Kun äiti jumppaa Maskussa 2

Teksti
Hei vaan ja terkkui Maskust! Tääl mä ny taas ole jumppaamassa Kelan päättäjät tyytyväiseks – tai jotain! Viimekertaisesta kuntoutusjaksostani täällä Turun kupeessa on kulunut vuosi, eikä Turun murre osu eikä uppoa minun kielinystyröihini vieläkään, mutta hei halusin kuitenkin yrittää tehdä teihin Turun murteen taitajiin vaikutuksen! 😉 Tämä viikko kuluu siis kelatessa hurjan pitkiä käytäviä pitkin karttaa ja aikataulua lukien terapiasta ja tapaamisesta toiseen. Jakso on viime kesäisen kuntoutusjakson toinen osuus ja se sisältää jälleen tuttuja terapeutteja sekä uusia hoitokokeiluja, joten mikäs tässä ollessa. Koti-ikävä kummittelee jo nyt mielessä eikä itkuilta ole vältytty, mutta uskon, että kotona odottava kolmevee on ikävän suhteen paljon reippaampi kuin minä! Eilinen päivä kuntoutuksessa meni koomaillessa aivan liian aikaisesta aamusta johtuen, mutta tänään olenkin saanut kelata senkin edestä tapaamisesta toiseen. Postailu voi jäädä tiiviiksi muodostuneen viikko-ohjelmani vuoksi tällä viikolla vähemmälle, mutta blogiin on pian tulossa postaus pian alkavasta A-murun makuuhuoneen remontista sekä sen ei onneksi täysin vaaleanpunaisesta värimaailmasta!

Kivaa alkanutta viikkoa kaikille! 

♥: Selina

Mitä suunnitelmia sinulla on tälle viikolle?

Kommentit

44 kommenttia

Hei ja kiitos kommentista! 🙂 Masku on kyllä huippu paikka! Ehkä tapaamme siellä joskus! 🙂

Heh, naapurissa melkein olet! 😀

Pidempään on jo pitänyt kommentoida sun blogia, olen aivan koukussa. Tä eroaa niin niistä kaikista poniblogeista (jota itsekin kirjoitan.. :D) joita luen, että useamman kerran päivässä tulee käytyä katsomassa, että joko olisi uutta postausta. Sun elämänasenne on valtavan ihailtavaa, ja toivonkin että itse joskus samanmoisen elämänasenteen omaisin.
Nostan sulle hattua ja saat mun kunnioituksen täysin puolellesi!

Lisäksi lähihoitajana sun kauniit sanat avustajastasi lämmittävät mieltä tosi paljon.

Jatka samaa rataa, olet ihana <3

Heippa Raipe ja olipa mukava, kun kommentoit! Mukava lukea, että pidät blogistani ja kiitos, kiitos ja KIITOS kauniista sanoistasi! <3 Ihanaa kesää!

Tsemppiä sinne ja mä odotan jo aivan hulluna A-murun huone postauksia *sydänsilmäemoji* ♡

Oi kiva kuulla! <3

Hyviä kuntoutuksia sinne :)<3 Meillä on tällä viikolla suunnitteilla muutaman ystävän tapaamista, töiden kesäjuhlia ja perjantaina lähdemme nollaamaan ajatuksia mökille.. Sitä odotellessa!!

Kiitos Såfin! <3 Kivaa viikkoa teille!

Mukavaa viikkoa! Se menee nopeaan ja pian saat taas A-murun syliin ♡

Kiitos! <3 Voi en malta odottaa että saan rutistaa A-murua! <3

Mukavaa ja antoisaa viikkoa! <3

A-murun huonepostausta odottelen minäkin innolla. 🙂

Kiitos! <3 Hih, kiva kuulla!

Mukavaa viikkoa <3 !

Meillä pieniä suunnitelmia, puistoreissuja siskon lapsien kanssa, uusia huonekaluja ja Massun 1w juhlien järkkäilyä 🙂

Aurinkoa!

Kiitos! <3

Teillähän on mukavasti suunnitelmia! Iloa niiden kanssa! 🙂

Tsemppiä ja hyvää kuntoutusta! Odottelen innolla A-murun huonepostausta! Jos vaikka saisi ideoita meidän tyttöjen ikuisuusprojektiin huoneen suhteen! ;D

Me ollaan mun äidillä piilossa keittiörempalta tämä viikko ja viikonlopuksi suunnataan Lappeenrantaan, en jaksa odottaa että päästäisiin jo kotiin 😀

Hahaa sinäkin! 😀 Tässähän alkaa tulla jo paineita! 😉

Näinkin blogistasi että lähditte evakkoon. Toivottavasti viikko sujuu hyvin ja keittiöstä tulee ihana! 🙂

Kovasti tsemppiä.♥ Äkkiä se viikko onneksi menee ohi.

Kiitos! Ei enää paljoa jäljellä! <3

Tsemppiä viikkoon♥ Täällä yritetään pitää taas vaihteeksi migreeni kurissa ja suunnitella sekä valmistella pojan synttärijuhlia.

Kiitos! <3 Toivottavasti migreeni pysyy poissa!

Voi tsemppiä ikävän kestämiseen♡lapset on siinä kyllä paljon parempia kuin me aikuiset!!
Toivottavasti sulla on mukava kuntoutus viikko:) mäkin odotan kovasti a-murun huone postausta,erityisesti sitä värimaailmaa! !

Kiitos! <3 Enää ei ole onneksi paljoa jäljellä! Lapset ovat tosiaan reippaampia kuin aikuiset tässä(kin) asiassa!

Värimaailmaa pääset kurkkaamaan, kun lopullinen tapettivalinta on lyöty lukkoon. 😉

Otat nyt vaikka rentoutumisen kannalta! Meillä päin ainakin ihan kurja sää ja myrskyää, jospa ensi viikko olisi aurinkoista :)! Tsemppiä siis sinne!

Mä oon täällä silmät ja korvat tukossa jostain allergiasta, että jos tässä vähän kohta herää horroksesta niin siivota pitäisi 😀 Mutta ehkä tehdään jotain kivaa koko porukalla 🙂 Ai nii! Ja Turun murre on ihan mahtavaa 😀 Mulla on jääny se puheesta pois, mut äkkiä se takas tarttuu 🙂

Kiitos! Olenkin nukkunut pitkät päikkärit tänään, kun tämä kuntoutus käy näemmä työstä!:D Rankempaa tämä on kuin kotiäidin arki!

Voi kurja allergia! 🙁 Toivottavasti sateet veisivät pahimman kärjen siitepölykaudesta mennessään! Turun murre on kyllä veikeän kuuloista, täytyy myöntää! 😉

Mukavaa ja tehokasta viikkoa sinne, onneksi aika kuluu nopsasti niin pääset kotiin jo ennen kuin huomaatkaan 🙂

Kiitos! <3

Jaksaisitko mahdollisesti tavata meitä turun suunnan lukijoita?onko mitään toivoa tutustella ihan livenäkin?Enkä usko olevani ainoa tältä suunnalta joka seuraa tekemisiäsi 😉

Voisihan sitä toki yrittää järjestää! 😉 Kiva idea!

Tsemppiä viikkoon ja hyvää kuntoutusta!Odotan seuraavaa postausta innolla. 🙂 ♥

Kiitos A! <3

Mukavaa kuntoutusjaksoa sinulle! Ota kaikki positiivinen Maskusta irti! Perässä tullaan, toivottavasti. Ainakin neurologini kirjoitti minulle maanantaina suosituksen Maskuun.

Kiitos Susanna! Täällä on kaikki ennallaan…tai no ovien avaimet on erilaiset mutta muuten kaikki on samalla tavalla kuin ennen! Toivottavasti saat kuntoutusjakson mahdollisimman pian! <3

Toivottavasti avaimenperät on vaihdettu kevyempiin. Ne painavat metallipötköt oli ihan kamalat.

Voi ei ole! 😀 Samat kalikat kuin ennenkin! 😉

Tsemppiä kuntoutusjaksolle, pian pääset jo kotiin 🙂

Kiitos Minna! <3 Enkä malta odottaa!

Tsemppiä ja mukavaa viikkoa, kohta se on ohi! 🙂

Täällä kaikki sujuu niin kuin ennenkin. Huominen ja perjantai ovat minulla vapaata, joten lapset saa viettää lomaa neljä päivää putkeen 🙂 Tällä hetkellä kärvistellään myrskyn raivotessa pihalla, mutta mikäs tässä oikeastaan ollessa kun sisällä on lämmintä ja mukavaa.

Kiitos! <3

Oi ihanaa pitkää viikonloppua teille! 🙂

Kävin lukemassa eilen tämän postauksen ja hihittelin itsekseni tuolla murre-"kammolle". 😀 Nykyään kun olen asunut Turussa (ja nykyään Turun kupeessa) niin huomaan, että se on tarttunut mulle vielä aiempaa enemmän. Kotikunta sijaitsee Varsinais-Suomessa, mutta sijainniltaan vähän murteiden sulatusuuni. Nymmää puhun gyl niimbal turku ettei mittä määrä.

😀 Hahaa ihana sinä!

Niin ja tsempit vielä loppuviikkoon! <3

Kiitos! <3

Tsemppiä kuntoutukseen ja koti-ikävän kanssa kamppailuun!

Mulla on tiedossa pitkä viikonloppu, huomenna on pitkästä aikaa vapaapäivä ja suuntaan Poriin vanhojen ystävien luo. JA jos murteista puhutaan, niin Porin murre on pahempi kuin Turun! Tosin Turun murrehan on se paras murre, näin turkulaisen näkökulmasta ainakin 😉

Kiitos lillamy! <3

Oi nautinnollista pitkää viikonloppua Poriin! <3 Ja minä en ota kantaa parhaaseen murteeseen mitenkään! 😉 Halauksia!

Heissan.
Löysin eräät Marimekon ruudukot pinterestistä ja sitä kautta blogiisi. Olen käynyt Maskun kuntoutuksessa 12/15 ja 4/16. Tuttu paikka siis, välimatkat jäätävät rolloillen, kiire paikasta toiseen. Ruuat loistavia ja vertaistuki mahtavaa.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä