Toinen isänpäivä ja isyys- ja sisaruspakkaus

Teksti
Jos sanon, että Isimiehen viides isänpäivä vietettiin osaltani hyvin laimeissa
tunnelmissa, niin en vähättele ollenkaan. 
Harmikseni viikko sitten se perinteinen A-murun kanssa kokattu isänpäiväaamiainen herkkuineen ja lahjoineen vaihtui sairaalan kanttiinin
pannussa aivan liian kauan hautuneeseen ylihinnoiteltuun Juhlamokkaan,
pillimehuun ja maidottomiin munkkeihin, minun istuessani sairaalan
vaaleanpunaisissa
pidätellen pinnan alla vyöryvää hormoni-itkua siitä,
että isänpäivä on täysin PILALLA! No eihän se pilalla ollut – saahan Isimies
olla pian isä kahdelle ihmeelle!
Vietimme toiveestani isänpäivää uudestaan viime viikonloppuna, jolloin Isimies sai herkkuaamiaisen ja isänpäivälahjansa, mutta samalla halusimme muistaa myös A-murua, tulevaa reipasta isosiskoa, joten hän sai oman yllärin – sisaruspakkauksen.

Tänä vuonna kokosimme A-murun kanssa Isimiehelle isänpäivälahjaksi isyyspakkauksen, jollaisen hän sai myös odottaessani A-murua. Kokemusta vastaavan pakkauksen kokoamisesta minulla on ennestäänkin, kun kokosin myös ystävillemme pari vuotta sitten äitiys- ja isyyspakkauksen. Isimiehen isyyspakkaus sisälsi tällä kertaa kirjeen tulevalle tuplaisille, lahjakortteja, herkkuja, t-paidan ja muutamia vauvanhoitotarvikkeita.

”Rakas isi, 

kokosimme A-murun kanssa sinulle isänpäivän kunniaksi isyyspakkauksen, joka sisältää kaikkea tarpeellista, mitä tuleva tuplaisi tulee tarvitsemaan pian alkavaan vauva-arkeen! Huom! Koska olet nyt toista kertaa asialla, perinteiset vapaudut vaipanvaihdosta-kortit jätettiin pakkauksen ulkopuolelle, koska hallitset varmasti hienosti tälläkin kerralla pienen kakkapyllyn pesun.

 Hyvää isänpäivää maailman parhaimmalle isille!

Rakkaudella: A-muru ja vaimosi”

Mutta miten muistimme tulevaa isosiskoa? Koska tiedämme talvivauvamme sukupuolen, ostimme A-murulle poika-vauvanuken. A-muru sai nuken tosin hieman etuajassa – kiitos äiti on sairaalassa– morkkikseni! A-muru oli tietenkin innoissaan uudesta nukestaan ja kerroin, että tämän nuken avulla hän voi harjoitella tulevan pikkuveljen hoitoa. Hän onkin hoivannut uutta nukkeaan kuin paraskin pikku-äiti ja luonnollisesti hän tarkisti vaipan sisällön heti ensimmäisenä. ”Äiti ja isi, tämä vauvanukke on oikeasti poika!”. Nuken lisäksi sisaruspakkaukseen pääsi minun ja Isimiehen kirjoittama kirje tulevalle isosiskolle, vauvalle oma lelu, uusi asu A-murulle, vauvalle tuttipullo ja lisäksi hieman herkkuja. Isoin yllätys sisaruspakkauksessa taisi kuitenkin olla askartelemani lahjakortti, joka sisälsi tiedon isin ja A-murun yhteisestä matkasta, mutta minne?

” Rakas A-muru, 

sinusta on tulossa reipas isosisko pienelle poikavauvalle. Isosiskona olo ei ole vaikeaa, olet varmasti huomannut sen jo nyt laulaessasi pikkuveljelle äidin masuun ja saadessasi iloisia potkuja kiitokseksi. Isosiskona olo vaatii siis vain rakkautta pikkuveljeäsi kohtaan. Äiti ja isi tietävät, että sinusta tulee täydellinen, rakastava ja huolehtiva isosisko pikkuveljelle, joka tahtoo osallistua myös vauvan hoitoon.
Vauva-arki voi olla raskasta, haista kakalle, puklulle ja olla täynnä kiireitä, mutta isi ja äiti voivat vakuuttaa, että he rakastavat sinua aivan yhtä paljon kuin ennenkin – eniten maailmassa, aivan kuten pikkuveljeäsi. 

Muistatko, kun haimme postista äitiyspakkauksen? Mielestämme myös reipas isosisko ansaitsee oman sisaruspakkauksen, joten tässä sinulle oma pakkaus, joka sisältää kaikkea, mitä reipas isosisko tarvitsee!

Onnea ja iloa tulevalle isosiskolle! Isi ja äiti ovat sinusta ylpeitä. Olet rakas! 

Rakkaudella: isi ja äiti”

Lahjakortin yllätys oli se, että Isimies ja A-muru matkustavat helmikuussa kahdestaan Helsinkiin katsomaan Disney On Ice Frozen-näytöstä. Koimme Isimiehen kanssa, että A-muru tarvitsee ehdottomasti laatuaikaa kahdestaan toisen vanhemman kanssa, koska vauvan syntymä on jo itsessään iso muutos vielä pienelle tytölle. Toivottavasti heille tulee ikimuistoinen reissu ja A-muru nauttii lemppariprinsessansa kohtaamisesta! 
Meillä oli eilen oikein mukava toinen isänpäivä ja Isimies ja A-muru nauttivat yllätyksistään. Olen niin kiitollinen ja onnellinen ihanasta perheestäni ja masussani hurjasti potkivasta pienestä talvivauvastamme! ♥

 

 

♥: Selina

 

Oletko sinä koonnut äitiys-, isyys- tai sisaruspakkauksen?
Ps. Kakun ohjeen löydät tästä. Olen korvannut ohjeessa olevan suklaan Brunbergin laktoosittomalla suklaalla (Tumma suklaa 53%), kuohukerman Planti Creamy Cooking Original– ja vispikerman Planti Creamy Dessert -kauravalmisteilla. (Huom! Brunbergin laktoositon Tumma suklaa 53% ja Planti Creamy Dessert sisältävät soijalesitiiniä.)

Kommentit

29 kommenttia
Avatar

Toi sisaruspakkaus on aivan ihana idea!! Kiitos vinkistä <3 Kun täällä suhtautuminen aiheeseen on kaikin puolin "ei ei ja vielä kerran EI!!!", niin tarvitaan kyllä kaikki keinot kelkan kääntämiseen 😉

Avatar

Kakku näyttää herkulliselta, mahtavaa että ohje oli jo valmiiksi mukana. Ihana idea tuo sisaruspakkaus. Isyys- tai sisaruspakkausta en ole koskaan tehnyt, meillä lapset ovat saaneet lahjan sitten, kun uusi vauva on syntynyt. Tämä juontaa juurensa jo omasta lapsuudestani, jolloin sain aina jonkin lahjan uudelta vauvalta uuden sisaruksen synnyttyä.

Avatar

Kiitos! <3 Myös minä olen saanut omassa lapsuudessani lahjan vanhemmiltani, kun vauva on syntynyt. 🙂

Avatar

ihania ideoita noi lahjapakkaukset!:)

Avatar

Kiitos! <3

Avatar

Niin ihanat pakkaukset molemmat saaneet ja A-murusta tulee varmasti mitä parhain isosisko.♥
Voin niin kuvitella kuinka innoissaan sekä tytär että isi on tuosta yhteisestä ajasta ja toki Frozen-näytöksestä. 🙂

Avatar

<3 Kiitos!

Avatar

Voi miten kiva idea! Kiva että teillä muistettiin sekä isiä, että lasta <3 Meidän pojat olivat leiponeet isi-ihmiselle keksejä ja koristelleet ne.. Ihanaa! 🙂

Avatar

Kiitos! <3

Ihanaa! Myös A-muru leipoi kerhossa keksejä isälle. 🙂

Avatar

Eeikä miten ihania yllätyksiä<3 Disney iceshow on kyllä mahtava kokemus, oon muutaman kerran ollut ja tykänny kovasti:) Tuo kakkukin näyttää niin hyvältä, nam!

Avatar

<3 Voi ihana kuulla! Olen varma, että A-muru nauttii esityksestä ja luulen, että isinkin seura tekee hyvää. 🙂

Avatar

Oi miten kaunis yllätys ja tuleva isosisko varmasti onnellinen myös saamastaan lahjasta ^_^ voimia hirmuisesti loppu odotukseen ja toivottavasti olosi pysyisi hyvänä <3
Isyyspakkauksen rakensin myös vuosi sitten omalle miehelleni, sinne laitoin vauvanvaatetta, ruokalappua, energiajuomaa, pikkuautoja yms kaikkea pientä! 🙂

Avatar

Kiitos! <3

Ihana isyyspakkaus sielläkin! <3

Avatar

Oi ihana yllätys isosiskolle 🙂 Minäkin tein isänpäiväksi isyyspakkauksen tulevalle tuplaisälle. Suunnitelmissa on tehdä pieni isosiskopakkaus myös tytölle 🙂

Avatar

Hän oli kyllä todella iloinen, kun hänkin sai yllätyksen! 🙂 <3 Toivottavasti teidänkin tyttö ilahtuu pakkauksestaan yhtä paljon.

Avatar

Oii miten ihana idea! Me kasattiiin Lilianin kanssa isyyspakkaus, mutta neiti olisi varmasti super onnessaan, jos saisi myös omat vauvanhoitotarvikkeet! 🙂

Avatar

Kiitos! <3

Avatar

Suloinen ja koskettava idea nämä pakkaukset. Itse olen kerran TV:ssä nähnyt uudelle vauvalle kirjoitettavan kirjeen ja sekin oli hyvin koskettava, kun sisaruksiakin oli jo monta odottamassa. Kauniin perinteen olet tehnyt perheellesi!

Avatar

Kiitos! <3 Minä olen kijroittamassa myös kirjeen tulevalle vauvalle ja myös isosiskolle. 🙂 Laitan ne sitten heidän vauvakirjojen väliin. <3

Avatar

Ihana idea tehdä pakkaus myös isosiskolle! Minä tein myös isyyspakkauksen esikoisen odotusaikana, jonka sain sitten antaa isänpäivänä. Mies oli pakkauksesta kyllä tosi yllättynyt ja kaikki sen sisältö tuli käyttöön. Sieltä löytyi mm. Vauvan vaatteita ja tutti "isi-teemaan" sopivilla teksteillä, partavaahtoa, huumorilla höystetty vauvakirja, autolehden vuosikerta jne.. 😀

Avatar

Kiitos Heidi! <3 Ja ihanalta kuulostaa myös tekemäsi isyyspakkaus!

Avatar

Kun meidän perheeseemme odotettiin kuopustamme, ostimme silloin noin kaksi vuotiaalle isoveljelle nuken ja nukelle sateenvarjorattaat. Ajattelimme, että tuleva isoveli voi harjoitella vauvanhoitoa. No hän juoksi rattaiden kanssa ympäri huushollia niin vauhdikkaasti, ettei nukke pysynyt kyydissä. Samalla hän päristeli suullaan niin, että sylki roiskui. Että sellasta sitten…

Avatar

Hahaa ihana! 😀 <3

Avatar

Kerrassaan ihana idea tuollainen sisaruspakkaus♥ Mä oon aina tehnyt miehelle isyyspakkauksen ja uusi vauva on sitten lähettänyt sairaalasta sisaruksilleen pienen lahjan 🙂

Avatar

Kiitos, vaikka en olekaan tämän idean äiti! 😉 <3 Tuo on myös ihana idea, että vauva lähtettää sairaalasta sisaruksilleen lahjan!

Avatar

Onpa mahtavat pakkaukset saanu molemmat, ihana idea 🙂

Avatar

Kiitos! <3

Avatar

Ihanat pakkaukset saivat! <3 kiitos tuosta kakku ohjeesta, pakko leipoa sitä juuri tuollaisella maidottomalla versiolla. 😉 tuli tuosta suklaasta mieleen, että jos et ole vielä hoksannu niin dammenbergin nettikaupassa oli ihania maidottomia joulusuklaita. Mie olin aivan innoissani maidottomasta joulupukkisuklaasta, sellaisen laitan kyllä siskoni pakettiin. Hän on aina ihastellut niitä maitoversioita kaupassa, mitä ei tietenkään voi syödä. Nyt saa hänkin sellaisen! ;D

Avatar

Kiitos! <3 Ja ole hyvä vaan! Toivottavasti kakku maistuu myös siellä! En ole huomannut, täytyy käydä kurkkammassa, onko heidän suklaissaan soijaa, kun A-muru on sillekin hieman allerginen. Kiitos vinkinstä! 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä