Kun äiti kelaa 26.8.2016
TEKSTI Selina

Olen sanaton!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu
Lämmin kiitos onnitteluista ja siitä, että myötäelätte perheemme onnea näin täydellä sydämellä! Olen sanaton! Perheemme vauvauutisen julkistaminen blogissa oli myös minulle iso asia ja nyt tuntuukin hassulta postata tällaista hämmentynyttä ja sekavaa tekstiä viime postauksen jälkeen, jota luettiin pelkästään keskiviikon aikana reilusti yli 10 000 kertaa! Huh, vieläkin tykyttää, mutta nyt se on paljastettu – meille tulee vauva!

Siitä päivästä, kun positiivinen kesäyllätyksemme paljastui meille vanhemmille tuntuu olevan jo pitkä aika, mutta samalla tuntuu, että aika on kulunut hurjan hitaasti. Pahimmat riskiviikot ovat onneksi jo reilusti takanapäin ja nyt olisi aika nauttia siitä seesteisestä keskiraskaudesta, mutta kun mukana kulkee edelleen jo A-murun raskausajalta tutut kaverit, jatkuva pahoinvointi ja väsymys, niin aika matelee väkisinkin ja siksi kaikki seesteisyys rapisee jo sanan toisen kirjaimen kohdalla! Seesteinen keskiraskaus tai ei, on tämä kaiken sen arvoista – kokemusta on! 

Raskauden myötä myös blogiin on tulossa luonnollisesti paljon raskaudesta kertovia postauksia. Raskaus on meille kuitenkin sen verran henkilökohtainen asia, että en tule paljastamaan täällä tarkkoja raskausviikkoja enkä vauvan laskettua aikaa. Sen verran kuitenkin paljastan, että vauvan olisi tarkoitus syntyä alkuvuodesta 2017. Kerron raskaudestamme ja sen alkuvaiheista tarkemmin omassa postauksessaan.
Ihanaa ja onnellista viikonloppua Teille kaikille! Me suuntaamme pian mökille ja odotan innolla, että pääsen saunomaan ehkä viimeisen kerran tälle kesälle rantasaunan lämpimiin löylyihin!

 

♥: Selina

 

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (21)

Kiitos! <3

1 vastaus

Aurinkoista mökkiviikonloppua sinulle ja perheellenne! Rapsutukset koirille!

1 vastaus

Kiitos Susanna! <3 Toivoit joskus koirien kuulumisista postausta! Se odottaa luonnoksissa! 😉

1 vastaus

♡♡♡

1 vastaus

<3!!!

1 vastaus

SUUUREN SUURET onnittelut myös multa!!!! Olen todella onnellinen puolestanne!! <3 Kaikkea hyvää raskauteen!! <3 <3

1 vastaus

Kiitos! <3

1 vastaus

Hurjasti onnea ja ihanaa odotusaikaa! Missasin totaalisesti edellisen postauksesi!

1 vastaus

Kiitos! <3

1 vastaus

Paljo onnea koko perheelle. Voimia ja tsemppiä sulle loppu raskauden ajalle. Tuo aika tuntuu niin pitkältä, mutta yhtäkkiä se vaan onki ohi, ja sylissä on pieni nyytti.

1 vastaus

Kiitos! <3

1 vastaus

<3<3<3 Oih, mä olen kyllä niin onnellinen teidän puolesta! Ihanaa viikonloppua! 🙂

1 vastaus

Ihana sinä! <3

1 vastaus

Ihan huikeeta! <3 tsemppiä ja jaksamista koko perheelle, toivotaan että kaikki menee niin kuin Strömsössä! <3

1 vastaus

Kiitos! <3

1 vastaus

Voii miten iiihania juttuja saankaan täältä lukea <3 <3 <3 hetkeen en ole ehtinyt itsekkään blogin pariin, mutta miten ihanaa olikaan tulla pitkästä aikaa kurkkaamaan muiden bloggaajien kuulumisia kun vastassa on näin ihania uutisia ^_^ <3 onnea koko perheelle <3

1 vastaus

<3 Kiitos ihana! <3

1 vastaus

Onnea ja tsemppiä kasvavan mahan kanssa, se kun ei aina niin herkkua ole vaikka lopputulos palkitsee 🙂 kiva kun sun blogihiljaisuudelle oli tuollainen syy, monesti jo mietin että onko jotain ikävää sattunut…tekis varmasti itsellekin hyvää välillä pysyä pois ruutujen äärestä, syystä riippumatta.

1 vastaus

Ihan mahtava juttu ❤️ Paljon onnea odotukseen ❤️

1 vastaus

Kiitos! <3

1 vastaus

Onnea hurjan paljon <3

1 vastaus

Kiitos! <3

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kun äiti kelaa
Millaista mahtaa olla elämä lapsiperheessä, kun äiti kelaa? Tervetuloa lukemaan hieman erilaista, elämänmakuista ja välillä ihan sairasta perheblogia harvinaissairaan Selina-äidin elämästä, haaveista ja arjen haasteista. Mukana seikkailevat myös perheen isä ja sydänkasvoiset murumme A (-12) ja L (-17). Yhteydenotot: kunaitikelaa@outlook.com

Arkisto

Instagram

  • Blogissa uusi postaus liian monen hiljaisen viikon jälkeen.

Tämä jakamani pieni hetki hiljentää nyt blogin hetkeksi. Nyt tarvitsen kaiken voimani, oman pienen hetken, selvitäkseni kivuista ja ollakseni perheeni kanssa.

Kiitos tuesta ja siitä, että olet ajatellut minua ja perhettäni. Minä tulen vielä takaisin ja kirjoitan teille jälleen elämästä kun äiti kelaa hymyillen!
.
.
.
©️Anna Giss #uusipostausblogissa #newblogpost #linkkiprofiilissa #linkinbio #kunäitikelaablogi #kipu #pain #tauko

kunaitikelaablogi

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: