Kun äiti kelaa 7.6.2016
TEKSTI Selina

Kun äiti jumppaa Maskussa 2

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu
Hei vaan ja terkkui Maskust! Tääl mä ny taas ole jumppaamassa Kelan päättäjät tyytyväiseks – tai jotain! Viimekertaisesta kuntoutusjaksostani täällä Turun kupeessa on kulunut vuosi, eikä Turun murre osu eikä uppoa minun kielinystyröihini vieläkään, mutta hei halusin kuitenkin yrittää tehdä teihin Turun murteen taitajiin vaikutuksen! 😉 Tämä viikko kuluu siis kelatessa hurjan pitkiä käytäviä pitkin karttaa ja aikataulua lukien terapiasta ja tapaamisesta toiseen. Jakso on viime kesäisen kuntoutusjakson toinen osuus ja se sisältää jälleen tuttuja terapeutteja sekä uusia hoitokokeiluja, joten mikäs tässä ollessa. Koti-ikävä kummittelee jo nyt mielessä eikä itkuilta ole vältytty, mutta uskon, että kotona odottava kolmevee on ikävän suhteen paljon reippaampi kuin minä! Eilinen päivä kuntoutuksessa meni koomaillessa aivan liian aikaisesta aamusta johtuen, mutta tänään olenkin saanut kelata senkin edestä tapaamisesta toiseen. Postailu voi jäädä tiiviiksi muodostuneen viikko-ohjelmani vuoksi tällä viikolla vähemmälle, mutta blogiin on pian tulossa postaus pian alkavasta A-murun makuuhuoneen remontista sekä sen ei onneksi täysin vaaleanpunaisesta värimaailmasta!

Kivaa alkanutta viikkoa kaikille! 

♥: Selina

Mitä suunnitelmia sinulla on tälle viikolle?
Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (44)

Hei ja kiitos kommentista! 🙂 Masku on kyllä huippu paikka! Ehkä tapaamme siellä joskus! 🙂

1 vastaus

Heh, naapurissa melkein olet! 😀

Pidempään on jo pitänyt kommentoida sun blogia, olen aivan koukussa. Tä eroaa niin niistä kaikista poniblogeista (jota itsekin kirjoitan.. :D) joita luen, että useamman kerran päivässä tulee käytyä katsomassa, että joko olisi uutta postausta. Sun elämänasenne on valtavan ihailtavaa, ja toivonkin että itse joskus samanmoisen elämänasenteen omaisin.
Nostan sulle hattua ja saat mun kunnioituksen täysin puolellesi!

Lisäksi lähihoitajana sun kauniit sanat avustajastasi lämmittävät mieltä tosi paljon.

Jatka samaa rataa, olet ihana <3

1 vastaus

Heippa Raipe ja olipa mukava, kun kommentoit! Mukava lukea, että pidät blogistani ja kiitos, kiitos ja KIITOS kauniista sanoistasi! <3 Ihanaa kesää!

1 vastaus

Tsemppiä sinne ja mä odotan jo aivan hulluna A-murun huone postauksia *sydänsilmäemoji* ♡

1 vastaus

Oi kiva kuulla! <3

1 vastaus

Hyviä kuntoutuksia sinne :)<3 Meillä on tällä viikolla suunnitteilla muutaman ystävän tapaamista, töiden kesäjuhlia ja perjantaina lähdemme nollaamaan ajatuksia mökille.. Sitä odotellessa!!

1 vastaus

Kiitos Såfin! <3 Kivaa viikkoa teille!

1 vastaus

Mukavaa viikkoa! Se menee nopeaan ja pian saat taas A-murun syliin ♡

1 vastaus

Kiitos! <3 Voi en malta odottaa että saan rutistaa A-murua! <3

1 vastaus

Mukavaa ja antoisaa viikkoa! <3

A-murun huonepostausta odottelen minäkin innolla. 🙂

1 vastaus

Kiitos! <3 Hih, kiva kuulla!

1 vastaus

Mukavaa viikkoa <3 !

Meillä pieniä suunnitelmia, puistoreissuja siskon lapsien kanssa, uusia huonekaluja ja Massun 1w juhlien järkkäilyä 🙂

Aurinkoa!

1 vastaus

Kiitos! <3

Teillähän on mukavasti suunnitelmia! Iloa niiden kanssa! 🙂

1 vastaus

Tsemppiä ja hyvää kuntoutusta! Odottelen innolla A-murun huonepostausta! Jos vaikka saisi ideoita meidän tyttöjen ikuisuusprojektiin huoneen suhteen! ;D

Me ollaan mun äidillä piilossa keittiörempalta tämä viikko ja viikonlopuksi suunnataan Lappeenrantaan, en jaksa odottaa että päästäisiin jo kotiin 😀

1 vastaus

Hahaa sinäkin! 😀 Tässähän alkaa tulla jo paineita! 😉

Näinkin blogistasi että lähditte evakkoon. Toivottavasti viikko sujuu hyvin ja keittiöstä tulee ihana! 🙂

1 vastaus

Kovasti tsemppiä.♥ Äkkiä se viikko onneksi menee ohi.

1 vastaus

Kiitos! Ei enää paljoa jäljellä! <3

1 vastaus

Tsemppiä viikkoon♥ Täällä yritetään pitää taas vaihteeksi migreeni kurissa ja suunnitella sekä valmistella pojan synttärijuhlia.

1 vastaus

Kiitos! <3 Toivottavasti migreeni pysyy poissa!

1 vastaus

Voi tsemppiä ikävän kestämiseen♡lapset on siinä kyllä paljon parempia kuin me aikuiset!!
Toivottavasti sulla on mukava kuntoutus viikko:) mäkin odotan kovasti a-murun huone postausta,erityisesti sitä värimaailmaa! !

1 vastaus

Kiitos! <3 Enää ei ole onneksi paljoa jäljellä! Lapset ovat tosiaan reippaampia kuin aikuiset tässä(kin) asiassa!

Värimaailmaa pääset kurkkaamaan, kun lopullinen tapettivalinta on lyöty lukkoon. 😉

1 vastaus

Otat nyt vaikka rentoutumisen kannalta! Meillä päin ainakin ihan kurja sää ja myrskyää, jospa ensi viikko olisi aurinkoista :)! Tsemppiä siis sinne!

Mä oon täällä silmät ja korvat tukossa jostain allergiasta, että jos tässä vähän kohta herää horroksesta niin siivota pitäisi 😀 Mutta ehkä tehdään jotain kivaa koko porukalla 🙂 Ai nii! Ja Turun murre on ihan mahtavaa 😀 Mulla on jääny se puheesta pois, mut äkkiä se takas tarttuu 🙂

1 vastaus

Kiitos! Olenkin nukkunut pitkät päikkärit tänään, kun tämä kuntoutus käy näemmä työstä!:D Rankempaa tämä on kuin kotiäidin arki!

Voi kurja allergia! 🙁 Toivottavasti sateet veisivät pahimman kärjen siitepölykaudesta mennessään! Turun murre on kyllä veikeän kuuloista, täytyy myöntää! 😉

1 vastaus

Mukavaa ja tehokasta viikkoa sinne, onneksi aika kuluu nopsasti niin pääset kotiin jo ennen kuin huomaatkaan 🙂

1 vastaus

Kiitos! <3

1 vastaus

Jaksaisitko mahdollisesti tavata meitä turun suunnan lukijoita?onko mitään toivoa tutustella ihan livenäkin?Enkä usko olevani ainoa tältä suunnalta joka seuraa tekemisiäsi 😉

1 vastaus

Voisihan sitä toki yrittää järjestää! 😉 Kiva idea!

1 vastaus

Tsemppiä viikkoon ja hyvää kuntoutusta!Odotan seuraavaa postausta innolla. 🙂 ♥

1 vastaus

Kiitos A! <3

1 vastaus

Mukavaa kuntoutusjaksoa sinulle! Ota kaikki positiivinen Maskusta irti! Perässä tullaan, toivottavasti. Ainakin neurologini kirjoitti minulle maanantaina suosituksen Maskuun.

1 vastaus

Kiitos Susanna! Täällä on kaikki ennallaan…tai no ovien avaimet on erilaiset mutta muuten kaikki on samalla tavalla kuin ennen! Toivottavasti saat kuntoutusjakson mahdollisimman pian! <3

1 vastaus

Toivottavasti avaimenperät on vaihdettu kevyempiin. Ne painavat metallipötköt oli ihan kamalat.

1 vastaus

Voi ei ole! 😀 Samat kalikat kuin ennenkin! 😉

1 vastaus

Tsemppiä kuntoutusjaksolle, pian pääset jo kotiin 🙂

1 vastaus

Kiitos Minna! <3 Enkä malta odottaa!

1 vastaus

Tsemppiä ja mukavaa viikkoa, kohta se on ohi! 🙂

Täällä kaikki sujuu niin kuin ennenkin. Huominen ja perjantai ovat minulla vapaata, joten lapset saa viettää lomaa neljä päivää putkeen 🙂 Tällä hetkellä kärvistellään myrskyn raivotessa pihalla, mutta mikäs tässä oikeastaan ollessa kun sisällä on lämmintä ja mukavaa.

1 vastaus

Kiitos! <3

Oi ihanaa pitkää viikonloppua teille! 🙂

1 vastaus

Kävin lukemassa eilen tämän postauksen ja hihittelin itsekseni tuolla murre-"kammolle". 😀 Nykyään kun olen asunut Turussa (ja nykyään Turun kupeessa) niin huomaan, että se on tarttunut mulle vielä aiempaa enemmän. Kotikunta sijaitsee Varsinais-Suomessa, mutta sijainniltaan vähän murteiden sulatusuuni. Nymmää puhun gyl niimbal turku ettei mittä määrä.

1 vastaus

😀 Hahaa ihana sinä!

1 vastaus

Niin ja tsempit vielä loppuviikkoon! <3

1 vastaus

Kiitos! <3

1 vastaus

Tsemppiä kuntoutukseen ja koti-ikävän kanssa kamppailuun!

Mulla on tiedossa pitkä viikonloppu, huomenna on pitkästä aikaa vapaapäivä ja suuntaan Poriin vanhojen ystävien luo. JA jos murteista puhutaan, niin Porin murre on pahempi kuin Turun! Tosin Turun murrehan on se paras murre, näin turkulaisen näkökulmasta ainakin 😉

1 vastaus

Kiitos lillamy! <3

Oi nautinnollista pitkää viikonloppua Poriin! <3 Ja minä en ota kantaa parhaaseen murteeseen mitenkään! 😉 Halauksia!

1 vastaus

Heissan.
Löysin eräät Marimekon ruudukot pinterestistä ja sitä kautta blogiisi. Olen käynyt Maskun kuntoutuksessa 12/15 ja 4/16. Tuttu paikka siis, välimatkat jäätävät rolloillen, kiire paikasta toiseen. Ruuat loistavia ja vertaistuki mahtavaa.

1 vastaus

Hei ja kiitos kommentista! 🙂 Masku on kyllä huippu paikka! Ehkä tapaamme siellä joskus! 🙂

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kun äiti kelaa
Millaista mahtaa olla elämä lapsiperheessä, kun äiti kelaa? Tervetuloa lukemaan hieman erilaista, elämänmakuista ja välillä ihan sairasta perheblogia harvinaissairaan Selina-äidin elämästä, haaveista ja arjen haasteista. Mukana seikkailevat myös perheen isä ja sydänkasvoiset murumme A (-12) ja L (-17). Yhteydenotot: kunaitikelaa@outlook.com

Arkisto

Instagram

  • Blogissa uusi postaus liian monen hiljaisen viikon jälkeen.

Tämä jakamani pieni hetki hiljentää nyt blogin hetkeksi. Nyt tarvitsen kaiken voimani, oman pienen hetken, selvitäkseni kivuista ja ollakseni perheeni kanssa.

Kiitos tuesta ja siitä, että olet ajatellut minua ja perhettäni. Minä tulen vielä takaisin ja kirjoitan teille jälleen elämästä kun äiti kelaa hymyillen!
.
.
.
©️Anna Giss #uusipostausblogissa #newblogpost #linkkiprofiilissa #linkinbio #kunäitikelaablogi #kipu #pain #tauko

kunaitikelaablogi

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: