SYT- TÄ-VÄÄ kuin kissamaisesti naukuva 2 kiloinen koira, joka ei ole koiraa nähnytkään! Eilen Minikoira L vinkui vieressäni, kynsi minua kissan elkein etutassullaan ja vaatimalla vaati minua leikkimään, rapsuttamaan, hellimään, nakkelemaan lelua tai antamaan herkkuja. Ja koska en puhu koiraa, en tiedä mitä muuta se sillä kertaa halusi kuin ärsyttää minua!

Voimasana #3 Leikki-ikäinen ja epäonnistunut hampaiden pesu:  A-muru oli nukkunut jo hyvän tovin, kun menin itse pesemään hampaitani. Vessassa minua odotti kuitenkin varsin mielenkiintoinen yllätys, kun koko vessan taso oli vuorattu hammastahnalla ja siinä näkyi jopa pienen hammaspeikkojen karkottajan jalanjälki! Ei siinä, tulipa hammaspeikot häädettyä muualtakin kuin suusta!
Voimasana #4 rasittava tippalaskuri: Minulla on ollut näiden kahden vuoden aikana riita jos toinenkin tippalaskurini kanssa – se kun luulee voivansa päättää milloin ruokailen ja milloin en. Laite on äärimmäisen herkkä ja ilmoittaa tukoksista ihan kiusallaan ainakin kolme kertaa tunnin kestävän ruokailun aikana. Vietin siis eilen päivän viimeisen ruokatuntini keskustellen tippalaskurini kanssa siitä onko se tukossa vai ei, samalla suoristellen letkuja ja kiroten koko laitteen syvälle ja sinne. Lohdullista on kuitenkin se, että peg-ravitsemuksessa olisi tärkeää pitää normaalit rutiinit ruokailussa ja muistaakseni jokaiseen ruokailuun kuuluu jonkinlainen keskustelu!
Voin siis sanoa eilisestä sen, että kömpiessäni illalla kerrankin ihmisten aikoihin sarvet päässä sänkyyni ja asetellessani kiukkuisena jalkojani tyynyillä sopiviin asentoihin, olin väsynyt ja valtavan onnellinen siitä, että päivä veteli viimeisiään! Niin ja selvisin kuin selvisinkin hengissä!

 

♥: Selina

Mikä saa sinut ärsyyntymään?

Kommentit

30 kommenttia
Avatar

Voi toivottavasti Madeiralla sää kuitenkin yllättää ja pääsisitte nauttimaan auringosta! Pidän peukkuja! 🙂

Avatar

Ahahhaa, mulla on aina ollut hivenen kieroutunut huumorintaju ja tässä noin kuukausi sitten eräs asia (mitä meidän lapselle on syötetty sanoina, Linda tietää tän!) sai mut niin raivon partaalle, että olin ihan varma että v*tutukseen voi kuolla. Suunnittelin jo, et mun hautakivessä lukee ylhäällä et "Voiko v*tutukseen kuolla" ja sit ihan alhaalla, et "no, miltä näyttää!" 😀

Toivotaan, että teillä on tänään parempi päivä :)! Mäkin oon jo (no en oo!) melkein unohtanut ton asian 🙂

Avatar

Voi ei, hahaa! 😀

Tänään on ollut huomattavasti parempi päivä! 🙂

Avatar

Sairauden aiheuttama kömpelyys ja tiettyjen sairauksien uusiutuminen: esmes kilpirauhasen lisääntynyt vajaatoiminta – lisää entisestään kömpelyyttä, lihassärkyjä, suonenvetoja koko kehossa kaulasta varpaisiin, triggeröi cphta ja kolmoishermosärkyä kasvojen alueella ja luut on kipeinä, kurkussa pala ja se muka tukkii hengityksen. Kilpparista johtuva anemia ja kun rauta ei imeydy sitten millään ja siitä tulee isoja vatsanväänteitä ja huimausta yms. Tämä kaikki saa aikaan sen että tavarat sinkoilevat, kaadun herkemmin yms. Esmes tänä aamuna hoidin ensin kissat. Läikytin tietysti ruuat ja vedet kun heitä ei voi vielä pitää samassa tilassa ja toiselle kuskataan ruokaa eripuolelle huushollia. Sain sen sotkun siivottua ja uudet safkat tilalle. Just kun sain vipan kaffikupillisen tarjottimelle kera kaikkien muiden aamiaistarpeiden + herttuattaren aamiaisen (juu vanhin kissa saa aamiaistarjoilun sänkyyn ja palvelija aterioi hänen kanssaan…) Siis koko helahoito pärskähti yhtäkkiä yllättäen ympäriinsä vaikka olin erityisen tarkkaavainen ja keskittynyt ja varovainen. Sotkua olikin sitten vähän enemmän. Piti keittää uusi kaffi. Kaikki touhaaminen aloitti kovan cph-säryn kasvojen luiden kolmoishermosärkyä myöten. Sitten siinä hötäkässä uusi kissa livahti kiusaamaan herttuatarta. Tuli lisää särkyä. Lauantaiaamulla on lähtö reissuun ja oon jo nyt hirveän väsynyt ja kipeä ja stressaantunut ja ärsyyntynyt. Varpaista kaksi on mustelmilla ja kynsi irtoamassa – onnistuin muutama päivä sitten tölväisemään varpaat yhtäkkiä yllättäen imurinsuuttimeen täysillä. Kyll se taas tästä =D

Avatar

Voi miten kurjaa Saila! <3 Voimia sinne! <3

Avatar

Joskus on niitä päiviä , että monta pientä vastoinkäymistä saa räjähtämään ja sitten on niitä päiviä , että keksii luovia ratkaisuja joka pulmaan ja vain nauraa , että selvisinpäs taas; D tsenppi hali ja onneksi jokainen päivä on erilainen <3

Avatar

Kiitos Noora! 🙂 <3

Avatar

Se kun lapset ei tottele mitään! Mies lähti työreissulle ja olen ollut nyt lasten kanssa keskenään. Yleensä kun on päivät lasten kanssa, on ihanaa kun mies tulee iltapäivällä kotiin ja saa itse vähän hengähtää ja nyt sitä hetkeä ei päivässä tule niin pienikin vastoinkäyminen lasten kanssa ottaa koville. Vaikka meillä onkin mennyt paljon paremmin, mitä osasin kuvitellakaan! Myös se, että pienin heräsi kuudelta, mitä ei tee koskaan! Paitsi nyt kun en saanut unta ennen puoltayötä ja nukuin huonosti kun keskimmäinen pyöri vieressä ja pienin heräili syömään. ONneksi äsken pääsin lenkille karistamaan väsymykset ja siivouskin on puoliksi tehty. Kyllä tästä vielä hyvä päivä tulee 🙂

Avatar

Tsempit sinne Laura! 🙂

Avatar

Hahaa.. Nämä on näitä päiviä kun kaikki ärsyttää! 🙂 Minua ärsytti eilen monikin asia. Vanhat parasta ennen – päiväykset kaupoissa, se miksi on kummallista että myös äidit joskus haluavat olla yksin esim. vessassa tai se miksi meidän kuopus ei millään usko ettei 10 purkkaa voi kerralla laitaa suuhun.. Hahaa.. Nä on niin näitä! Tänään taas samaiset asiat hymyillyttävät <3

Avatar

Niin totta! 😀

Avatar

Mua ärsyttää varmaan enite miehen ajattelemattomuus ja sotkeminen! 😀 tänään pääs kyl itku kun Anton oli levittäny kakkaa olkkarin matolle sillä välin, kun pesin Vilmerin pyllyy :S

Avatar

VOI EI!!! Tsemppiä Nea sen maton pesuun ja miehen kanssa! 😉

Avatar

Oi ei, niin tiedän tunteen. Ja väsymys nostaa kyllä ärsytyskynnystä roimasti! Mutta ihanaa lukea näitä, ettei ole maailmankaikkeuden ainoa ärsyyntyjä! 🙂

Avatar

Väsymys on kyllä toden totta pahin! Kiva myös kuulla etten minäkään ole ainoa ärsyyntyvä äiti! 😉

Avatar

<3 <3 , Voihan ärsytys!
Silloin kun olen hyvällä tuulella mua ei saa ärsyyntymään melkeen mikään 😀 Sitten taas on niitä päiviä kun kaikki ottaa päähän.. Ihan kaikki 😀

Avatar

Hahaa tervetuloa kerhoon! 😀

Avatar

Mua odotti aamulla koirien sotku olkkarin lattialla. Huomasin sen vasta, kun aamupuuro odotti minua jo lautasella kera mehukeiton. No ei muuta, kuin siivoamaan. Kun pääsin takaisin jäähtyneen puuroni ääreen onnistuin taidokkaasti pudottamaan kännykkäni suoraan lautaselle. Sitten aloinkin putsata puuroa ja mehukeittoa kännykän ja sen suojakuoren välistä…

Avatar

Voi ei! Kyllä sattui paljon samalle aamulle!

Avatar

Joskus vaan kaikki ärsyttää, ja kumma kyllä usein just samana päivänä tulee monta ärsytystä..:)

Avatar

😀 TOTTA!

Avatar

Välillä tietää jo heti aamusta jos on tulossa huono päivä. Pienimmätkin asiat ärsyttää ja jupisen aamusta iltaan. Silloin päivät tuntuu ihan älyttömän pitkiltä ja sitä vaan odottaa sitä hetkeä että pääsee nukkumaan. Usein itsellä nuo päivät on niitä kun päätä särkee.

Avatar

Voi niinpä! 😀

Avatar

Eikä edes maanantai. Onneksi alkaa viikonloppu.

Avatar

No eipä ollut ei! 😀 Onneksi on tosiaan viikonloppu!

Avatar

Tietkö mä oon just tasan niin lapsellinen ja helposti ärsyyntyvä että jos itsellä olisi vastaava tilanne ton suihkun kanssa käynyt niin olisin hulmutellut hiukset vaikka lavuaarissa sitten 😀 Joskus tosiaan tulee näitä päiviä kun mikään ei tunnu onnistuvan!

Avatar

Voi ihanaa, etten ole ainoa! 😉 Mua ihan hävetti julkaisun jälkeen, että kirjoitinko tosiaan sen suihkujutun tänne! 😀

Avatar

Joskus on noita päiviä. Onneksi aamuisin herätessä voi aina pyrkiä olemaan parempi ja vähemmän kiroileva ihminen kuin illalla nukkumaan mennessä 🙂 Niin itse aina ajattelen 🙂

Avatar

Totta! Tänään en ole ollut niin pahasti kiroileva teini kuin eilen! 😉

Avatar

Mua on ärsyttänyt tällä viikolla pakkaaminen. Vihaan sitä ja viikkoon on mahtunut työmatka, Turun reissu pojan kanssa ja nyt yöllä lähtö Madeiralle, jossa on super-epävakaiset säät ja hirveän vaikea tietää, mitä pitäisi pakata. Hermot riekaleina.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä