Kun äiti kelaa 16.1.2017
TEKSTI Selina

Rakas poikani,

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu
kirjoitan sinulle tätä kirjettä, kun potkit vielä hetken vatsassani. On uskomaton tunne ajatella, että pian saan sinut ensimmäistä kertaa syliini, jolloin saan laskea pienet sormesi, pienet varpaasi ja hipaista pientä nenääsi. Haaveilimme sinusta pitkään ja aivan pian saamme tavata sinut. Olet unelmiemme täyttymys, meidän pieni poikamme – juuri sinä täydennät perheemme täydellisesti!


Raskausaika on ollut minulle rankka, mutta se on vain vahvistanut rakkauttani sinuun. Äiti rakastaa sinuakin jo nyt eniten maailmassa, aivan kuten siskoasi hänen potkiessa vatsassani ja juuri nyt tässä lähelläni. Rankan raskausajan aikana olen huomannut jälleen kuinka valtavasti ihania tukijoukkoja meillä täällä onkaan. He ovat rakas jokainen myös sinua varten ja odottavat sinua vähintäänkin yhtä paljon kuin minä, isäsi ja isosiskosi, joka on laskenut jo yli viikon päiviä, koska pääsee tapaamaan sinua ensimmäistä kertaa.

Raskausaikana olen huomannut, että pidät siitä, kun syön jäätelöä, potkit aina kun isäsi silittää vatsaani ja erityisesti silloin, kun kuulet isosiskosi äänen. Et pidä vispiläkoneen äänestä, kyykistelystä tai mukulakivistä äidin pyöriksen renkaiden alla. Rakastat pitkiä aamuja, jolloin oikein venyttelet vatsassani koetellen kylkiluideni kestävyyttä ja vatsani venyvyyttä. Viihdyt vatsassani enemmän oikealla puolella, jolloin minäkin tunnen sinut pienenä myttynä kyljessäni. Juuri siinä kohdassa pystyn parhaiten kuvittelemaan sinut tummatukkaisena pienenä poikana ihmettelemässä vatsani ulkopuolelta kantautuvia ääniä.
Täällä on kaikki valmista sinua varten. Sairaalalaukkuusi on pakattu isosiskosi valitsemat kotiutumisvaatteet, tutit ja unimusiikkia soittava pehmolelu. Nyt vain odotamme vielä hetken, mutta pian tapaamme, enkä malttaisi enää odottaa!
Rakas L-muru, äiti sinua rakastaa. Eniten maailmassa!

 

 

♥: äiti

 

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (17)

Mitä teille kuuluu?

1 vastaus

<3 ihanan kaunis kirje

1 vastaus

1 vastaus

Voi miten ihana kirjoitus <3 ihan kohta saatte jo pitää pienokaista sylissä!

1 vastaus

Mulla tuli täällä ihan tippa linssiin tätä lukiessa.♥
Pian odotus palkitaan ja saat pienen syliin.♥

1 vastaus

Aivan ihana teksti ❤

1 vastaus

Ihana kirje 🙂 Niin täynnä rakkautta <3

1 vastaus

♡♡♡

1 vastaus

Ihana teksti! <3 Tsemppiä tulevaan!

1 vastaus

Voi ihanuutta! Ihana kirje teidän maailman uudelle pienelle keskipisteelle, joka syntyy aivan ihanaan perheeseen ja tuntee varmasti olevansa rakastettu. ��

1 vastaus

Ihana ♡♡Tsemppiä loppurutistukseen!!!

1 vastaus

Oi, ihana kirje pikkuiselle! <3

1 vastaus

Mitä teille kuuluu? Onkohan pieni poikanne jo syntynyt <3 Toivottavasti kaikki on hyvin!

1 vastaus

Voi Selina, innolla odotan että saan lukea kuulumisianne 🙂 <3

1 vastaus

Joko on L-muru tullut maailmaan? 🙂

1 vastaus

Monta kertaa olen käynyt kurkkimassa mitä teille kuuluu. Ihana olisi kuulla vauvakuulumisista.
Kaikkea hyvää ja ihanaa kevään odotusta teidän perheelle.

1 vastaus

Herää jo huoli, onko kaikki mennyt hyvin, kun mitään ei kuulu? Toivottavasti elelette vain vauvakuplassa vielä ❤
-Maija

1 vastaus

Mitä teille kuuluu?

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kun äiti kelaa
Millaista mahtaa olla elämä lapsiperheessä, kun äiti kelaa? Tervetuloa lukemaan hieman erilaista, elämänmakuista ja välillä ihan sairasta perheblogia harvinaissairaan Selina-äidin elämästä, haaveista ja arjen haasteista. Mukana seikkailevat myös perheen isä ja sydänkasvoiset murumme A (-12) ja L (-17). Yhteydenotot: kunaitikelaa@outlook.com

Arkisto

Instagram

  • Blogissa uusi postaus liian monen hiljaisen viikon jälkeen.

Tämä jakamani pieni hetki hiljentää nyt blogin hetkeksi. Nyt tarvitsen kaiken voimani, oman pienen hetken, selvitäkseni kivuista ja ollakseni perheeni kanssa.

Kiitos tuesta ja siitä, että olet ajatellut minua ja perhettäni. Minä tulen vielä takaisin ja kirjoitan teille jälleen elämästä kun äiti kelaa hymyillen!
.
.
.
©️Anna Giss #uusipostausblogissa #newblogpost #linkkiprofiilissa #linkinbio #kunäitikelaablogi #kipu #pain #tauko

kunaitikelaablogi

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: