Kun äiti kelaa 21.8.2016
TEKSTI Selina

Ei selityksiä ja tervetuloa A-murun syntymäpäiville!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu
Elokuu…siis mihin tämä aika oikein kuluu? Ajattelin, kun Bloggeri ja läppärini kohtasivat jälleen pitkäksi venyneen eron jälkeen, että nyt tai koskaan olisi todellakin tarpeen ladella kaikki ne laiskan bloggaajan kootut selitykset mitä vain keksin, koska miten ihmeessä muuten pystyisin perustelemaan teille blogin kohtuuttoman pitkäksi venyneen kesäloman? No siis kesä. Se ilkimys, joka melkein varasti koko blogi-innostukseni on nyt hiljalleen lopussa ja kesäkuukaudet ovat suorastaan hujahtaneet ohi, mutta minä olen edelleen täällä ja niin on bloginikin! Voisin alkaa jaarittelemaan kesän ja ajan aivan liian nopeasta kulumisesta enemmänkin, nimittäin A-muru täytti juuri (jo!!!!) neljä vuotta. Sen sijaan haluan kertoa teille hänen Frozen-syntymäpäivistään, joita juhlittiin heinäkuun kuumimpana, kosteimpana ja helteisimpänä viikonloppuna kahteen kertaan ensin sukulaisten ja seuraavana päivänä ystävien kesken – teeman mukainen talvinen ja jäätävä tunnelma oli siis kaukana näistä kemuista! Tervetuloa A-murun syntymäpäiville!
A-murun 4-vuotissyntymäpäivien teemaksi valikoitui siis tämän äidin kauhu, Frozen, jo kauan sitten. Aluksi halusin uskoa, että teema tulisi vielä muuttumaan, mutta tyttö piti sinnikkäästi pintansa, joten kyllä, meillä oli sukulaissynttäreillä kuningatar Elsa-kakku, kaverisynttäreillä veikeä Olaf-kakku, lumihiutalemuffineita, jäätelöpuffet ja iso läjä Frozen-servettejä sekä Frozen-mehupillejä! Ennakkoluuloistani huolimatta Frozen-synttäreiden järjestäminen oli lopulta oikein mukavaa puuhaa, vaikka aluksi jännitin mitä edes osaisin tehdä niin tarkkaan rajatun teeman tiimoilta – siilit ja pöllöt olivat teemoina paljon helpommin lähestyttäviä otuksia kuin hänen korkeutensa ja kumppanit!

Tarjoilut olivat samat molemmissa juhlissa ja tarjolla oli makean ystäville synttärikakun lisäksi pullaa, keksejä, muffineita sekä pieni jäätelöpuffet marjoilla, kastikkeilla ja teemaan sopivilla strösseleillä. Suolaisena tarjottavana oli kaksossiskoni leipomia herkullisia kinkkujuustosarvia, ruisnappeja liha- ja kalatäytteillä, patonkia, dippivihanneksia sekä sipsiä ja poppareita. Niin ja kaikki meni – myös dippivihannekset!
Ja se jännittämäni erilainen synttärikakku. Tein ensimmäistä kertaa ikinä täytekakun, joka ei ole perinteisen kakun muotoinen ja voin todeta näinkin pitkän ajan jälkeen, että en kyllä lähde ihan heti uudestaan veistelemään mekkoa rahkamoussella täytetystä sokerikakusta ja sovittamaan sokerimassahelmaa siihen päälle! Kakkua meni helmaa muotoillessa hukkaan hurja määrä ja sokerimassa suorastaan suli käsiini kotimme lämpötilan noustessa aina +27 asteeseen. Lopulta sokerimassa repesi ja se tarttui kiinni siihen mihin vain osui ja lopputulokseen oli vain tyydyttävä. Kakku oli helmakriisistäni huolimatta menestys ja se meni melkein kaikki, mikä helpotti hurjasti seuraavan päivän juhlien järjestämistä – uusi kakku odotti nimittäin jo täyttöä ja seuraavan päivän juhlia jääkaapissa! Kaverisynttäreille leivoin prinsessakakun sijaan tavallisen kermakakun mansikkarahkamoussella, sokerimassalla sekä perinteisellä kermapursotuksella. Kakkua koristi kuitenkin teeman mukaisten lumihiutaleiden lisäksi kukapas muu kuin muovailemani sympaattinen Olaf-lumiukko. 

A-murun Frozen-synttärit olivat helteestä ja käsiin sulavasta sokerimassasta huolimatta menestys! Synttärisankarimme nautti hurjasti juhlistaan ja sai valtavan määrän ihania lahjoja. Lämmin ja huurteinen kiitos kaikille meidän reipasta neljäveetä muistaneille ja ihanaa, että olitte mukana juhlimassa hänen tärkeää päiväänsä!
Kivaa alkanutta viikkoa kaikille!

 

♥: Selina

 

Mitä teille kuuluu?
Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (32)

Kiitos Jenni! <3 Meillä on tosiaan jo iso tyttö! Käsittämätöntä miten nopeasti aika kuluu!

1 vastaus

Niin ihana A-muru ja onnea hänelle vielä kerran.♥ Ihanan näköiset juhlat olet hänelle järjestänyt.
Ja nuo kakut ovat kyllä todella upeita ja kauniita. 🙂

1 vastaus

Kiitos! <3

1 vastaus

Wau, miten ihanat juhlat ♥ Tuo Frozen taitaa olla jokaisen neljä vuotiaan suosikki numeo yksi. Ihan mielettömän upeat tarjoiut ja varsinkin nuo kakun. En ihmettele, että tyttö on tykännyt.

1 vastaus

Kiitos Krisse! <3 Uskon, että Frozen on vielä pitkään leikki-ikäisten suosiossa! 🙂

1 vastaus

Oot kyl supertaitava kakun koristelija!

1 vastaus

Kiitos Saila! <3

1 vastaus

Ihanat synttärit ja tarjoilut! Meillä oli niin kuuma Alman synttäreillä että kermavaahto valui kakun päältä pois sitö mukaan ku sitä pursotti päälle 😂

Just mietin kun itsekin aktivoiduin taas blogin parissa että mitähän teille kuuluu kun ei uusia postauksia ollut tullut! 😀

1 vastaus

Kiitos! 🙂 Apua mä voin niin tuntea sun tuskan! Onneksi sain toisiin juhliin kerman nopeasti pursotettua, mutta se meinasi sulaa pursotinpussiin hetkessä. Oli pakko aina tyhjätä pussi kokonaan ennen täyttöä ja sitten jääkaapissa olikin kupillinen löystynyttä kermaa! 😀

Mä en ole lukenut kesän aikana oikeastaan ollenkaan blogeja – en tiedä yhtään mitä kenellekin kuuluu! 😀 urakka edessä! 😉

1 vastaus

Hienot kakut ja kauniit synttärit muutenkin 🙂

1 vastaus

Kiitos Hanna! 🙂

1 vastaus

Ihan mielettömän upeita kakkuja 😍

1 vastaus

Kiitos! <3

1 vastaus

Näyttää kivoille juhlille ja ihania kakkuja♥

1 vastaus

Kiitos Nanna! <3

1 vastaus

Oi – kivaa että olet "back in business"! <3 Ihanat juhlat teillä on ollut ja sen kruunasi varmasti tuo tosi hieno prinsessakakku! 🙂 En itse ole koskaan koittanut tehdä mitään muuta kuin perinteistä kakkua sokerikuorrutuksella, mutta ehkä joskus pitäisi uskaltautua!

1 vastaus

Täällä ollaan! 😀 <3

Kiitos, juhlat olivat kyllä ihanat ja A tykkäsi hurjasti! 🙂

1 vastaus

Mulla on ollut niin ikävä sun blogia!!<3 Joten ihanaa kun postailet taas:) A-Murulla näyttää ja kuulostaneen olleen kivat synttärit. Onnea vielä hänelle!<3 Mulla on muuten uusi blogi, käy kattomassa 🙂

1 vastaus

Voi sinua! Ihana kuulla, että olet kaipaillut – täällä ollaan! <3

Kiitos, A-muru nautti juhlistaan hurjasti!

Kurkkasinkin jo eilen blogiisi ja se oli tosi ihana!! Liityin heti lukijaksi, kun pääsen aina postauksiesi kautta matkalle! Tulen kuitenkin ikävöimään vanhaakin blogiasi! <3

1 vastaus

Huisin hienoja kakkuja. 🙂
Kesäköhän se olis syyllinen omankin blogin hiljaisuuteen…pois se minusta, että olisin vaan laiska. 😛

Meidän tulevat 6v ja 3v synttärisankarit pistivät myös kakkutilauksiinsa haastetta kehiin, Santtu tahtoo radio-ohjattavan ralliautonsa mallisen kakun, Ville pösötaksinsa. Tietty hyvä, että edes autoteema mielessä molemmilla. 🙂

1 vastaus

Kiitos! 🙂 Minä olen ainakin ollut kesällä niin LAISKA kuin voi vaan olla! 😀 Hah!

Ihana Ville! <3

1 vastaus

Teillä on ollut aivan ihanat synttäribileet! 🙂

1 vastaus

Kiitos, niin olikin! 🙂 <3

1 vastaus

Vau noita kakkuja! Ihania molemmat! 🙂 kiva kuulla taas teistä!

1 vastaus

Kiitos! <3 Ja kiva kuulla! <3

1 vastaus

Ihanaa, että olet palannut bloggaamaan! Minä jo ehdin ikävöidä ja vähän huolestuakkin. Herkullisilta näyttävät taiteilemasi upeat kakut ja mukavilta kemut. Onnittelut A- murulle! Kiitos samoin sinullekin mukavaa elokuista viikkoa!

1 vastaus

Täällä ollaan! 🙂 <3 Harmi, että huolsetuit, mutta kaikki on hiljaiselosta huolimatta hyvin! 🙂

Kiitos! <3 Ihanaa elokuun loppua sinullekin ja perheellesi! <3

1 vastaus

Ihana A-muru! Hienot juhlat, kakkuineen kaikkineen. 🙂

Ihana kuulla sinusta taas. Tässä jo vähän ehdin huolestua, että oletko kenties joutunut sairaalaan kun ei postauksia ole näkynyt. Onneksi kyse oli vain kesälomasta. Välillä onkin hyvä lomailla, myös bloginkirjoittelusta. Mutta ihanaa, että olet taas täällä. <3

1 vastaus

Kiitos! <3 A-muru on kyllä ihana, vaikka noiden kuvien ottaminen meinasi ottaa meidän jääräpäällä vähän koville! 😀

Voi harmi, että sinäkin huolestuit! <3 Kaikki on paremmin kuin hyvin! Loma teki kyllä hyvää ja olen laiskotellut urakalla. 🙂 Täällä ollaan! <3

1 vastaus

Ai vitsi mitkä tarjoilut ja niin nätti tyttö siellä! 🙂

1 vastaus

Kiitos! <3

1 vastaus

Ihanat tarjoilut teillä ollu ja nuo molemmat kakut on kyllä upeita!♥ Onnea vielä A-murulle!♥ Teilläkin on jo niin iso tyttö 🙂

1 vastaus

Kiitos Jenni! <3 Meillä on tosiaan jo iso tyttö! Käsittämätöntä miten nopeasti aika kuluu!

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kun äiti kelaa
Millaista mahtaa olla elämä lapsiperheessä, kun äiti kelaa? Tervetuloa lukemaan hieman erilaista, elämänmakuista ja välillä ihan sairasta perheblogia harvinaissairaan Selina-äidin elämästä, haaveista ja arjen haasteista. Mukana seikkailevat myös perheen isä ja sydänkasvoiset murumme A (-12) ja L (-17). Yhteydenotot: kunaitikelaa@outlook.com

Arkisto

Instagram

  • Blogissa uusi postaus liian monen hiljaisen viikon jälkeen.

Tämä jakamani pieni hetki hiljentää nyt blogin hetkeksi. Nyt tarvitsen kaiken voimani, oman pienen hetken, selvitäkseni kivuista ja ollakseni perheeni kanssa.

Kiitos tuesta ja siitä, että olet ajatellut minua ja perhettäni. Minä tulen vielä takaisin ja kirjoitan teille jälleen elämästä kun äiti kelaa hymyillen!
.
.
.
©️Anna Giss #uusipostausblogissa #newblogpost #linkkiprofiilissa #linkinbio #kunäitikelaablogi #kipu #pain #tauko

kunaitikelaablogi

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: