Talviodottajan unelma: merinovillaiset äitiysleggarit + Pietamon alekoodi

Teksti
Vatsa kasvaa, vaatteet kiristää eikä mikään istu – tuttu juttu varmasti jokaiselle odottajalle! Talvi tuo raskausajan pukeutumiseen kuitenkin ihan omat haasteensa, koska varsinkin näin viimeisten viikkojen kunniaksi ainakin minun tekisi mieli vain istua kotona turpean olemukseni, supistusten ja hyrräävien hormonieni kanssa!

Rehellisesti sanottuna en ole satsannut tässäkään raskaudessa äitiysvaatteisiin. Pukeuduin ennen raskauttakin hyvin rennosti, vain leggareihin ja tunikoihin, ja olen jatkanut nyt raskausaikana samaa linjaa vaatekoon pysyessä reilusta 10 raskauskilosta huolimatta samana. Leggarit ovat kaikessa helppoudessaan varsin mainio vaate näin pyöriskäyttäjän näkökulmasta, mutta valitettavasti nyt talviaikaan kylmät. Sain ilokseni loppusyksystä Putiikki Pietamolta kiinnostavan yhteistyöehdotuksen, johon tartuin, koska arvostan kotimaista yrittäjyyttä, käsityötä ja Pietamon tuotteiden persoonallista tyyliä.

Pietamo on serkusten perustama tamperelainen kangaskauppa, jonka valikoimista voitte löytää upeita kankaita, ompelutarvikkeita, koruja sekä heidän itse suunnittelemia ja valmistamia vaatteita ja asusteita. Pietamo pyrkii suosimaan kankaissaan suomalaista suunnittelua ja valmistuksessa ekologisuutta ja eettisyyttä, mitä pidän suuressa arvossa. Minusta Pietamon tuotteissa on hienoa myös se, että he käyttävät kankaat viimeiseen palaan asti, eli ylijäämäpalat käytetään esimerkiksi pieniin asusteisiin – näin syntyy mahdollisimman vähän jätettä! Malliston vaatteet on myös mahdollista kustomoida asiakkaan toiveiden mukaisesti ja näin jokainen asiakas saa varmasti omanlaisen, persoonallisen ja täysin itselleen sopivan Pietamo-kokemuksen! 

Sain mahdollisuuden testata Pietamon legginsejä, joista kustomoitiin minulle ja masulleni sopiva odotusmalli. Talviodottajana valitsin lukuisista ihanista Pietamon kankaista ja kuoseista lopulta pitkän harkinnan jälkeen lämpimän kotimaisen merinovillan enkä pettynyt! Merinovillakangas tuntui käsin kosketellen pehmeältä, miellyttävältä ja lämpimältä ja olen varma, että se sopii myös monen muunkin uskollisen leggarifanin jalkoja lämmittämään. Äitiysleggareiden masutuubiosa on myös sopivan korkuinen, mutta yllättäen tarpeeksi napakka venyvästä villakankaasta huolimatta. Nämä leggarit ovat siis todellakin talviodottajan unelma! 
Saimme myös suunnitella A-murun kanssa ihanat rusetti-pipot, jotka ovat kenties yksi Pietamon suosituimmista tuotteista. A-muru vastasi värivalinnoista, kun taas minä äitinä valitsin lämpimät merinovillaiset vuorikankaat pipojen sisään kovempia pakkaspäiviä ajatellen. Pipot onnistuivat täydellisesti ja voitte varmasti kuvitella pienen prinsessamme onnen hänen saadessaan ensimmäistä kertaa päähänsä pipon, joka on hänen suunnittelemansa, sopii täydellisesti talvihaalariin ja on lisäksi samanlainen äidin pipon kanssa. Ensimmäinen yö nukuttiinkin uusi pipo päässä!

Pietamo antoi teitä lukijoita varten alekoodin, jonka ansiosta tekin saatte kokeilla Pietamon ihania legginsejä! Alekoodilla ”äitikelaa” saatte – 15% alennuksen kaikista Pietamon oman malliston sekä kustomoiduista legginseistä. Ja pallomasut, huomaattehan, että kustomoiduissa legginseissä on mahdollista valita nyt myös odotusmalli. Alekoodi on voimassa sunnuntaihin 15.1 saakka, joten klikkaa itsesi ostoksille ihanaan ja inspiroivaan Pietamon nettikauppaan!

 

♥: Selina

 


Onko Putiikki Pietamon tuotteet Sinulle tuttuja?

*Kustomoidut äitiysleggarit ja pipot saatu Putiikki Pietamolta bloginäkyvyyttä vastaan.

Kommentit

14 kommenttia
Avatar

Pietamo on ihana! <3 Ja A-muru oli kyllä todella liikkis näissä kuvissa! 😀 <3

Avatar

Oi, nuo onkin varmaan ihanat päällä! Ja merinovilla on ihana materiaali näin talvella 🙂

Avatar

Ovat kyllä ja lämpimät! 🙂

Avatar

Aivan ihana idea noi kustomoidut leggarit! Pietamo on kyllä meidänkin perheen lemppari ♡

Avatar

Pietamo on paras! <3

Avatar

Pietamo on ♥ Ja nuo sun leggarit näyttää kyllä todella hyvältä. 🙂

Avatar

Nää leggarit on kyllä todellakin unelmat! <3

Avatar

Ihana – varmasti lämmittää nyt talvella <3 Pietamon tuotteet on kyllä ihanat! 🙂

Avatar

Todella! 🙂

Avatar

Ihana Pietamo <3 Ja tosi hyvä että rusettipipoihin oli mahdollista saada merinovillaiset vuoret. Niin ja ihana lämpimiltä kuulostaa nuo leggarit

Avatar

Minä olen ollut todella tyytyväinen lämpimiin villavuoriin pipoissamme! 🙂

Avatar

Kuulostaapa hyville. Pitääpä käydä tutustuu ihanaa loppurutistusta! ❤

Avatar

Suosittelen! <3

Kiitos! <3

Avatar

Oo, vaikuttavaapa kivalta tuo Pietamo <3 Ja vitsi, miten suloinen A-muru on uudessa pipossaan :'D <3

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä