Kun äiti kelaa 10.9.2017
TEKSTI Selina

Me Stonz -testiryhmäläiset ja Stonzin kumisaappaat

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Yhteistyössä:  Kiddex ja Stonz
Syyskuu on tuonut ainakin meidän leveyspiireille kylmän tuulahduksen mukana sateita. Heräsin viime yönä sateen ropistessa peltikattoomme…tai no okei, vettä tuli kuin saavista kaataen ja sateen aiheuttama kohina herätti myös L-murun! Muistan ajatelleeni rauhoitellessani vieressä ähisevää L-murua, millaiset lätäköt A-murua odottaakaan aamulla asfaltoidulla etupihallamme ja sitten nukahdin jälleen. Sateista huolimatta tänä syksynä isomman murumme varpaat pysyvät kuivina, koska pääsimme alkusyksystä mukaan Kiddexin Stonz Testiryhmään ja A-muru sai sopivasti juuri tähän vaihtelevaan ja sateiseen säähän testattavakseen Stonzin luonnonkumiset kumisaappaat sekä sään viiletessä kumppareiden sisälle laitettavat lämpöiset Linerzit varpaita lämmittämään.

Stonz on kanadalainen tuotemerkki, jonka valikoimista löytyy A-murun testaamien kumisaappaiden lisäksi ensikenkiä, talvikenkiä sekä rukkasia. Stonzin kumisaappaat on valmistettu kemikaalittomasti ja myrkyttömästi luonnonkumista ja materiaalina luonnonkumin luvataan kestävän kulutusta ilman murenemista ja halkeamista. Mielestäni parasta näissä kumisaappaissa on kuitenkin se, että niistä saa hetkessä lämpimät, talvisiinkin olosuhteisiin sopivat kumisaappaat Linerzeillä, jotka laitetaan kumisaappaan sisälle antamaan varpaille lämpöä talvikengän lämpövuoren tavoin. Kuitenkin meidän viisveellä pehmeät ja lämpöiset Linerzit sujahtivat jalkaan myös sisällä enkä ihmettele – pehmoinen ja sileä fleece tuntuu varmasti ihanalta paljaita varpaita vasten!

Nämä harmaat kumisaappaat sopivat täydellisesti jo keväällä hankittuun Ticketin välikausihaalariin. Taitaa siis olla ensimmäinen kerta, kun välikautta varten ei tarvitsekaan tehdä sitä perinteistä paniikkiostosreissua ja saamme nauttia syksystä täysin. Niin ja mikä tärkeintä, A-murun varpaat pysyvät takuulla kuivina ja lämpiminä!

 

Selina

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kun äiti kelaa
Millaista mahtaa olla elämä lapsiperheessä, kun äiti kelaa? Tervetuloa lukemaan hieman erilaista, elämänmakuista ja välillä ihan sairasta perheblogia harvinaissairaan Selina-äidin elämästä, haaveista ja arjen haasteista. Mukana seikkailevat myös perheen isä ja sydänkasvoiset murumme A (-12) ja L (-17). Yhteydenotot: kunaitikelaa@outlook.com

Arkisto

Instagram

  • Ekaa kertaa ulkona leikkauksen jälkeen ja voi, täällähän on kevät! 😍 💚 Lisää kuulumisia blogissa, linkki profiilissa! ✨
.
.
.
#erilainenäiti #kunäitikelaablogi #leikkauksenjälkeen #aftersurgery #onnellinen #wheelchairmommy #wheelchairlife #kevä

kunaitikelaablogi

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: