Rakas poikani,

Teksti
kirjoitan sinulle tätä kirjettä, kun potkit vielä hetken vatsassani. On uskomaton tunne ajatella, että pian saan sinut ensimmäistä kertaa syliini, jolloin saan laskea pienet sormesi, pienet varpaasi ja hipaista pientä nenääsi. Haaveilimme sinusta pitkään ja aivan pian saamme tavata sinut. Olet unelmiemme täyttymys, meidän pieni poikamme – juuri sinä täydennät perheemme täydellisesti!


Raskausaika on ollut minulle rankka, mutta se on vain vahvistanut rakkauttani sinuun. Äiti rakastaa sinuakin jo nyt eniten maailmassa, aivan kuten siskoasi hänen potkiessa vatsassani ja juuri nyt tässä lähelläni. Rankan raskausajan aikana olen huomannut jälleen kuinka valtavasti ihania tukijoukkoja meillä täällä onkaan. He ovat rakas jokainen myös sinua varten ja odottavat sinua vähintäänkin yhtä paljon kuin minä, isäsi ja isosiskosi, joka on laskenut jo yli viikon päiviä, koska pääsee tapaamaan sinua ensimmäistä kertaa.

Raskausaikana olen huomannut, että pidät siitä, kun syön jäätelöä, potkit aina kun isäsi silittää vatsaani ja erityisesti silloin, kun kuulet isosiskosi äänen. Et pidä vispiläkoneen äänestä, kyykistelystä tai mukulakivistä äidin pyöriksen renkaiden alla. Rakastat pitkiä aamuja, jolloin oikein venyttelet vatsassani koetellen kylkiluideni kestävyyttä ja vatsani venyvyyttä. Viihdyt vatsassani enemmän oikealla puolella, jolloin minäkin tunnen sinut pienenä myttynä kyljessäni. Juuri siinä kohdassa pystyn parhaiten kuvittelemaan sinut tummatukkaisena pienenä poikana ihmettelemässä vatsani ulkopuolelta kantautuvia ääniä.
Täällä on kaikki valmista sinua varten. Sairaalalaukkuusi on pakattu isosiskosi valitsemat kotiutumisvaatteet, tutit ja unimusiikkia soittava pehmolelu. Nyt vain odotamme vielä hetken, mutta pian tapaamme, enkä malttaisi enää odottaa!
Rakas L-muru, äiti sinua rakastaa. Eniten maailmassa!

 

 

♥: äiti

 

Kommentit

17 kommenttia
Avatar

Mitä teille kuuluu?

Avatar

<3 ihanan kaunis kirje

Avatar

Avatar

Voi miten ihana kirjoitus <3 ihan kohta saatte jo pitää pienokaista sylissä!

Avatar

Mulla tuli täällä ihan tippa linssiin tätä lukiessa.♥
Pian odotus palkitaan ja saat pienen syliin.♥

Avatar

Aivan ihana teksti ❤

Avatar

Ihana kirje 🙂 Niin täynnä rakkautta <3

Avatar

♡♡♡

Avatar

Ihana teksti! <3 Tsemppiä tulevaan!

Avatar

Voi ihanuutta! Ihana kirje teidän maailman uudelle pienelle keskipisteelle, joka syntyy aivan ihanaan perheeseen ja tuntee varmasti olevansa rakastettu. ��

Avatar

Ihana ♡♡Tsemppiä loppurutistukseen!!!

Avatar

Oi, ihana kirje pikkuiselle! <3

Avatar

Mitä teille kuuluu? Onkohan pieni poikanne jo syntynyt <3 Toivottavasti kaikki on hyvin!

Avatar

Voi Selina, innolla odotan että saan lukea kuulumisianne 🙂 <3

Avatar

Joko on L-muru tullut maailmaan? 🙂

Avatar

Monta kertaa olen käynyt kurkkimassa mitä teille kuuluu. Ihana olisi kuulla vauvakuulumisista.
Kaikkea hyvää ja ihanaa kevään odotusta teidän perheelle.

Avatar

Herää jo huoli, onko kaikki mennyt hyvin, kun mitään ei kuulu? Toivottavasti elelette vain vauvakuplassa vielä ❤
-Maija

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä