Pyörätuoliäidin valinta; Skip Hop -hoitoreppu

Teksti

Kaupallinen yhteistyö Jollyroomin kanssa. Skip Hop Greenwich -reppu saatu bloginäkyvyyttä vastaan.
 

Pyörätuoliäitinä minun on ollut pakko panostaa monessa asiassa käytännöllisyyteen. A-murun vauva-aikana ostin vaunujen kanssa samaa sarjaa olevan hoitolaukun, joka imi sisäänsä kaiken mitä pienen vauvan kanssa tarvitsin aina vaihtovaatekerrasta vaippoihin. Ison hoitolaukun kuljettaminen sylissä oli kuitenkin hyvin haasteellista – varsinkin, kun siinä matkusti myöhemmin myös istumaikään päässyt vauva. Siksi valitsin L-murun hoitolaukuksi laukun sijaan repun. Tähän asti meillä on palvellut suhteellisen hyvin sininen Kånken, joka on tarkoitus antaa myöhemmin L-murulle kerhorepuksi, mutta isoin ongelma repussa on sen ominaisuudet, tai niiden puutteet. Tiedän kyllä, ettei Kånkenia ole tarkoitettu hoitolaukuksi, mutta halusin kuitenkin yrittää, koska kokonsa ansiosta se on kuin tehty pyörätuolin selkään verrattuna esimerkiksi perinteisiin isoihin koulureppuihin. Onneksi Jollyroom lähestyi minua erittäin mielenkiintoisella yhteistyöllä ja tarjosi minulle kokeiluun uudenlaisen hoitolaukun, tai oikeastaan ihan oikean hoitorepun, jonka materiaalista en ollut ennen kuullutkaan.

Moni kerhoikäisen lapsen äiti on varmasti kuullut suloisen persoonallisista Skip Hopin kerhorepuista, jotka saavat hymyn varmasti myös kerhotätien huulille. A-murun kerhoreppuna on palvellut jo useamman vuoden Skip Hopin reppu, joka kertoo materiaalien laadusta ja kestävyydestä. Skip Hop on ajatellut myös meitä vanhempia ja tuonut markkinoille klassisen kauniita hoitolaukkuja, jotka ovat niin käytännöllisesti kuin ulkonäöllisesti hyvin toteutettuja. Juuri nyt Jollyroomin valikoimiin on tullut Skip Hopin uutuus, eli vegaanisesta nahasta valmistettu Skip Hop Greewich-reppu, joka kätkee klassisen kauniin ulkokuorensa alle jopa yhdeksän taskua vauvan ja vanhemman tarvikkeille. Itse pidän lukuisten taskujen määrää tärkeänä, koska olen ainakin huomannut, että kun perheessä on vauva, hoitotarvikkeita ei koskaan voi olla liikaa! Tilavaan reppuun sujahtaa helposti vaipat repun mukana tulevan hoitoalustan rinnalle sekä vaihtovaatekerta vaikka äidillekin. Repussa on lisäksi oma paikka tuttipullolle ja miniläppärille tai tabletille – kaikki on siis otettu huomioon!

Mutta mitä sitten tämä mystinen vegaaninen nahka on? Repun materiaali nimittäin näyttää, mutta myös tuntuu oikealta nahalta
ja uskon sen olevan todella kestävä, pitkäikäinen ja samalla helposti
puhdistettava. En ollut koskaan ennen kuullut vegaanisesta nahasta, joten kiinnostukseni heräsi välittömästi ja sukelsin Googleen. Vegaaninen nahka siis valmistetaan joko sienistä tai ananaksen lehdistä, mikä tuntuu aivan uskomattomalta!

Tämä Skip Hopin hoitoreppu syrjäytti ehdottomasti L-murun sinisen Kånkenin ominaisuuksiensa, mutta myös käytännöllisyytensä vuoksi. Sain repun  helposti ja nopeasti kiinnitettyä pyörätuolin selkänojaan lyhennettyäni olkahihnat sopivan mittaisiksi, mutta repussa on myös on erillinen kiinnitysmahdollisuus vaunujen lykkäysaisaan. Ja mikä parasta; sopivan kompakti koko ja kaunis ulkonäkö yhdessä antavat tälle hoitorepulle käyttötarkoituksen myös vauva-ajan jälkeen ja se sopii erinomaisesti aikuiseen makuun käsilaukun korvikkeeksi!
 

 

 

 Selina 

 

 

Millainen hoitolaukku sinulla on ja oletko kuullut koskaan vegaanisesta nahasta?

Kommentit

9 kommenttia
Avatar

Tämä on kyllä tosi ihana reppu! <3

Avatar

Tosi tyylikäs!

Avatar

Kiva, että sinäkin tykkäät! 🙂

Avatar

Nyt Selina ihan pakko kommentoida. Olen seurannut blogiasi lähes alusta saakka ja tykännyt kovasti. Ainut mikä nykyään harmittaa on suuri yhteistyöpostausten määrä 🙁 . Ymmärrän, että niitä pitää blogistin tehdä, mutta tuntuu että nykyään suurin osa postauksistasi on niitä.. Blogi ei tunnu enää samalta..

Avatar

Kiitos rehellisestä kommentistasi! Olet aivan oikeassa, viime aikoina blogissa on toden totta ollut useita kaupallisia yhteistöitä, mutta haluan korjata, että bloggarin EI ole pakko tehdä yhteistöitä – bloggaus on paljon muutakin. Sen verran haluan kuitenkin puolustella itseäni ja valintojani näiden yhteistöiden osalta, että osa näistä yhteistöistä on sovittu jo kauan sitten, mutta jääneet törkeästi yhteistyökumppania kohtaan odottamaan toteutustaan. En ole voinut hyvin ja siinä syy blogin muunkin sisällön muuttumiseen. Valitsen blogin yhteistyökumppanit aina tarkoin niin, että niistä olisi myös lukoijoille hyötyä, esim. arvonnat tai alekoodit ja juurikin tämä postaus jossa kerroin repusta, joka sopii pyörätuolivanhemmalle, en siis vain palkkioiden toivossa. Ja blogi ei tunnu minustakaan enää samalta, kun olen kirjoittajana niin rikki. Yritän kuitenkin, koska viime aikoina bloggaus on alkanut tuntua hitusen samalta kuin ennen ja luonnoksissa odotteleekin perinteinen postaus meidän päivästä ja kahden erilaisen vauva-arjen eroista. Toivottavasti nämä postaukset toisivat sinulle edes pienen ripauksen sitä tunnetta takaisin, minkä vuoksi olet ollut mukana näin pitkään – kiitos sinulle siitä! <3

Kaikkea hyvää hyvää syksyysi!

Avatar

Hoitolaukku näyttää upealta, mutta enemmän minun mielenkiintoni herätti sinun kenkäsi. Mistä ne on? Ne näyttää ihanilta.

Avatar

Sain kengät viime vuonna ystävältäni. Merkki oli kulunut sisäpohjasta aika pahoin, mutta sanoisin sen olevan Andiamo. :)Nämä nahkakengät ovat minunkin mielestäni ihanat ja sopivat kivasti myös hoitolaukkuun 😉

Avatar

On tää nätti ? itekin ihastelin tota kun selailin skiphopin sivuja ?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä