Olet tänään 3 kuukautta

Teksti

NEUVOLAKUULUMISET: (suluissa 2kk mitat)
Sinulla on neuvola vasta huomenna, mutta äiti aavistelee, että painat varmasti jo reilusti yli 5 kiloa (4080g) ja olet lähes 60cm (53,8cm) pitkä. Saat huomenna neuvolassa ensimmäiset rokotukset, joten saa nähdä kuinka meidän paremmiksi muuttuneiden öiden käy!

ILOT: Jutustelu, ulkona vaunuttelu, kutittelu, laulaminen ja muiden hymyt.

 
HARMIT: Et pidä edelleenkään kypärälakin ja pipon pukemisesta. Kun loukkaannut oikein kunnolla, alahuulesi alkaa väpättämään ja sitten aloitat lohduttoman itkun. Sinulla on edelleen myös antibiooteista johtuvia vatsavaivoja.

OSAAT: Tarttua esineisiin, vastata hymyyn, nauraa ääneen ja jokeltaa. Jaksat jo paremmin kannatella päätäsi. Olet löytänyt myös kätesi ja ne löytyvät usein suustasi!
MUUTA: Kasvusi on ollut hurjaa tässä kuussa, josta äiti on hyvin iloinen! Sinulle on kasvanut ehkä maailman suloisimmat pyöreät posket, mutta olet kasvanut myös pituutta. Käytät Liberon 2-koon vaippoja ja vaatteita koossa 56-62cm. Heräät 2-3 kertaa yössä syömään tai muuten vain äheltämään. Kaipaat edelleen paljon läheisyyttä ja sylittelyä, mutta emme isin kanssa tiedä mitään ihanampaa kuin pitkät sylihetket kanssasi. Tunnistat selvästi perheesi ja saamme paljon hymyjä. Parasta tässä kuussa oli, kun nauroit ensimmäistä kertaa ääneen!

 

♥: Selina

Kommentit

8 kommenttia
Avatar

Hän on…ja taitaa tietää sen itsekin! 😉 <3

Avatar

<3

Avatar

<3

Avatar

"Tarttua esineisiin, vastata hymyyn, nauraa ääneen ja jokeltaa. Jaksat jo paremmin kannatella päätäsi. Olet löytänyt myös kätesi ja ne löytyvät usein suustasi!"
Kuulostaapa meikäläisen pääsiäiseltä 😀
https://faijahommia.fi/

Avatar

Pääsiäisesi kuulostaa varsin mielenkiintoiselle – varsinkin tuo jokellus ja käsien syöminen! 😀 😉

Avatar

Oiii, se on niin ihanaa kun pieni nauraa ensimmäistä kertaa ääneen.♥
Ihana murunen siellä.♥

Avatar

<3 Niinpä! Hän on!

Avatar

Voi teillä on ihana kolme kuukautinen♡♡ tuo eka kikatus on kyllä jotain niin suloista!!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä