Helppo oikoreittien possu-nuudeliwokki

Teksti
Olen jakanut blogissa aiemminkin helppoja ja nopeita kotiruokareseptejä. Esimerkiksi juuri nyt oman maan porkkanoista syntyy helposti mehevä porkkanakakku ja herkullinen kana-pestopasta aurinkokuivatuilla tomaateilla valmistuu kädenkäänteessä isommallekin porukalle. Minulta on toivottu tasaiseen tahtiin lisää helppoja ruokaohjeita ja nyt perheemme on innostunut herkullisista wokeista. Siksi haluankin jakaa ohjeen helppoon possu-nuudeliwokkiin, jonka on täynnä kokin oikoreittejä!

Wokissa parasta on rapeat ja tuoreet kasvikset, mehevä ja murea liha sekä maukas kastike – sanoo ihminen joka ei syö normaalia ruokaa, mutta oletan, että wokki ei ole kolmessa vuodessa kamalasti muuttunut. Lisukkeena wokeille käy erilaiset nuudelit, mutta näkisin esimerkiksi tämän possuwokin kanssa toimivana lisukkeena myös riisin. Wokkaaminen on helppo ja varsin nopea tapa valmistaa maittava ateria. Isoin työ wokin valmistuksessa on pilkkominen, mutta kasvisten pilkkomisrumbasta voi oikaista suoraan paistovaiheeseen lähikaupan kautta. Kaupoissa myydään nykyään ihania tuoreita kasviksia rasioissa, joissa ne ovat sellaisenaan valmiita wokattavaksi. Pakastealtaasta löytyy myös runsas valikoima erilaisia wokkivihanneksia. Minulle pilkkominen ei ole suurin ongelma, koska voin nakittaa sen Isimiehelle, mutta vaikeinta on maustaminen. Oikoreittini hyvään herkulliseen wokkiannokseen käy siis Spice Up!  maustekastikepussin kautta. Näitä oikoreittejä käyttäen voit ohittaa pilkkomisen ja maustamisen ja nauttia silti tästä herkullisesta possu-nuudeliwokista!
 

1. Pilko vihannekset ja sienet

2. Lisää pannulle öljyä ja paista possun kinkkusuikaleet lähes kypsiksi.

3. Lisää joukkoon ensin pakastepavut ja paista hetki. Lisää loput kasvikset ja sienet. Paista noin viisi minuuttia ja lisää Spice Up! Chow Mein -kastike. Anna muhia minuutin ajan.

4. Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan ( Käyttämissäni nuudeleissa oli paketissa 4 levyä, ja sopiva annos on 1 levy /syöjä)

5. Yhdistä nuudeli wokkiin, sekoita ja nauti!

 

Selina

Oikaisetko sinäkin joskus ruoanlaitossa?

Kommentit

4 kommenttia
Avatar

Kiva kuulla, että muutkin oikaisee! 😉

Arvon voittajan kiireisen viikon vuoksi tänään ja ilmoitan voittajalle henkilökohtaisesti. 🙂

Avatar

Nam. Wokit ovat tosi hyviä 😀 Minä olen oikaissut ruuanlaitossa paljon viimeaikoina. Tuntuu jopa siltä ettemme ole palanneet ollenkaan kunnnolliseen arkiruokarytmiin kesän jälkeen. Apua! Nyt pitäisi kyllä ryhdistäytyä! 😉

Avatar

Hahaa, sitä on täälläkin ollut ilmassa! 😀

Avatar

Oikaisen vaikka missä, käytän valmiita vihannessekoituksia. Kyllä tuli nälkä reseptiä lukiessa!
Onko Pomenian peli jo arvottu?
t. Nellis Nelliina

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä