Kun äiti kelaa 3.6.2016
TEKSTI Selina

A-murun oma kevätjuhla

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu
Koska A-muru on kotihoidossa, hänellä ei ole kevätjuhlaa kuten päivähoidossa käyvillä ikätovereillaan. Se ei kuitenkaan estänyt meitä juhlimasta kevättä ja vastaanottamasta kesää iloiten oman kevätjuhlan merkeissä, kun järjestimme tänään Avustajan kanssa A-murulle leikkimökkiin ihan oman kevätjuhlan, joka sisälsi herkuttelua lättykestien merkeissä ja A-murun toiveesta peli- ja satuhetken.

A-murun oma kevätjuhla oli menestys ja A-muru nautti hurjasti vain häntä varten suunnitellusta kevätjuhlasta. Perheemme kevätjuhlahumu jatkuu taas huomenna, kun pikkusiskoni päättää peruskoulun ja pikkuveljeni saa valkolakin. Pikkuveljen ylioppilasjuhlat ovat olleet mielessäni jo monta päivää leipomispuuhien kautta, Isimies alkaa olla jo sinut samistelija-mutsiksi muuttuneen vaimonsa valitsemasta perheen yhteisestä juhlalookista ja A-muru ei malttaisi millään enää odottaa, että saisi pukea vaatekaapissa olevan prinsessamekon päälleen! Tästä kesä voi alkaa!
Ihanaa juhlapäivää kaikille ylioppilaille ja ikimuistoista ja aurinkoista kesälomaa kaikille lomansa aloittaville!

 

♥: Selina

 

Millaisissa kevätjuhlissa sinä olet ollut?
Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (20)

Ja sinäkin vielä! <3 Ihana olet ja minullekin tuli hyvä mieli tästä ja muistakin kommenteista. Täällä kuntoutuksessa morkkistelen nimittäin! 😀

1 vastaus

Ihanat kevätjuhlat.. <3 Meillä on ollut vaikka hurumyki kevätjuhlia: päiväkodin kevätpäättäjäiset, futiskerhon diplomijaot, teatterikerhon nyyttärijuhlat ja muskarin kesäkonsertti. Huhu!! Nyt on kaikki paketissa ja nyt kesä saa alkaa 🙂

1 vastaus

Kiitos! <3 Kivasti olette ottaneet kevään ja alkaneen kesän juhlien vastaan! 🙂

1 vastaus

Ää oot kyllä ihan superäiti! Aivan mieletön idea järjestää kevätjuhlat kotihoidossa olevalle!

1 vastaus

Voi kiitos! <3 Niisk! <3

1 vastaus

Eikö A-murun kerhossa ollut kevätjuhlia? Meidänkin perhe pääsee huomenna ylppärijuhliin. Ihanaa juhlapäivää teille huomenna!

1 vastaus

A-murun kerhossa ei ollut varsinaista kevätjuhlaa, mutta kerholaiset lauloivat perhekirkossa pari viikkoa sitten sunnuntaina. Kyllä tämä äiti pyyhkäisi taas kerran kyyneleen silmäkulmastaan, kun A-muru lauloi alttarilla kerhokavereiden kanssa. <3

1 vastaus

Mahtavat juhlat.♥
Meillä esikoinen päättää huomenna neljännen luokan ja menee syksyllä jo viidennelle, kyllä mun on oltava jo vanha. 😀

1 vastaus

<3 Etkä sinä mikään vanha ole!

1 vastaus

Onpa ollut ihanat juhlat 🙂 Sinulta sujuu kaikki ja mukavia juttuja osaat järjestää. Iloa viikonloppuun!

1 vastaus

Kiitos! Ihana olet! <3

1 vastaus

ihana idea :))

1 vastaus

Kiitos! <3

1 vastaus

Ihanaa! Aina on syy juhlia!

1 vastaus

Niin totta! 🙂

1 vastaus

Voi ei miten ihana äiti olet! <3 Meillä ei ole minkäänlaisia kevätjuhlia ollut, kerhossakaan ei ollut mitään.

1 vastaus

Voi äää kiitos! Minä aivan liikutun taas! <3

1 vastaus

Voi miten ihanan lapsuuden tarjoatte A-murulle :') <3 Tuli niin hyvä mieli taas!

1 vastaus

Ja sinäkin vielä! <3 Ihana olet ja minullekin tuli hyvä mieli tästä ja muistakin kommenteista. Täällä kuntoutuksessa morkkistelen nimittäin! 😀

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kun äiti kelaa
Millaista mahtaa olla elämä lapsiperheessä, kun äiti kelaa? Tervetuloa lukemaan hieman erilaista, elämänmakuista ja välillä ihan sairasta perheblogia harvinaissairaan Selina-äidin elämästä, haaveista ja arjen haasteista. Mukana seikkailevat myös perheen isä ja sydänkasvoiset murumme A (-12) ja L (-17). Yhteydenotot: kunaitikelaa@outlook.com

Arkisto

Instagram

  • Tältä näyttää jatkuva hermokipu, joka polttaa ja salpaa välillä hengityksen. Mustat silmänaluset kertovat kivuliaista öistä ja kalpea iho kivun hyökkäyksestä koko kehoon.

Olen aika varma, että tällainen kipu saa ihmisen luovuttamaan ja antamaan periksi.

Tämä kipu saa minut oksentamaan, lähes pyörtymään ja sulkee sisäänsä niin tiukasti, etten pysty pyytämään apua.

En koskaan uskonut, että minusta tulee luovuttaja. Minut kasvatettiin yrittämään viimeiseen asti, mutta nyt minun jo viikkoja venytetty raja alkaa lähestyä. Olen todella väsynyt. Väsynyt kipuun ja väsynyt pelkäämään.

Voi miten toivoisin, että voisin kertoa jo parempia uutisia. Onneksi perhe, ystävät, läheiset ja te kaikki siellä olette kannatelleet minua ja perhettäni. Se saa minut yrittämään vieläkin enemmän. Kiitos!
.
.
.
#kunäitikelaablogi #hermokipu #hermovaurio #nervedamage #pain #spoonie #crps #dystonia #väsynyt #erilainenäiti #äitisairastaa

kunaitikelaablogi

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: