Olen sanaton!

Teksti
Lämmin kiitos onnitteluista ja siitä, että myötäelätte perheemme onnea näin täydellä sydämellä! Olen sanaton! Perheemme vauvauutisen julkistaminen blogissa oli myös minulle iso asia ja nyt tuntuukin hassulta postata tällaista hämmentynyttä ja sekavaa tekstiä viime postauksen jälkeen, jota luettiin pelkästään keskiviikon aikana reilusti yli 10 000 kertaa! Huh, vieläkin tykyttää, mutta nyt se on paljastettu – meille tulee vauva!

Siitä päivästä, kun positiivinen kesäyllätyksemme paljastui meille vanhemmille tuntuu olevan jo pitkä aika, mutta samalla tuntuu, että aika on kulunut hurjan hitaasti. Pahimmat riskiviikot ovat onneksi jo reilusti takanapäin ja nyt olisi aika nauttia siitä seesteisestä keskiraskaudesta, mutta kun mukana kulkee edelleen jo A-murun raskausajalta tutut kaverit, jatkuva pahoinvointi ja väsymys, niin aika matelee väkisinkin ja siksi kaikki seesteisyys rapisee jo sanan toisen kirjaimen kohdalla! Seesteinen keskiraskaus tai ei, on tämä kaiken sen arvoista – kokemusta on! 

Raskauden myötä myös blogiin on tulossa luonnollisesti paljon raskaudesta kertovia postauksia. Raskaus on meille kuitenkin sen verran henkilökohtainen asia, että en tule paljastamaan täällä tarkkoja raskausviikkoja enkä vauvan laskettua aikaa. Sen verran kuitenkin paljastan, että vauvan olisi tarkoitus syntyä alkuvuodesta 2017. Kerron raskaudestamme ja sen alkuvaiheista tarkemmin omassa postauksessaan.
Ihanaa ja onnellista viikonloppua Teille kaikille! Me suuntaamme pian mökille ja odotan innolla, että pääsen saunomaan ehkä viimeisen kerran tälle kesälle rantasaunan lämpimiin löylyihin!

 

♥: Selina

 

Kommentit

21 kommenttia
Avatar

Kiitos! <3

Avatar

Aurinkoista mökkiviikonloppua sinulle ja perheellenne! Rapsutukset koirille!

Avatar

Kiitos Susanna! <3 Toivoit joskus koirien kuulumisista postausta! Se odottaa luonnoksissa! 😉

Avatar

♡♡♡

Avatar

<3!!!

Avatar

SUUUREN SUURET onnittelut myös multa!!!! Olen todella onnellinen puolestanne!! <3 Kaikkea hyvää raskauteen!! <3 <3

Avatar

Kiitos! <3

Avatar

Hurjasti onnea ja ihanaa odotusaikaa! Missasin totaalisesti edellisen postauksesi!

Avatar

Kiitos! <3

Avatar

Paljo onnea koko perheelle. Voimia ja tsemppiä sulle loppu raskauden ajalle. Tuo aika tuntuu niin pitkältä, mutta yhtäkkiä se vaan onki ohi, ja sylissä on pieni nyytti.

Avatar

Kiitos! <3

Avatar

<3<3<3 Oih, mä olen kyllä niin onnellinen teidän puolesta! Ihanaa viikonloppua! 🙂

Avatar

Ihana sinä! <3

Avatar

Ihan huikeeta! <3 tsemppiä ja jaksamista koko perheelle, toivotaan että kaikki menee niin kuin Strömsössä! <3

Avatar

Kiitos! <3

Avatar

Voii miten iiihania juttuja saankaan täältä lukea <3 <3 <3 hetkeen en ole ehtinyt itsekkään blogin pariin, mutta miten ihanaa olikaan tulla pitkästä aikaa kurkkaamaan muiden bloggaajien kuulumisia kun vastassa on näin ihania uutisia ^_^ <3 onnea koko perheelle <3

Avatar

<3 Kiitos ihana! <3

Avatar

Onnea ja tsemppiä kasvavan mahan kanssa, se kun ei aina niin herkkua ole vaikka lopputulos palkitsee 🙂 kiva kun sun blogihiljaisuudelle oli tuollainen syy, monesti jo mietin että onko jotain ikävää sattunut…tekis varmasti itsellekin hyvää välillä pysyä pois ruutujen äärestä, syystä riippumatta.

Avatar

Ihan mahtava juttu ❤️ Paljon onnea odotukseen ❤️

Avatar

Kiitos! <3

Avatar

Onnea hurjan paljon <3

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä