Oot niin ihana -vauvakirja

Teksti
Tiedätkö tunteen, kun joku asia on vaan niin IHANA, että se on pakko saada? Näin minulle kävi nähdessäni ensimmäistä kertaa Oot niin ihana-vauvakirjan!
Olen rakastanut alakouluikäisestä asti erilaisten ystäväkirjojen täyttämistä, joten voitte kuvitella riemuni saadessani käsiini A-murun isomummun ristiäislahjaksi ostaman vauvakirjan – sitä täytettiinkin heti kastejuhlien päätyttyä yömyöhään saakka! Siksi ihan vain rakkaudestani ystävä- ja vauvakirjoihin A-murulla on peräti kolme vauvakirjaa, jotka ovat saaneet täytettä näiden neljän vuoden aikana jopa lisäsivujen verran. Vauvakirjat ovat kuitenkin olleet jo vuosia niin sisällöltään kuin graafiselta ilmeeltään hyvin samanlaisia, mutta ONNEKSI tähän tuli muutos, kun moderni, täysin kotimainen, rohkeasti erilainen, raikas, visuaalinen ja yksinkertaisesti IHANA Oot niin ihana yhteisöllinen vauvakirja näki päivänvalon!
Oot niin ihana vauvakirja on täysin uudenlainen vauvakirja, joka on koottu yhdessä käyttäjien kanssa ja siksi se sopii aivan kaikille! Sen kansiorakenne kätkee sisäänsä 40 upeaa täytettävää sivua ja mahdollisuuden lisätä sivuja tai vaikka muovitaskuja muistoille, onnittelukorteille ja ensimmäisille piirustuksille. Juuri siksi jokainen Oot niin ihana vauvakirja onkin uniikki – täyttäjänsä näköinen. Ihanaa tässä vauvakirjassa on myös vauvakirjan mukana tuleva vahva laatikko, joka kätkee sisäänsä paitsi persoonallisen vauvakirjan, mutta myös roppakaupalla muistoja vaikkapa pienen pienestä sairaalarannekkeesta ensimmäiseen hiustupsuun asti. Vaikka Oot niin ihana -vauvakirja onkin ilmeeltään ja ulkoasultaan moderni ja erilainen, se sisältää myös perinteisen vauvakirjan piirteet täytettävine kuukausisivuineen, virstanpylväineen ja ensimmäisten hampaiden puhkeamisineen.

Tutkiessani ensimmäistä kertaa talvivauvamme tulevaa vauvakirjaa, sormeni aivan syyhysivät halusta päästä täyttämään sitä heti, mutta koska kyseessä on Oot niin ihana -vauvakirja, sain siihen mahdollisuuden odotus-sivun kautta! Onneksi pikkuveli on pian täällä, niin pääsen kirjaamaan tähän ihanaan vauvakirjaan kaikki tärkeät ehkä hektisenkin vauvavuoden muistot, virstanpylväät ja hassut tapaukset. Luulen kuitenkin, että nyt joudun tilaamaan samanlaisen vauvakirjan myös A-murulle – on tää vaan niin  IHANA!

Vinkkejä vauvakirjan täyttämiseen löydät tästä ja voit tilata Oot niin ihana -tuotteita tästä. Oot niin ihana löytyy myös Instagramista!

 

 

♥: Selina

Onko sinulla tallessa sinun vauvakirjasi ja oletko täyttänyt lapsellesi vauvakirjaa?

*Oot niin ihana -vauvakirja ja neuvolakorttikotelo saatu bloginäkyvyyttä vastaan.

Kommentit

14 kommenttia

Tämä on aivan ihana kirja! 🙂 <3 Ja kiitos! Kirja täyttyy varmasti kunhan pieni syntyy. <3

Voi miten ihana kun kerroit aikuistumisjuhlista! Ihana tapa! <3

Tämä kirjanen on kyllä oikeasti nimensä mukaisesti ihana <3 Itsekin olen kummallekin pojalle täyttänyt vauva-ajan kirjoja ja säilyttänyt kortteja ja erilaisia muistoja ensimmäisiltä vuosilta.. 🙂

Todella! 🙂 Poikasi varmasti arvostavat panostasi, kun olet kerännyt muistoja talteen. Niihin on kiva palata aikuisiällä – tiedän tunteen! <3

Tää on niin ihana ♡♡ meillä on esikoisella tosi kiva vauvakirja, mutta monesti oon tätä kattonu ja meinannut ostaa, ehkä sitten seuraavalle? 😀

Todella ihana! <3 Suosittelen tätä vauvakirjaa lämpimästi! 🙂

Toi on aivan ihana vauvakirja. Meilläkin on tämä uudelle tulokkaalle tulossa.

ps. blogistani löytyisi sinulle jouluaiheinen haaste.

Niin on !:) <3 Kiva kuulla! Iloa täyttämiseen! <3

Pitää käydä kurkkimassa, kiitos!

Tuo on kyllä ihana! Mua on suuresti harmittanut, etten muista lasten vauva-ajoista tai ensimmäisistä vuosista mitään niin en voi tuota kirjaa ostaa 😀 Isommalla pojalla on kyllä kirja, joka oli miehen isyyspakkauksessa, mutta mies ei ole kovinkaan paljon sitä täytellyt.

Juuri tämän vuoksi täytinkin paljon vauvakirjoja A-murun aikana. 😀

OI vauvakirjat on <3 Meidän tytöillä on Mauri Kunnas- vauvakirjat, mutta haaveilen että joskos ostaisin vielä tällaiset – ehkä sitten seuraavalle vasta.. Ihana tämä kyllä on! 🙂

Vauvakirjat on kyllä ihania ja kaikki ne muistot mitä ne sisältää! Sain äidiltä esikoisen syntymän jälkeen oman vauvakirjani lahjaksi ja onhan se aarre! <3

Minulla on tallessa oma vauvakirjani, jota äitini on kiitettävästi täyttänyt kauniilla kaunokirjoituksellaan. Kaikilla lapsillamme on oma vauvakirja, esikoisella jopa kaksi. Viidennen lapsen kirjaa ei ollut kamalasti aikaa ja voimavaroja täytellä.

Minullakin on oma vauvakirja tallessa ja se on kyllä aarre. On myös hauskaa vertailla kaksossiskon kanssa tekstejä ja esim. mitä eri sanoja tai lauseita meille on kirjoitettu. 🙂 Äidilleni kävi myös noin. Meidän vauvakirjoja täytettiin hienosti, mutta kupuksen vauvakirjassa on varmaan täytettä ristiäisiin asti. 😀 Niin siinä vaan helposti käy.

Oi, kiva kirja! Kokemuksesta voin kertoa, että 18-vuotiaana tyttöystävän kera, nuori mies luki innostuneena omaa Vauvakirjaansa. Oli hänen Aikuistumisjuhlansa, läsnä sukulaisia ja jokainen toi hänelle lahjaksi jonkin viestin, mitä halusi sanoa Nuorelle Aikuiselle. Samalla hän ainoana lapsena sai läheistensä yhteystiedot voidakseen myös omalta osaltaan pitää yhteyttä ja saada tarvitsessaan tukea suvultaan. Olimme jokainen erittäin yllättyneitä siitä, miten ihastunut hän oli omaan kirjaansa. Jokainen haluaa tuntea omat juurensa. Mukavaa odotusaikaa ja iloa kirjan täyttämiseen! Kiitos myös lahjavinkistä, vien eteenpäin…

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä