Iloista tukea jaloille!

Teksti
*Kaupallinen yhteistyö Color4Caren kanssa. Tukisukat saatu bloginäkyvyyttä vastaan.

Raskauden jälkeen minulla on ollut valtavasti turvotusta jaloissani.
Epäilin itselläni yhdessä vaiheessa jopa veritulppaa, koska turvotus levisi nilkoista toiseen sääreeni jättäen jälkeensä nilkkaani syvän painauman sukastani ja tehden lopulta koko pohkeesta kovan ja pinkeän. Myös sairauteni, CRPS II, aiheuttaa erilaisia autonomisen hermoston ongelmia, jotka näkyvät esimerkiksi juuri turvotuksena, joten siksi en kelannut heti lääkäriin turvonneen kinttuni kanssa, vaan kokeilin ensin nostaa jalkani ylös. Se onneksi auttoi, joten pelko veritulpasta hälveni samaan tahtiin, kun turvotus laski.

Mitä sinulle tulee mieleen tukisukista? Ovatko ne mummojen juttu vai asia, joita tarvitaan vain pitkillä lentomatkoilla tai leikkauksissa? Kun Color4Care lähetti minulle yhteistyöehdotuksen, jossa saisin testiin heidän malliston tukisukat, ensimmäinen mielikuvani oli minulle apuvälineenä myönnetyt mustat KARMEAN näköiset vaatekaappiin unohdetut tukisukkani. Yllätyin kuitenkin iloisesti klikatessani itseni heidän sivuilleen ja nähdessäni toinen toistaan iloisempia ja pirteämpiä tukisukkia. Tukisukkien ei siis tarvitse olla kliinisen tylsiä – Color4Care tarjoaa iloista tukea jaloille!

Mielestäni tärkeintä tukisukkien käytössä on se, että ne ovat oikean kokoiset. Itse mietin, kuinka ikinä osaan tilata entisenä isopohkeisena, jolle ei tahtonut löytyä edes sopivia nahkasaappaita, oikean kokoiset tukisukat nyt sairauden syömiin sääriini. Sukkien tilaaminen oli kuitenkin helppoa kuvallisen ohjeen ansiosta, joten mittasin sääreni ja nilkkani kuvan ohjeiden mukaan ja klikkasin ostoskoriin tukisukat lähestyvän vapun kunniaksi sateenkaaren väreissä. Tukisukat kolahtivat postilaatikkoon vain muutama päivä tilauksen tekemisestä.
Kuva: Color4Care

Tilaamani tukisukat olivat täydelliset! Minulla ei ole jaloissa kunnollista ihotuntoa, mutta tukisukkien käyttö on selvästi hillinnyt jalkojen turvotusta ja yllättäen vähentäneet luiden kautta tuntuvaa särkyä. Iloinen kuosi myös pelastaa mahdollisen mummofiiliksen, koska näissä sukissa silmä lepää. Iloiset tukisukkani saivat aikaan leveän hymyn myös A-murun huulille ja siksi voinkin luvata, että nämä ihanuudet eivät tule unohtumaan vaatekaappini syövereihin, kuten surullisen mustat edeltäjänsä!
Tässä sinulle 3 hyvää syytä kokeilla tukisukkia – mummofiiliksellä tai ilman!

1. Tukisukat lisäävät jalkojesi verenkiertoa.
2. Ne ehkäisevät suonikohjuja ja verihyytymiä.
3. Tukisukkien on todettu vähentävän jalkojen turvotusta ja ne antavat helpotusta väsyneille jaloille.

 

♥: Selina

 


Piristäisivätkö nämä iloiset tukisukat sinunkin jalkojasi?

Kommentit

10 kommenttia
Selina

Kannattaa ehdottomasti kokeilla! 🙂

Avatar

tukisukista tulee mieleen tylsännäköiset sukat, joita yritän laittaa turvonneeseen jalkaan hikipääs vanhainkodis.se on välillä niin vaikee yrittää saada niitä laitettua jos jalka on tosi turvonnut ja halvaantunut. mulla muuten viime kesänä oli tukisukat töis, vähän nauratti kun aattelin et 18veenä vedän ne jo kinttuihin mut ne auttoi kyllä pitkien työputkien aikana 🙂 noi on kyllä pirtsakan väriset, mulla on mustat mut tykkään käyttää niin paljon mustaa väriä vaatteis että ainakin vielä ne on mun mielestä kivat 😀

Avatar

Voin kuvitella, että sairaalan oman "malliston" tukisukan pukeminen toiselle on haastavaa, kun itsekään en meinaa saada puettua sairaalassa niitä reiteen asti olevia tukisukkia itselleni 😀 Kyllä siinä lipsahtaa pari rumaa sanaa ennen kuin sukka on jalassa. 😀 Voin hyvin kuvitella kuinka seisomatyö on jaloille rankka. Onneksi olet saanut tukisukista apua! 🙂

Avatar

Tukisukista tulee mieleen kamelinruskean sukkahousun värinen sukka, jollaisia näkee vanhoilla naisilla… Viime raskauden aikana jouduin turvautumaan itsekin tukisukkiin ja juuri tuon mielikuvani vuoksi innostuin niistä mustistakin ? mutta nyt ne ovat jossain laatikossa, kun ei ole pakko käyttää. Tuollaiset värikkäät voisin hankkia ihan pitkiä automatkoja varten ?

Avatar

Pirteät autosukat kuulostaa ihanalta! 😀 <3

Avatar

Sitä ihmettelen kovin, miksei lääkinnällisiä tukisukkia (niitä, mitkä sairaalat maksavat) saa pirtsakkana. Ja valmiit eivät vaan käy kaikille.

Terkuin, lyhytsääripaksupohje (A)

PS. Nuo on kyllä tosi herkulliset <3

Avatar

Olisi kyllä kiva, jos värivaihtoehtoja olisi enemmän kuin kaksi. :)Nämä tukisukat ovat varmasti kevytversio sairaaloiden kustantamiin tukisukkiin materiaaliinsa puolesta, mutta herkulliset värit näissä kuitenkin on.

Avatar

Olenkin ihmetellyt, miksi sinun sääresi ovat niin sutjakat ja kapoisat, vaikka istut pyöriksessä kuten minäkin. Minulla jatkuva isuminen turvottaa jalat paksuiksi pökkelöiksi. Turvonneilla pökkelöillä liikkuminen esim. siirtymisissä on entistä vaikeampaa. Ensiavuksi käyn lymfassa ja minulla on mittojeni mukaan tehdyt tukisukat. Minun tukisukkani ovat valkoisia ja mustia. Yksilöllisesti valmistettuja tukisukkia ei taida saada valitettavasti noin ilosen värisinä.

Avatar

Pahin turvotus jaloissani alkoi pari viikkoa synnytyksen jälkeen, mutta turvottelua on ollut aika-ajoin aiemminkin. Jalkani alkoivat surkastua aika nopeasti pyörätuoliin joutumisen jälkeen, kun hermotushäiriöiden vuoksi aktiivinen liike väheni. Kuitenkin dystonian aiheuttamien lihaskramppien ansiosta jäljellä on kuitenkin vähän muotoa, mutta ovathan nämä vain haamut entisistä mahtipohkeistani, joiden takia en tahtonut löytää edes pohkeilleni sopivia nahkasaappaita.

Olisi kyllä ihana, jos yksilöllisiä tukisukkia saisi useammassa värissä! 🙂

Avatar

Mulla on myös ollut nykyään hirveän turvonneet jalat aina iltaisin töiden jälkeen ja haluaisin löytää siihen jonkun ratkaisun. Kiva kuulla, että tukisukat ovat auttaneet turvotuksesi kanssa. Mäkin olen luullut, että ne ovat joidenkin sairaalasukkien näköisiä, mutta nuohan ovat todella kivannäköisetkin vielä!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä