Tää perhe on ihan pihalla!

Teksti
Yhteistyössä Jollyroomin kanssa.Woodlii-piknikpöytä saatu bloginäkyvyyttä vastaan.

Emme ole varmasti Suomessa ainoa perhe, jonka takapihasta tulee kodin jatke näin kesäaikaan. Keittiö laajenee terassille, kun grillissä syntyy niin lounaat kuin päivälliset ja prinsessaleikit jatkuvat yhtä luontevasti takapihan linnassa (leikkimökki) kuin sisällä omassa valtakunnassaan (leikkihuone).

Sairauteni aiheuttamien rajoitteiden vuoksi haluan tarjota lapsillemme omassa kotipihassa mahdollisimman paljon tekemistä, vaikka lähialueellamme onkin muutama hyväksikin todettu leikkipuisto. Pari vuotta sitten pihallemme ilmestyi ainakin tämän äidin silloisen kesän odotetuin juttu, A-murun leikkimökki, joka sai vaaleanpunaisen sisustuksen yhteistuumin Isimiehen ja A-murun kanssa tehtynä. Leikkimökin lisäksi lasten kesäleikeissä palvelee jo kotimme edellisen asukkaan nikkaroima hiekkalaatikko, mutta siihen lasten kesäkiva kotipihassa oikeastaan rajoittuikin. Kesän alussa kirjoitin postauksen, mitä haluan tältä kesältä ja yksi kohta oli hankkia lapsille leikkikeskus liukumäellä. Olin vakaasti päättänyt ostaa ehkä liiankin hintavan leikkikeskuksen, mutta lopulta päädyimme rakentamaan itse perinteisen keinun. Taitavat Isimies ja isäni nikkaroivatkin aivan mielettömän hienon keinun lapsille, johon saa helposti vaihdettua L-murulle vauvakeinun ja A-murulle vaikka isomman korikeinun. Keinu onkin ollut menestys ja siinä on keinunut leveiden keinulautojen ansiosta jopa neljä tyttöä yhtä aikaa!

Muutama viikko sitten Jollyroom lähetti lapsille hieman kesäkivaa, ja saimme sympaattisen Woodlii-piknikpöydän lasten herkku- ja mehuhetkiin kesäpihallamme. Piknikpöytä on laadukkaan oloista puuta ja sen kokoaminen olisi onnistunut jopa minulta – niin helppoa se oli hyvien ohjeiden ansiosta. Pöydän ääreen mahtuu neljä lasta ja suloinen päivänvarjo pitää niin lapset kuin kesäherkut auringonpaahteelta suojassa. Piknikpöytä löysi paikkansa pihaltamme keskeiseltä paikalta, josta on helppo jatkaa leikkejä leikkimökissä, hiekkalaatikolla tai keinuen. Pöytä on tosin sen verran kompaktin kokoinen, että sadepäivinä se mahtuu myös terassillemme.

Kesää ja Isimiehen kesälomaa on vielä pari viikkoa jäljellä ja ainakin tää perhe on ihan pihalla – satoi tai paistoi!

 

 

♥: Selina

 

 

Millaista kesäkivaa ruutujen siltä puolen löytyy?

Psssst…. Jollyroomissa on juuri mahtavat alet, josta löydät myös Woodliin piknikpöydän alehintaan!

Kommentit

2 kommenttia
Avatar

Kiitos Hanna! <3 Pihamme on kaikkea muuta kuin iso, mutta täyttää kyllä meidän tarpeen. 🙂 Toivottavasti pääset toteuttamaan oman haaveesi! <3

Avatar

Ihana piha! Meillä haaveillaan omakotitalosta isolla pihalla, mutta vielä emme ole päässeet toteuttamaan tätä haavetta.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä