Meidän perheen kesäpuuhapäivä

Teksti Selina

Mikä sai tavallisen kotiäidin heräämään viikko sitten ennen vieressään nukkuvan herätyskellon (vauva) herätystä siihen ihan oikeaan ja hyvinkin rasittavaan herätyskellon hälytysääneen? Se selviää, kun hyppäätte pitkästä aikaan mukaan meidän päivään, joka sisälsi hieman matkustamista, ihanien ihmisten tapaamista, jännittäviä kohtaamisia sekä mukavaa kesäpuuhaa perheille – tervetuloa mukaan meidän perheen kesäpuuhapäivään!

Heräsin silmät ristissä ennen seitsemää herätyskellon hälytysääneen. L-muru nukkui vielä levottoman ja itkuisen yön jälkeen poikittain minun ja Isimiehen välissä, kun siirryin varovaisesti pyörätuoliini ja vuorasin sängyn reunan peitolla ja tyynyillä, ettei vielä sikeästi nukkuva vauva kierähdä herätessään lattialle. Kelasin A-murun makuuhuoneeseen ja herätin vielä sikeästi nukkuvan leikki-ikäisen hyräillen Ti-Ti Nallen tunnaria – kohta lähdetään, Ti-Ti Nalle jo odottaa! Voitte varmasti kuvitella kuinka nopeasti tyttö heräsi ja suorastaan singahti alakertaan aamupalaa odottamaan. Tein pikaisesti aamutoimet ja joka-aamuiset hoitotoimenpiteeni samalla valmistaen aamiaista A-murulle ja vielä yläkerrassa nukkuvalle perheen miesvoimalle. L-murun ja Isimiehen saapuessa alakertaan, tein vauvalle aamutoimet, syötin hänelle puuron ja pakkailin viimeisiä tavaroita. Kohta mennään, huikkasin keittiöön ja sain vastaukseksi leikki-ikäisen riemunkiljahduksia – Ikaalinen ja Ti-Ti Nalle,  täältä tullaan!

Automatka Ikaalisiin sujui hyvin. L-muru nukkui koko vajaa kahden tunnin matkan ja A-muru keskittyi kysymään aluksi puolen tunnin välein, koska olemme perillä ja lopulta enää vain kymmenen minuutin välein kuin varmistaakseen, ettei Isimies varmasti aja Ikaalisten kylpylän kyltin ohi ja vahingossa Tampereelle saakka. Matka Ikaalisiin taittui kuitenkin kyselykauden uudesta tulemisesta ja malttamattomasta leikki-ikäisestä huolimatta yllättävän nopeasti ja Isimiehen kaartaessa Ikaalisten kylpylän pihaan, minuakin alkoi jo hieman jännittämään, koska tapaisin pian jo ennestään tuttuja, mutta myös uusia bloggareita meidän Perheblogit.fi-blogiyhteisöstä!

Perheblogit.fi järjesti meille bloggareille yhteistyössä Ti-Ti Nallen Talon kanssa ihanan kesäpäivän, jonka aikana meidän perhebloggareiden tähdet, syötävän suloiset lapsemme, saivat nauttia Ti-Ti Nallen Talon upeista leikkimahdollisuuksista ja me aikuiset lämpimästä kesäpäivästä jutustellen ja toisiimme tutustuen. Ti-Ti Nallen Talolle päästyämme tutustuimme huone kerrallaan sen leikkimahdollisuuksiin, joita noin 1000 neliöisessä huvilassa olikin paljon. Isosta koostaan huolimatta sympaattinen keltainen hirsihuvila kätki sisäänsä persoonallisia teemahuoneita,
joista Taun ja Tirolin prinsessahuone nousi ketään yllättämättä A-murun
suosikiksi, kun taas Isimies viihtyi loistavasti Isoisänallen
musiikkihuoneessa rummutellen, soitellen ja napsutellen erilaisia rytmisoittimia. Minä taas ihastuin koko talon esteettömyyteen – Ti-Ti Nallen Talosta
löytyi jopa pyörishissi yläkertaan! Parasta A-murusta oli kuitenkin paikalle tupsahtelevat nalle-hahmot sekä Riitta, joita halattiin mukavan päivän aikana useamman kerran. 25-vuotias
Ti-Ti Nalle onkin ilahduttanut myös minua lapsena ja sympaattiset
nallehahmot saivat edelleen hymyn huulilleni, varsinkin niiden halatessa
myös innokkaan leikki-ikäisen Ti-Ti-fanin isääkin!

Aurinkoisena päivänä kesäpuuhastelu siirtyy monesti ulos ja onneksi myös
Ti-Ti Nallen Talossa oli ulkona valtavasti leikkimahdollisuuksia niin
yhteisten laululeikkien kuin ulkona asustelevien lampaiden ansiosta. Päivä Ti-Ti Nallen talossa oli ihana. Innokkaat lapset, iloiset kollegat ja aurinko sekä tietenkin iloinen ja pirtsakka Riitta ja nallet tekivät päivästä täydellisen. On varmasti sanomattakin selvää, mitä kotimatkalla tapahtui pitkän Ti-Ti Nallen talolla vietetyn päivän jälkeen;  L-muru nukahti kuin taikaiskusta auton lähtiessä liikkeelle ja A-muru sinnitteli katsoen Ti-Ti Nallen Talolta saamaansa DVD:tä nukahtaen kuitenkin jo toisen laulun jälkeen. Matka kotiin sujui siis hiljaisemmissa merkeissä kuin menomatka ja totesimme yhteen ääneen Isimiehen kanssa, että kylläpä meillä olikin mukava päivä! Kiitos siis Perheblogien puuhamiehille, päivään osallistuneille
bloggareille sekä Ti-Ti Nallen talon Riitalle, nalleille ja muulle
henkilökunnalle mukavan kesäpuuhan järjestämisestä!

Mukana menossa Perheblogit.fi:n bloggarit: 

 

Selina

 

 

Oletko sinä vieraillut Ti-Ti Nallen talossa?

Psst… Perheblogien Facebook-sivulla on arvonta, johon osallistumalla voit voittaa Ti-Ti Nalle DVD:n. Kurkkaa myös Instagramin CD-arvonta!

Kommentit

15 kommenttia
Avatar

Mielestäni siinä ei ole mitään omituista, mutta ymmärrän kuitenkin pointtisi. Kukin tekee omassa blogissaan kuten parhaaksi katsoo ja minä katson parhaaksi toimia näin. Kuten bloggaajat niin myös lukijat voivat toimia parhaaksi katsomallaan tavalla, kirjoitathan sinäkin anonymiteetin takaa, etkä omalla nimelläsi tai kasvoillasi. 😉

Avatar

Vähän hassuja nuo julkaisemasi kuvat, kun muiden kasvot ovat näkyvissä paitsi omien lapsiesi ja miehesi. Toivottavasti kaikki muut kuvissa näkyvät ovat suostuneet kuvien julkaisuun.

Avatar

Minä vastaan blogissani julkaisemista kuvistani ja perheeni yksityisyydestä, enkä siksi halua täällä blogissani näyttää lasteni tai mieheni kasvoja. Kuvassa, jossa näkyy muut yhteisömme bloggaajat lapsineen olen saanut luvan kuvan julkaisuun – myös he ovat julkaiseet samantyylisen kuvan blogissaan ja toiveestani peittäneet lapsieni kasvot, jos ne ovat suoraan kohdistuneet kameraan. Muut kuvat ovat yleisiä kuvia julkisessa tilassa, joissa kukaan kuvissa oleva henkilö ei nouse etualalle, paitsi sydänkasvoinen lapseni, jota olen kuvannut. Vähän hassu oli tämä sinun kommenttisi!

Avatar

Ihan samaa asiaa itse ihmettelin, ei mitenkään hassu kommentti mielestäni.

Avatar

Mun mielestäkin kuva NÄYTTÄÄ hassulle, mutta sun kuvat tietäen blogia lukeneena niin mitenkään outona en tätä pitänyt, ihan sin blogin linjan mukainen ja ihan ymmärrettävää 🙂
Ja arvelin ihan kysymättä että muilta varmasti lupa kuvaan on

Avatar

Mielestäni on omituista pitää perheblogia, kertoa yksityiskohtaisiakin asioita ja pitää kuitenkin blogin niin sanotut "päähenkilöt" piilossa.

Avatar

Teillä oli varmasti ihana ja ikimuistoinen päivä♥

Avatar

Voi niin oli! <3

Avatar

Ti-Ti Nalle on tuttu omastakin lapsuudestani ja olisi kiva käydä tuolla, vaikka meidän pojat eivät hahmoista olekaan koskaan perustaneet. Ihania aurinkoisia kuvia, kuvista näkee, että oli kivaa. 🙂

Avatar

Suosittelen kyllä käymään! 🙂 Ja kiitos, meillä oli oikein mukavaa. 🙂

Avatar

Oli kyllä super-hauska päivä! <3 Kiitos vielä seurasta! 🙂

Avatar

Kiitos itsellesi! <3 Oli tosi kivaa! <3

Avatar

Ihana kesä puuhapäivä <3 Mukavaa maanantaita 🙂

Avatar

Kiitos! Toivon sinulle mukavaa loppuviikkoa ja ihanaa viikonloppua! 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä