A-murun makuuhuone osa 1: Makuuhuoneen värimaailma

Teksti
Olemme asuneet harmaassa paritalossamme kohta kolme vuotta. Tämä talo ei ole meille kuitenkaan vain talo, jossa asumme vaan ensimmäinen ihan oikea koti. Minusta sanonta; koti on siellä missä sydän on, toimii ensimmäistä kertaa täällä – täällä meillä kaikilla on hyvä olla! Kodissamme on toki vikoja, mutta myös paikkoja, joita rakastan ja joissa voin nähdä itseni vielä vuosienkin päästä istumassa ja seuraamassa perheeni elämää. Yksi kotimme tärkeimmistä paikoista tulee olemaan A-murun makuuhuone. Makuuhuoneen pitäisi olla A-murulle se turvallinen ja mieleinen paikka, johon hän voi mennä leikkimään tai vaikka piiloon mörköjä ja jossa hän tuntee olonsa turvalliseksi. Mutta miten sisustaa leikki-ikäiselle sopiva, toimiva ja ennen kaikkea kiva makuuhuone?
Olen aina rakastanut värejä ja onnekseni myös A-muru on tullut minuun tässä asiassa. Mielestäni valkoisen ja harmaan sävyin sisustetut kodit ovat klassisen kauniita ja ajattomia, mutta olen sitä mieltä, että lastenhuone tarvitsee reilusti värejä ja paljon mielenkiintoista katseltavaa, niitä pehmeitä piilopaikkoja unohtamatta. Sisustuksessa värikkään ja rauhattoman väli tuntuu kuitenkin olevan melko häilyvä ja siksi minua jännittääkin hieman suunnitellessani nyt makuuhuonetta A-murulle, vaikka kokemusta värikkäästä sisustamisesta onkin jo kertynyt ihan kivalla menestyksellä A-murun leikkimökin ja alakerran leikkihuoneen kohdalla. Oman haasteensa makuuhuoneen sisustukseen tuo se, että A-murun tuleva makuuhuone tulee olemaan melko iso. Huone toimii nyt vierashuoneena ja se on mielestäni hyvin kolkko vaaleine seinineen ja ainoana sisustuselementtinä siellä on vain sänky ja mummun vanha telkkari nurkassa pölyttymässä. Toisaalta juuri tästä syystä mahdollisuudet viihtyisän leikki-ikäisen makuuhuoneen loihtimiseen ovat lähes rajattomat!
A-murun tulevan makuuhuoneen sisustussuunnitelmat lähtivät liikkeelle tietenkin värimaailmasta. A-muru on saanut luonnollisesti osallistua suunnitteluun alusta lähtien, mutta koska huoneesta olisi tarkoitus tulla värimaailmankin osalta pitkäikäinen, niin olen kevyesti ohjaillut häntä pois siitä lattiasta kattoon vaaleanpunaiseksi sisustetusta prinsessavaihtoehdosta. Nyt suunnitelmien ollessa valmiita, koen ehkä vähän Huonon äidin syndroomaa, koska tapettivalintaa tehdessämme Seinäruusun verkkokaupasta, en esitellyt A:lle lainkaan vaihtoehtoja tapeteista, joissa seikkailee jokin satuhahmo tai keijukainen, vaan pitkäikäisyyttä silmällä pitäen esittelin hänelle vain tapetteja, joissa oli hänen(kin) toiveesta kukkia tai lintuja. Seinäruusun verkkokaupasta löytyikin oikein mukava valikoima tapetteja, joissa on lintuja ja kukkia ja siksi valinta oli lopulta todella vaikea! En edes uskalla ajatella kuinka vaikea valinta olisi ollut, jos olisin päässyt tutustumaan kivijalkamyymälän laajaan valikoimaan! Osaatko sinä arvata mikä tapetti näistä ihanista vaihtoehdoista meille on tulossa? 
1. / 2. / 3. / 4. 
Makuuhuoneen värimaailma tulee mukailemaan valitsemaamme tapettia ja se on lopulta ehkä jopa hieman yllättävä. Värimaailma tulee toki kokonaisuutena olemaan tyttömäisen hempeä, mutta pääväriltään makuuhuone tulee olemaan seinien osalta hennon vaaleansininen. Tehosteseinän tapetin vaaleanpunaisia sävyjä käyttäen päästään kuitenkin takaisin hempeään tyttötunnelmaan tapetissa olevien kauniiden kukkasten ja suloisten lintujen voimin, ja nämä sävyt tulevat toistumaan myös makuuhuoneen tekstiileissä. Makuuhuoneen kaikki kalusteet tulevat olemaan valkoisia, samoin ikkunaverhot.

A-muru valitsi pitkän pähkäilyn jälkeen makuuhuoneeseensa ihanan romanttisen Pip Studion Chinese Garden -tapetin valkoisella pohjalla. Hän ihastui etenkin tapetin kahvikuppeihin ja ovat ne äidinkin mielestä supersöpöt! En malta odottaa, että pääsemme tapetointipuuhiin jonka jäälkeen pääsen esittelemään lopputuloksen teille!

 

♥: Selina

 

Mitä pidät sisustussuunnitelmistamme?

Kommentit

40 kommenttia
Avatar

Kiitos! <3

Avatar

Ihania suunnitelmia!!

Avatar

Hih, kiitos! <3

Avatar

Nuo Pip studion kuosit vaan on niin kivoja! Mulla on niiden kylpytakki ja pöytäliina, näyttää varmasti huikealta tapetissa heidän kuosit!

Avatar

Niin on! Minäkin bongasin tekstiilejä Pip Studiota googlaillessani. 🙂

Avatar

Innolla jään seurailemaan! 🙂

Avatar

Hih, kiva kuulla! 🙂

Avatar

Ihanalta näyttää!! 🙂 Meilläkin tosiaan on ollut vähän lastenhuoneen sisustamista viimeaikoina ja siihen liittyen olenkin käynyt ihailemassa kaikenlaisia ihania tapetteja, mattoja jne.. Ihanaa puuhaa <3

Avatar

Kiitos Såfin! 🙂 Tapetin valinta oli kyllä kivaa puuhaa, mutta miksi niitä pitää olla niin valtavasti! 😀 Loppu hyvin kaikki hyvin, A:n valitsema tapetti on IHANA! <3

Avatar

Oi, ihania suunnitelmia! Ja kauniin tapetin olette valinneet! 🙂

Avatar

Kiitos! 🙂

Avatar

Huoneesta tulee varmasti ihana! Tuo värilastu oli muuten meidän isomman pojan valinta, kun ennen kuopuksen syntymää rempattiin lastenhuonetta 😀

Avatar

Toivotaan! 😀 Ai, hyväksi todettu värilastu on siis kyseessä! 😉

Avatar

ihania suunnitelmia teillä

Avatar

Kiitos! 🙂

Avatar

Aivan mielettömän ihania suunnitelmia! <3
Huoneesta tulee varmasti niin kaunis 🙂

Avatar

Kiitos Nea! <3 Toivottavasti!

Avatar

Aaapuuuaa, miten ihana tapetti! Todella hieno! Ihanan raikas ja menee varasti pitkään lapsen kasvaessakin. Tykkään! 🙂

Avatar

Kiitos! Itsekin tykkään siitä kamalasti – varsinkin noista kahvikupeista! 🙂

Avatar

Aivan upeita suunnitelmia! Innolla odotan seuraavaa postausta! ♥

Avatar

Kiitos! <3

Avatar

Hyvältä kuulostaa. 🙂 Kaunis tapetti ja värimaailma muutenkin. Tuskin maltan odottaa että näen valmiin lopputuloksen. 🙂

Avatar

Kiitos! <3

Avatar

Kiva tapetti ja ajaton väriyhdistelmä sinisen kanssa! Ite tuli maalattua tytön huoneesta kolme seinää pinkiksi ja yhteen raidallinen tapetti, saa varmaan muutaman vuoden päästä laittaa uusiksi 😀

Avatar

Kiitos! Toivottavasti tämä visio näyttää yhtä kivalta valmiina kuin mielessäni! 😀 Mutta raitahan on niin ajaton tapetissa, että se varmasti menee vaikka myöhemmin vaalella seinillä pitkään. 🙂

Avatar

Vitsit miten ihana tapetti! Hyvä maku tyttärellesi. 🙂

Avatar

Kiitos! <3

Avatar

Mie arvasin oikein tapetin!! Ja on minunkin suosikki ♡ Minä olen lasten myötä löytänyt värit elämääni. Tykkään todella paljon sekä A-murun leikkihuoneesta että leikkimökistä. Minulla on siis hyvin samantyyppinen käsitys siitä, mikä on viihtyisää. Odotan muutostöiden tuloksia innolla!

Avatar

Voi miten kiva kuulla! 🙂 <3

Avatar

Oi ihanaa! Me tapetoidaan uuteen kotiimme huone Aavalle ja Henrikille. Aavan huone on talon isoin, ja siitä tulee joskus minun ja mieheni makuuhuone, kun lapsia alkaa muuttaa pois kotoa (Matildahan on jo 13, joten aika lentää…). Siksi tapetoimme huoneet hyvin neutraalisti. Mutta miten, sitä en vielä tiedä…

Avatar

Teille tulee kyllä niin upea koti! Kävin jo blogissasi kurkkaamassa! 🙂 <3 Onnea vielä tätäkin kautta uuteen kotiin! <3 <3 <3

Neutraalit tapetit ovat hyvä valinta! 🙂

Avatar

Kivoja suunnitelmia. Väriä saa olla lastenhuoneessa 🙂

Avatar

Kiva kuulla, kiitos! 🙂

Avatar

Onpa ihania tapetteja! Kyllä musta prinsessat kalpenee noiden rinnalla ja ei tosiaan heti kyllästy! Odotan innolla valmiita kuvia huoneesta 🙂

Avatar

Kiitos Jenni! 🙂 Hahaa, kiva kuulla! 🙂 <3

Avatar

OIkein hyvältä näyttää!!!

Avatar

Kiitos! 🙂

Avatar

Ooo! Aivan älyttömän ihania tapetteja, A-murun huoneesta tulee niiin ihana ettei mitään rajaa :')

Avatar

Seinäruusulla on valtavasti upeita tapetteja, joten valinta oli hurjan vaikea! 😀 Toivotaan, että valmis huone vastaa visiotani! 😉

Avatar

Ihana valinta ja ihanat suunnitelmat! 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä