Kun äiti kelaa 22.8.2017
TEKSTI Selina

Satumainen Pomenia Mindfulness-lautapeli + arvonta

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu
Yhteistyössä Pomenian kanssa. Mindfulness-lautapeli saatu bloginäkyvyyttä vastaan. 

Meiltä löytyy pelikaappi, jossa on omat hyllyt lapsille ja aikuisille – meillä rakastetaan lautapelejä! En tiedä mitään ihanampaa kuin koti-ilta perheen kanssa, joka päättyy yhteiseen pelihetkeen poppareiden ja herkkujen kera. Olen onnistunut ilokseni tartuttamaan lautapeleihin kohdistuvan intoni myös A-muruun, joka onkin jo kokenut pelaaja, joka osaa hävitä ilman itkupotkuraivaria ja kiukkuisena nurkkaan heitettyä pelinappulaa. Itse en valitettavasti ole yhtä hyvä häviäjä – varsinkaan Monopolyssa!

Sain keväällä Pomenialta viestiä, haluaisimmeko testata A-murun kanssa heidän uutta Mindfulness-lautapeliä, ja koska kyse oli meille täysin uudenlaisesta lautapelistä, joka sisältää leikkiä, liikettä ja läsnäoloa sopivassa suhteessa, en epäillyt hetkeäkään. Mielenkiinnolla jäimme odottamaan A-murun kanssa pakettia Pomenialta, emmekä pettyneet; tämä erilainen lautapeli on aivan huikea!

Ennen pelilaatikon sisältöön tutustumista ja sääntöjen lukemista, ihastelimme A-murun kanssa pelin upeaa ulkoasua. Kauniisti toteutettu peli nappaa mukaansa kaksipuolisen pelilaudan yö- ja päiväseikkauluihin ja innostaa lukemaan mitä kivaa pelilaudan eri taikapaikat tarjoavat. Miltä sinusta kuulostaa Nappaajakuuset, Nättiniitty tai mitä kuvittelet löytäväsi Käämäkallolta ja Sinisestä metsästä? Näiden taikapaikkojen ja erilaisten tehtäväkiekkojen ansiosta satumainen pelihetki on taattu!

Mindfulness-seikkailun idea on yksinkertainen. Peli alkaa tarinalla, jossa Satumaa Pomenian tasapaino on järkkynyt pimeyden velhon Käämä Kemppisen noiduttua kaikkien Pomenian asukkaiden tunteet kiviksi. Ilman tunteita elämä on hyvin vaikeaa niin Satumaa Pomeniassa kuin oikeassa elämässä, joten jokaisen pelaajan tehtävä on etsiä valitsemansa tunnekiven pelilaudalta ja tuoda se takaisin turvaan omaan kotipesään. Matkanvarrella on kuitenkin kiekkoja, joiden alta paljastuu erilaisia tehtäviä, jotka tuovat eloa ja iloa peliin niin liikunnallisesti kuin rauhallisesti keskustelemalla. Mielestäni peli sopii parhaiten 4-7-vuotiaille, mutta sitä pelaa ihan mielellään myös aikuinen. Kokonaisuudessaan pelin toteutus on hieno ja näkisin tämän toimivan hienosti päiväkoti- ja miksei myös koulumaailmassa.

Löytyykö teiltäkin pelikaappi, johon tämä satumainen Mindfulness-lautapeli sopisi täydellisesti? Sain Pomenialta mahdollisuuden arpoa yhden lautapelin blogini lukijoiden kesken. Voit osallistua arvontaan tykkäämällä Pomenian Facebook-sivusta ja kertomalla minulle kenen kanssa pelaisit tätä ihanaa lautapeliä. Laittakaa kommenttiin toimiva sähköpostiosoitteenne ja anonyymit, keksikää itsellenne jokin satumainen nimimerkki. Arvonta-aikaa on viikko, eli 29.8 saakka. Onnea arvontaan!

 

 

Selina

 

 

Psssst!
Huomasitko, että Pomenian sivuilla on menossa pelikampanja, jossa saat
vapaavalintaisen sisustustarran tilatessasi tämän satumaisen lautapelin
31.8 mennessä!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (34)

Löytyy peilikaappi ja siellä on tilaa aina pelille, meillä pelataan paljon, melkein joka ilta/päivä lasten kanssa. Olen mummu ja en kuulu Facbookiin mutta silti haluaisin osallistua ravontaan jos se vain sopii, kerron nuoremmille jotka ovat FB.ssa ja he käyvät tykkäämässä.

maijamummu1@luukku.com

1 vastaus

Meiltä kyllä löytyisi koti pelille 😉 Pelattaisiin koko perheen voimin 🙂 terkuin hyvin satumainen Maatiaiskananen 😉 maatiaiskananen@gmail.com

1 vastaus

Lapsoseni kanssa pelailisin 🙂

unelmiaonnesta(at)gmail.com

1 vastaus

Tykätty 😍 pelaisin 4-v tytttöni kanssa, olis mukava varmasti!
teexu@hotmail.com

1 vastaus

Oi, ihana! Esikoinen varmasti rakastaisi peliä ja saattaisin töihinkin ottaa joskus mukaan. 😍 T: Räyhäräppääjä lehtinenlauramaria@gmail.com

1 vastaus

Omien mukuloitten kanssa pelattaisiin ja varmasti myös pienten yökyläilijöiden:)
amto(at)suomi24.fi

1 vastaus

Omien lasteni kanssa pelaisin. Kaksi nuorimmaista ovat innokkaita lauta- ja korttipelaajia. Viikonloppuisin pelaamme koko perhe. Arkisin pelaamme usein lasten kanssa niin, että avustajani on mukana.
anuhahe(ät)gmail.com

1 vastaus

Tykätty. Koko perheen voimin tai ainakin 5v neidin kanssa pelattaisiin 🙂

reetta.kylmakoski(a)gmail.com

1 vastaus

Kummipojan isosiskon ja vuoden-parin päästä myös kummipojan kanssa! 🙂
jenni.rintapaa@gmail.com

1 vastaus

Koko perheen voimin pelattaisiin

1 vastaus

Siskon poikien kanssa pelattaisiin sekä kummipoikani kanssa. Mari.h_84@netti.fi

1 vastaus

Mulla on aivan liian vähän lautapelejä, miehen ja veljenlasten kanssa pelaisimme tätä peliä 🙂
annikajokinen95@gmail.com

1 vastaus

Ihanan näköinen peli! Minäkin pelaisin oman perheeni kanssa, vanhempi lapsista täytti juuri 5 vuotta. paulak_berlin at hotmail piste com

1 vastaus

Mukana. Oman tyttösen kanssa pelattaisiin.
nelliina(@)yahoo.com

1 vastaus

Pelikaappi löytyy meiltäkin. Pelaisin lasteni kanssa ja töihinkin voisin peliä lainata välillä kotoa.
sirvioelina@gmail.com

1 vastaus

Pojan kanssa pelattaisiin. 🙂
s.kansakoski(at)luukku.com

1 vastaus

olisi kiva pelata lapsenlasten- ja lapsenlastenlasten (menikö tämä oikein? = barnbarnsbarn ruotsiksi)

helenateresia@hotmail.com

1 vastaus

Voi ei, tällainen on pakko saada! Koko perhe varmasti ihastuisi tähän ja poikani kanssa varsinkin tulisi pelailtua ^_^ kaljukeiju@gmail.com

1 vastaus

Lasten kanssa.
texas-86 (at) hotmail.com
~Lumi

1 vastaus

Päiväkotiin pelin veisin jotta mahdollisimman moni pääsisi sitä pelaamaan.

1 vastaus

Koko perheen voimin 🙂 Pelikaappia ei löydy vielä, vasta muutama lautapeli.
nannaliini10@gmail.com

1 vastaus

Pelaisin mielelläni tytön kanssa. En kuulu faseen mutta osallistuisin mielelläni arvontaan .

1 vastaus

Tätä peliä olisi todella kiva pelata meidän viisivuotiaan kanssa ja paras pelihetki on silloin, kun saadaan taapero päiväunille. 🙂

kukkahattuaiti@gmail.com

1 vastaus

Koko perheellä voitaisiin pelata, tai ainakin 4v. pojan ja 6v. tyttären kanssa.

1 vastaus

Taitaisin viedä tämän töihin pelattavaksi meidän eskariryhmään. emmesyys@gmail.com

1 vastaus

-Puuha-Pete-
Kyllä löytyy peilikaappi ja pelataan aina kun ei ole mitään tekemistä-hetki iskee päälle.

peholapp at lailanet. fi

1 vastaus

Tykätty 🙂 Pelaisin perheen pienimpien kanssa 🙂
hilsan@luukku.com

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kun äiti kelaa
Millaista mahtaa olla elämä lapsiperheessä, kun äiti kelaa? Tervetuloa lukemaan hieman erilaista, elämänmakuista ja välillä ihan sairasta perheblogia harvinaissairaan Selina-äidin elämästä, haaveista ja arjen haasteista. Mukana seikkailevat myös perheen isä ja sydänkasvoiset murumme A (-12) ja L (-17). Yhteydenotot: kunaitikelaa@outlook.com

Arkisto

Instagram

  • Blogissa uusi postaus liian monen hiljaisen viikon jälkeen.

Tämä jakamani pieni hetki hiljentää nyt blogin hetkeksi. Nyt tarvitsen kaiken voimani, oman pienen hetken, selvitäkseni kivuista ja ollakseni perheeni kanssa.

Kiitos tuesta ja siitä, että olet ajatellut minua ja perhettäni. Minä tulen vielä takaisin ja kirjoitan teille jälleen elämästä kun äiti kelaa hymyillen!
.
.
.
©️Anna Giss #uusipostausblogissa #newblogpost #linkkiprofiilissa #linkinbio #kunäitikelaablogi #kipu #pain #tauko

kunaitikelaablogi

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: