Kun äiti kelaa 25.4.2016
TEKSTI Selina

Hulluna kevään valoon ja kirkkauteen

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu
Minuun on iskenyt jonkinlainen kevätkärpäsen purema…tai pikemminkin muurahaisen, joita onkin kevään kunniaksi eksynyt meidän keittiöön aikamoinen lauma! Kevätväsymyksen tilalle on tullut intoilu kaikesta kirkkaasta, pirteästä, raikkaasta ja KELTAISESTA. Kyllä, keltaisesta! Huomaisin eilen ostavani sitruunoita vain ja ainoastaan sen vuoksi, koska ne ovat keltaisia ja näyttävät kauniilta hedelmälautasella banaanien ja keltapunaisen omenan kanssa – voihan keltainen! Olenkohan aivan terve?

Kaikki alkoi yhdestä pirteästä Vallilan matosta, joka kotiutui meille perjantaina. Viikonlopun aikana kotimme onkin täyttynyt vihreistä ja keltaisista yksityiskohdista, olen leiponut sitruunamarenki-piirasta, syönyt mangorahkaa ja tehnyt simaa tuplaten sitruunoiden määrän! 

Kevätväsymys on poissa ja nyt kesä saa tulla! 
Yön aikana ilmestyneestä takatalvesta huolimatta ihanaa viikko juuri Sinulle!

 

 

♥: Selina

 

Tekeekö kevät sinullekin kepposia vai olenko yksin fiilisteni (ja niiden muurahaisten) kanssa?
Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (16)

Mä olen aina myöhässä – tiedät kyllä! 😀 <3

1 vastaus

Ihana! Minä muuten huomasin myös, että meillä oli ihan "keltainen aamupala" eilen. Tein mango-banaani-smoothiet ja leikkasin esille myös jääkaapista hunajamelonia. Lisäksi meillä oli croisantteja, kermajuustoa ja keltaista paprikaa.. hahaa.. ihan vahingossa siis! Ihanaa viikkoa sinulle <3

1 vastaus

Hihii ihanaa! 😀 Toivottavasti teidän perheen viikko on ollut ihana! <3

1 vastaus

Ihana matto! Keltainen on niin ihana ja energinen väri. 🙂
Minä olen huomannut, että pastellin sävyt ovat minulle mieleen tänä keväänä, etenkin minttu ja vaaleanpunainen. Minulle iskee keväisin aina jonkinlainen pesänrakennusvietti, sisustan ja askartelen uusia juttuja ja puutarhajutut alkavat kiinnostamaan, näin käy joka ikinen kevät. Minusta tällaiset energiapyrähdyskaudet ovat ihania! Tuo kurja takatalvi saisi kyllä luvan jo väistyä kevään tieltä.

Oikein pirtsakkaa viikkoa! <3

1 vastaus

Kiitos! <3

Tämä energiapyrähdys oli kyllä odotettu ja tarpeen! 🙂 Toivottavasti teidänkin viikko on ollut mukava!

1 vastaus

Mä olen myös tykästynyt keltaiseen. Yritin pääsiäisenä viljellä sitä väriä niin paljon kuin pystyi ja vaihe on jäänyt vähän päälle. Ihana kevään väri, josta voi ammentaa energiaa ja virtaa päiväänsä.

1 vastaus

Keltainen on kevään väri totta tosiaan! :)Iloa päiviisi Jani! 🙂

1 vastaus

Mä oon vasta kuopuksen myötä hurahtanut keltaiseen 😀 Muurahaisiin en kyllä hurahda ja ne saikin meiltä häädön turvallisesti merisuolan avulla 😀

1 vastaus

😀 En minäkään muurahaisista piittaa! 😉

1 vastaus

Keltainen onkin tosi kaunis väri. Se on juuri niin kivan raikas ja muistuttaa alkavasta kesästä 🙂 Ihanaa keväistä viikkoa,sinulle!

1 vastaus

Voi kesä, en malttaisi mitenkään odottaa! Mukavaa pian alkavaa viikonloppua teidän perheelle!

1 vastaus

Oi ihania kuvia <3 Ja tuo matto, oi mikä ihanuus <3

Minulla on kanssa meneillään joku värien energia vaihe, vihasin aiemmin oranssia ja keltaista. Nyt haluan sisustaa kotini oranssiksi ja lastenvaatteista haalin keltaista 😀

Ihanaa viikkoa <3

Noi kuvat ovat vaan niin energisiä ja ihania <3!<3

1 vastaus

Kiitos! Ihana olet! <3

1 vastaus

Ihana matto!! Keltainen on yksi lempiväreistäni – kotoa sitä ei juuri sisältä löydy (vielä), mutta keltaiset kukat pihalla ovat pieniä aurinkoja 🙂
Kivaa vappuviikkoa!

1 vastaus

Kiitos Pia! :)Mukavaa vappuviikkoa sinullekin! <3

1 vastaus

Oot sää terve, se keltaisen buumi vaan iski suhun vähän viiveellä mut hyvä että se nyt iski kuitenki 😉 😀

1 vastaus

Mä olen aina myöhässä – tiedät kyllä! 😀 <3

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kun äiti kelaa
Millaista mahtaa olla elämä lapsiperheessä, kun äiti kelaa? Tervetuloa lukemaan hieman erilaista, elämänmakuista ja välillä ihan sairasta perheblogia harvinaissairaan Selina-äidin elämästä, haaveista ja arjen haasteista. Mukana seikkailevat myös perheen isä ja sydänkasvoiset murumme A (-12) ja L (-17). Yhteydenotot: kunaitikelaa@outlook.com

Arkisto

Instagram

  • Olen täällä. ✨

Blogiin on tulossa postaus, tai oikeastaan kaksi, siitä mitä minulle kuuluu ja mitä kaikkea lähiviikkoina tulee tapahtumaan.

Tulevat viikot eivät ole ihan sitä, mitä odotin, mutta toivoa on, koska en olisi muuten saanut neurokirurgiltani kahta vaihtoehtoa, joista toisesta voin saada apua kipuihini.

Jotkut eivät saa yhtään vaihtoehtoa. Koskaan. Joidenkin pitää vain opetella elämään sairauden kanssa ilman toivoa paremmasta.

Olen siis kiitollinen näistä kahdesta vaihtoehdostani, vaikka samalla ihan kamalan peloissani.

#kunäitikelaablogi #uusipostausblogissa #newblogpost #linkkiprofiilissa #linkinbio #crps #dystonia #kipu #pain #spoonie

kunaitikelaablogi

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: