Kun äiti kelaa 2.5.2017
TEKSTI Selina

Kaunis ja kotimainen Bebiboo + alekoodi

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu
*Yhteistyössä Bebiboo. Bebiboo unipesä saatu.

En tiedä mitään kauniinpaa kuin rauhallisesti nukkuva vauva. Jokainen voi varmasti kuvitella vauvan pienen tasaisen tuhinan, ne suloisimmat unihymyt ja kevyesti suljetut silmät – vauva on sikeässä unessa. Vauvan uni voi olla kuitenkin hyvin herkkää, jolloin vain yksi kolahdus tai ovikellon soiminen väärään aikaan saa aikaan itkun, joka saa joskus myös äidinkin kyynelkanavat aukeamaan – voi, taasko se heräsi?! Mielestäni turvallisuuden tunne on yksi tärkeimmistä asioista vauvan hyviin uniin liittyen. Jo kohdussa pieneen tilaan tottunut vauva voi kokea isoon pinnasänkyyn laitettaessa turvattomuutta ja silloin unet ovat herkkiä, katkonaisia ja voivat päättyä lopulta lohduttomaan itkuun, johon vain syli tai kainalopaikka vanhempien sängyssä kelpaa. Uni on vauvalle tärkeää kasvun ja kehityksen kannalta, mutta myös vanhemmat tarvitsevat unta. Perhepeti jakaa mielipiteitä vanhempien kesken ja itse lukeudun siihen kastiin, joka ei kertakaikkiaan uskalla nukkua koko yötä vauvan kanssa samassa sängyssä – en edes toinen silmä raollaan! Pelkään, että kierähdän syvässä unessa vauvan päälle ja silloin lopputulos voi pahimmassa tapauksessa olla hyvin lohduton. Onneksi tähän on olemassa kaunis ja kotimainen ratkaisu!

Bebiboo unipesä luo turvaa niin nukkuvalle vauvalle kuin perhepetiä kannattaville vanhemmille. Siinä on sopivan korkuiset pehmeät reunat, jotka vähentävät päälle kierähtämisen riskiä, samalla luoden vauvalle hänen tarvitsemaansa turvaa ja lämpöä. Vauvaperheessä vuotavat vaipat ja muut vahingot kuuluvat arkeen, mutta onneksi unipesä on helppo pitää puhtaana, koska sen voi nakata sellaisenaan pyykkikoneeseen ja pestä 40 asteen pesuohjelmalla. Bebiboo unipesän sisämateriaali on pehmeää ja hyvin laadukkaan tuntuista
puuvillasatiinia ja vaippavahinkoja ajatellen unipesän ekologisesti
valmistettu patja on saanut vedenkestävän pinnan. Mielestäni Bebiboo unipesä on täydellinen paikka vauvan nukkumiselle, mutta näkisin sillä myös muita käyttötarkoituksia. Se voisi toimia tarvittaessa hoitoalustana, tuoda turvaa myös ulkona vaunuissa tai nukkumapaikkana kyläpaikassa sekä vauvan kanssa seurustellessa sohvalla ilman pelkoa siitä, että vauva kierähtää lattialle.

Meillä unipesän käyttö on rauhoittanut unia niin yöllä kuin päivällä. Koen, että L-muru kaipaa huomattavasti enemmän turvaa, läheisyyttä ja syliä kuin isosiskonsa tämän ikäisenä, ja siksi yöt olivat välillä hyvin rauhattomia hänen ensin pyörähtäessä kyljeltä selälleen sängyssään ja sitten itkiessä syliä. Unipesän korkeiden reunojen ansiosta olen huonoimpina öinä uskaltanut jopa ottaa vauvan viereemme nukkumaan. Kiitos siis Bebiboo öittemme pelastamisesta! Vaippa- ja pukluvahinkojen jäliltä olen myös pessyt unipesää useita kertoja ja pesä on silti edelleen kuin uusi, mikä kertoo laadukkaista materiaaleista ja hyvästä ompelutyöstä. Ja vinkkinä kaikille; Bebiboo unipesä sopii täydellisesti kokonsa puolesta vuokrattavaan Vaavisänkyyn!

 
Täältä löytyy siis yksi erittäin tyytyväinen bebiboolainen ja nyt sinullakin on mahdollisuus tilata tämä laadukas ja kaunis unipesä alennettuun hintaan!
Alekoodilla bebiboo15 saat Bebiboo unipesän -15% alennuksella perjantaihin 5.5 saakka. Klikkaa itsesi ostoksille tästä ja tue samalla Suomi 100-vuotisjuhlavuoden kunniaksi kotimaista ja laadukasta työtä! 

♥: Selina

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (10)

Kiitos bellis! <3 Mielestäni vauva varpaat ovat suloisinta ikinä! <3

1 vastaus

Ihana on ja tosi hyvä vauvalle tuollainen pesä,mutta tuo hinta on kyllä aivan järkyttävä alennuksenkin kanssa ja vaikka kuinka haluaisin kotimaista käsityötä tukea.Vauvamme syntyi keskosena ja oli pitkään hoidossa vastasyntyneiden teholla.Siellä noita "makkaroita" oli käytössä kovasti,eri paksuisia ja pituisia ja ne oli vapaaehtoisten lahjoittajien ja osa hoitajien itse tekemiä. Niitä käytettiin tuollaisena pesinä ja tukemaan vauvaa erilaisissa asennoissa.Tein sitten itsekin tuollaisen kun vauva pääsi kotiin.Tosi helppo ommella! keskosvauvan äippä

1 vastaus

Unipesä on varmasti keskosille turvallinen paikka kasvaa! Myös meidän L sai makoilla niin Suomessa kuin Ruotsissa unipesässä.

Unipesä on toki hintava, mutta tuote on täysin kotimainen ja materiaaleihin on selvästi on panostettu niin paljon, että näkisin tämän kiertävän vaikka suurperheen kaikilla lapsilla vauva-ajan alkumetreillä.

1 vastaus

Tuo pesä on kyllä ihana♥ Kolmen valvottavan vauvan jälkeen olen päättänyt, että tällä kierroksella meillä nukutaan 😀 Tai ainakin teen kaikkeni hyvien unien eteen, sillä niille mahdollisille valvottaville vaivoillehan ei välttämättä mitään heti voi. Onkin siis mielenkiintoista lukea näistä tuotteista, joista meillä ei vielä omaa kokemusta olekaan 🙂

1 vastaus

Tämä pesä on todella auttanut meidän läheisyyttä kaipaavan vauvan öitä ja samalla luonnollisesti meidän vanhempien. En tiedä miten selviämme, kun vauva kasvaa pesästä ulos! 😀 Onneksi tästä saa avattua "jalkopään" nauhat, niin L mahtuu nukkumaan pituuden puolesta pesään vielä pitkään 🙂 Suosittelen! 🙂 <3

1 vastaus

nukkuvat, tuhisevat pienet vauvat on rakkautta <3 söpön näköinen pesä, varmasti vauvallakin turvallinen olo 🙂

1 vastaus

Todella ovat! <3

1 vastaus

Ihana pikkupesä! Mietin, miten imetys onnistuu öisin vauvan nukkuessa unipesässä. Voiskohan itsensä vain siirtää unipesän reunan päälle ja imettää siinä? Jos siis makuultaan imettää.

1 vastaus

Minä teen juuri noin kuten kirjoitit. Itse en uskalla nukahtaa siinä, koska pelkään, että rojahdan pesään vauvan päälle, mutta aamulla monesti, kun uni ei ole enää niin syvää, uskalla imettää vauvaa suoraan pesään. 🙂

1 vastaus

Omat lapset lähenee kouluikää ja unipesät eivät ole ajankohtaisia. Mutta pakko tulla kommentoimaan, että on kyllä hurjan söpö pieni mies pikkuruisine varpaineen. Niin suloinen <3

1 vastaus

Kiitos bellis! <3 Mielestäni vauva varpaat ovat suloisinta ikinä! <3

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kun äiti kelaa
Millaista mahtaa olla elämä lapsiperheessä, kun äiti kelaa? Tervetuloa lukemaan hieman erilaista, elämänmakuista ja välillä ihan sairasta perheblogia harvinaissairaan Selina-äidin elämästä, haaveista ja arjen haasteista. Mukana seikkailevat myös perheen isä ja sydänkasvoiset murumme A (-12) ja L (-17). Yhteydenotot: kunaitikelaa@outlook.com

Arkisto

Instagram

  • "Kylmät väreet kulkivat selkääni pitkin, vaikka lämmin vesi virtasi edelleen päälleni, kun löysin sen uudestaan. Siinä se oli, tärisevän käteni alla, ja kyyneleet alkoivat valua poskilleni. Selvä kyhmy minun rinnassani..." Kyhmy rinnassa on monen naisen pahin pelko, eikä suotta. Suomessa sairastuu vuosittain 5000 naista rintasyöpään, mutta tällä(kään) kertaa minä en ollut yksi heistä. Blogissa avaan tilannettani enemmän ja postauksessa on myös pieni, mutta tärkeä muistutus jokaiselle naiselle. ❤️
.
.
.
#kunäitikelaablogi #uusipostausblogissa #linkkiprofiilissa #rintasyöpä #roosanauha #tutkirintasi #roosanauhapäivä

kunaitikelaablogi

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: