Kun äiti kelaa 2.9.2016
TEKSTI Selina

Kaikille pienille potilaille

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu
Minä tiedän, miltä tuntuu olla sairaalassa ilman siihenastisen elämäni tärkeimpiä aikuisia, omia vanhempiani. Tiedän, miltä tuntuu olla peloissaan, jakaa huone muiden lasten kanssa ja itkeä pelkoa ja koti-ikävää yön pitkinä pimeinä tunteina, kun osaston käytäviltä kajahtelee hälytysääniä ja juoksuaskeleita. Tiedän tämä, koska olen sairastunut lapsena. Olin kuitenkin sairastuessani siinä mielessä hyvin onnellisessa asemassa, koska sairaalaelämäni alkoi vasta teini-ikäisestä, jolloin olen jo aidosti voinut ymmärtää, miksi isä ja äiti eivät voineet jäädä sairaalaan yöksi minun kanssani tai miksi uusista lääkkeistä tulee huono olo. Monella Suomen sairaista lapsista asiat eivät kuitenkaan ole näin hyvin, vaan he saattavat joutua olemaan jopa elämänsä ensihetkistä lähtien sairaalahoidossa ja taistelemaan hengestään. En siis epäillyt hetkeäkään, kun Nanna Kotiäidin elämää -blogista pyysi minua mukaan hänen aloittamaansa Pienille potilaille-keräyslippaaseen ja samalla tukemaan Kummien avulla pieniä potilaita sekä helpottamaan heidän oloaan sairaalahoidossa.

Klikkaamalla esimerkiksi blogini sivupalkissa olevaa Nella-nallea, pääset tutustumaan blogitiimimme yhteiseen keräyslippaaseen ja voit osallistua halutessasi keräykseen. 30% kampanjan tuotoista ohjataan Lastentautien tutkimuslaitokselle ja loput jaetaan Helsingin, Turun, Tampereen, Kuopion ja Oulun
lastenklinikoille. Uskon, että yhdessä voimme saada paljon aikaan ja jo pienikin lahjoitus voi tarjota suuren avun kaikille pienille potilaille!

 

♥: Selina

 

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (12)

Hei, asiaa pitää tiedustella keräyksen aloittaneelta Nannalta! Laitan sinulle vielä postia! 🙂 <3

1 vastaus

Tää on niin mahtava tempaus! Tätä teidän keräystä saa varmaan mainostaa omassa blogissa?

1 vastaus

Hei olisi hienoa, jos mainostaisit! Tämä tärkeä asia ansaitsee kaiken mahdollisen mainoksen! 🙂 <3

1 vastaus

Aina kun luen lahjoituksista mietin että pitäisikö. Ja hei, tämän kerran pysähdyin, ja lahjoitin <3 tärkeä asia.

1 vastaus

Lämmin kiitos lahjoituksesta! <3

1 vastaus

<3<3 Pienet potilaat <3<3

1 vastaus

<3

1 vastaus

Kiitos, että lähdit mukaan♥

1 vastaus

Kiitos Nanna, että pyysit mukaan ja aloitit tämän tärkeän keräyksen! <3

1 vastaus

Hyvä kirjoitus tärkeän asian puolesta. <3

1 vastaus

Kiitos! <3

1 vastaus

Mahtava juttu <3 pääseekö keräysporukkaan mukaan? 🙂 laittele mulle vaikka blogin kautta sähköpostia tai jotain jos sellainen onnistuu! 🙂

1 vastaus

Hei, asiaa pitää tiedustella keräyksen aloittaneelta Nannalta! Laitan sinulle vielä postia! 🙂 <3

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kun äiti kelaa
Millaista mahtaa olla elämä lapsiperheessä, kun äiti kelaa? Tervetuloa lukemaan hieman erilaista, elämänmakuista ja välillä ihan sairasta perheblogia harvinaissairaan Selina-äidin elämästä, haaveista ja arjen haasteista. Mukana seikkailevat myös perheen isä ja sydänkasvoiset murumme A (-12) ja L (-17). Yhteydenotot: kunaitikelaa@outlook.com

Arkisto

Instagram

  • "Kylmät väreet kulkivat selkääni pitkin, vaikka lämmin vesi virtasi edelleen päälleni, kun löysin sen uudestaan. Siinä se oli, tärisevän käteni alla, ja kyyneleet alkoivat valua poskilleni. Selvä kyhmy minun rinnassani..." Kyhmy rinnassa on monen naisen pahin pelko, eikä suotta. Suomessa sairastuu vuosittain 5000 naista rintasyöpään, mutta tällä(kään) kertaa minä en ollut yksi heistä. Blogissa avaan tilannettani enemmän ja postauksessa on myös pieni, mutta tärkeä muistutus jokaiselle naiselle. ❤️
.
.
.
#kunäitikelaablogi #uusipostausblogissa #linkkiprofiilissa #rintasyöpä #roosanauha #tutkirintasi #roosanauhapäivä

kunaitikelaablogi

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: