Talvea (ja joulua) odotellessa! + ARVONTA

Teksti

Postaus on osa Stonz -testiryhmää ja se on toteutettu yhteistyössä Kiddexin ja Stonzin kanssa.

Ja siinä se taas meni, talvi nimittäin! Kauniin valkoisen lumipeitteen ja A-murun tekemien lumiukkojen sulaessa tilalle tuli jälleen pimeä ja märkä syksy ja rumana kirsikkana kakun päälle pikku pakkanen. Kun katson ikkunasta ulos, mieleni täyttyy kaikesta muusta kuin joulun odotuksesta – ulkona on suorastaan synkkä pääkallokeli! Nykyisestä säätilasta huolimatta minulle tuli ekaa kertaa ikinä jo marraskuussa kunnon joulufiilis. Joulukoristeet kuitenkin odottavat edelleen kiltisti itsenäisyyspäivää laatikossaan, mutta kaipaa hurjasti kotiin valoa ja lämpöä, joten olen alkanut vihjailemaan miehelleni, että hän voisi laittaa ne jokavuotiset joulusta kertovat tähdet alakerran ikkunoihin. Toistaiseksi tuloksetta – tähdet odottavat itsenäisyyspäivää laatikoissaan siinä samassa kaapissa sen joulukoristelaatikon kanssa. Höh! Onneksi se odotettu itsenäisyyspäivä on jo ensi viikolla ja perjantaina A-muru saa avata ensimmäisen luukun joulukalenteristaan! Joulu hipsii siis hiljalleen kotiimme, haluamme sitä tai emme.

Perheessämme odotetaan lunta ja pakkasta muustakin syystä. Lumileikit ovat lähellä esikoisemme sydäntä, mutta kastuvat hanskat ja kylmät sormet ovat häirinneet hänen leikkejään jo vuosia. Nyt voin hänen ja monen muun lumileikkejä rakastavan lapsen onneksi sanoa, ei enää! Saimme Stonz -testiryhmän ominaisuudessa molemmille lapsille testiin Stonz -rukkaset, jotka lupaavat pitää lumessa puuhastelevien lasten kädet kuivina ja lämpiminä. Rukkaset on valmistettu tuulen- ja vedenpitävästä kankaasta ja niiden pehmeä sisävuori on hengittävä, mutta silti lämmin. Stonzin rukkasia on saatavana neljässä värissä ja kahdessa koossa niin vauvoille kuin leikki-ikäisille.

Vaikka emme ole vielä päässeet pakkasten osalta tositoimiin rukkasten kanssa, kiittelen erityisesti A-murun Youth Mittz -rukkasissa olevaa pitkälle käsivarteen ulottuvaa vartta, joka estää lumen pääsyn hanskojen sisään. Rukkasissa on myös kahdet kiristysnauhat, jotka auttavat hanskoja pysymään käsissä hurjemmissakin lumileikeissä. Lisäksi rukkaset voi helposti kiinnittää toisiinsa, joten kun se seuraava ja toivottavasti pysyvämpi lumi sataa taas pihallemme, toista rukkasta ei tarvitse etsiä kaukaa! L-murun testaamat siniset Mittz -rukkaset sisältävät samat hyvät ominaisuudet kuin isosiskon rukkaset, mutta peukaloton malli helpottaa pukemista ja asettuu pukiessa hyvin haalarin alle. Myös näissä vauvan rukkasissa on kätevät kiristysmekanismit, joka mahdollistavat hanskojen pysymisen pukemista vastustelevan vauvan käsissä. Toistaiseksi ikänsä ja sään vuoksi L-muru ei ole päässyt hanskojen kanssa konttailemaan pihalle, mutta en malta odottaa, kun juuri nyt kävelemään opetteleva L-muru pääsee kunnolla tutustumaan lumeen Stonzin lämmittäessä niin varpaita kuin pieniä sormia!

Joulukuu lähestyy hurjaa vauhtia, ja samalla alkaa jännittävä joulunaika. Sen kunniaksi sain mahdollisuuden järjestää Kiddexin kanssa kivan arvonnan, jossa on mahdollista voittaa Milestone Baby’s first christmas -bookletit, joiden avulla voit ikuistaa vauvan ensimmäisen joulun hauskojen teemakorttien avulla. Bookletit ovat Milestonen uusi tuoteryhmä ja niiden tarkoitus on juhlistaa yksittäisiä hetkiä, kuten nyt vauvan ensimmäistä joulua. Korttipakassa on kuusi irtirevittävää korttia, joiden avulla
voit ikuistaa valokuviin esimerkiksi vauvan ensimmäisen jouluaterian,
joulukuusen koristelun ja joulun juhla-asun.

Arvontaan voit osallistua seuraamalla blogin Instagram -tiliä, mutta jos et ole Instassa ei hätää – voit osallistua arvontaan myös täällä blogissa! Instagram-arvontaan pääset tästä ja täällä blogissa voit osallistua arvontaan kertomalla minulle millaisia jouluperinteitä sinulla on ja jättämällä toimivan sähköpostiosoitteesi. Halutessasi voit moninkertaistaa voittomahdollisuutesi osallistumalla arvontaan niin Instassa kuin täällä blogissa. Arvonta-aika on viikko, eli 6.12 asti. Onnea arvontaan ja IHANAA joulun odotusta – se on pian täällä oli lunta tai ei!

 

 
Selina 

 


Ps. Postausta viimeistellessäni täällä alkoi satamaan lunta – ihanaa!  

Kommentit

28 kommenttia
Avatar

Perheen kanssa hautausmaalla käynti, jouluruokailu ja -sauna, illalla joulupukki
-minttu47-
[email protected]

Avatar

Jouluperinteitä on haudoilla käyminen aattona ja perheen kanssa ruokailu ja sitten joulupukin tulo. [email protected]

Avatar

Jouluaaton riisipuuro, sitten ne perinteiset haudoilla käynti ja joulukirkko ja sen jälkeen yhdessä syömään… Samalla kaavalla mennään tänäkin vuonna.
[email protected]

Avatar

Minä en ole kovin jouluihminen, mutta isovanhempieni luona on aina aattona ruoka ja joululahjojen jakaminen, josta en ole poissa mistään syystä. Isovanhempieni onni on tässä tapauksessa paljon tärkeämpi.
[email protected]

Avatar

Aattoaamu alkaa riisipuuron valmistuksella. Telkusta katsotaan piirretyt. Päivällä lähdetään syömään mummulaan ja käydään samalla saunassa. Pukki käy mummulassa. Illalla palaamme kotiin.
s.kansakoski(at)luukku.com

Avatar

Kaikesta muusta voin tinkiä, mutta en mummon tekemästä sekahedelmäsopasta!
[email protected]

Avatar

Tyttärenpojalla on edessään ensimmäinen joulu. Jouluperinteisiin kuuluu ainakin joulupuuro ja joulurauhan julistuksen kuunteleminen.
[email protected]

Avatar

Meidän jouluperinteisiin kuuluu joulusauna, jouluruoka ja joulupukki.

[email protected]

Avatar

Nyt meillä on ollut uutena jouluperinteenä lähteä etelänmatkalle jouluna, kolmatta vuotta putkeen näin 😀 [email protected]

Avatar

Joulupukin kuumalinja on katsottava, ja mahdollisesti myös lumiukko! Sitten toki perinteiset jouluruuat. Muutoin meidän joulu vielä vaihtelee ja haetaan ja luodaan niitä omia "perinteitä" nyt kun on omaa jälkikasvua..
sari.m.mielonen(at)gmail.com

Avatar

Jouluna käymme haudoilla, teemme jouluruokaa ja saunomme 🙂
[email protected]

Avatar

Aattoilta ollaan perheen kanssa kotona, käydään hautausmaalla, saunotaan ja jaetaan lahjat. Joulunpyhinä syödään hyvin ja ehkä vieraillaan sukulaisilla. Tietysti myös ulkoillaan.
[email protected]

Avatar

Jouluperinteenä on viettää aatto ja joulupäivä lapsuudenkodeissa, toinen päivä toisessa ja toinen toisessa. Tapaninpäivä vietetään kotona perheen kesken. Mukavaa yhdessäoloa läheisten kanssa ja lasten myötä jouluissa on taas tiettyä riemua ja iloa hiljentymisen lisäksi.
Hiisukas (hiisukas(at)gmail.com)

Avatar

Piparit ovat säilyneet vuosien varrella joulunvieton vaihdellessa muuten paljonkin 🙂
reinikainen.jenni.m(at) student.uta.fi

Avatar

Joulupukin kuumalinja, runsas aamiainen, joulupukin odotus, mummolassa ruokailu ja joulusauna <3 nyt tuli oikein joulufiilis noita kirjoittaessa. [email protected]

Avatar

Ollaan kotona, syödään, katsellaan telkkaria ja availlaan lahjoja. Tämä on meidän pojan ensimmäinen joulu <3
hanna.bora(at)luukku.com

Avatar

Aamulla herään kattomaan joulupukin kuumaalinjaa (tänä jouluna ensimmäistä kertaa tyttären kanssa ❤), itsetehty jouluruoka, joulusauna, haudoilla käynti, joulupukin käynti ja tietenkin yhdessäolo läheisten kanssa!
[email protected]

Avatar

Haudalla käydään aattona ja tietysti jouluaaton aamuna saunassa. nyt myös pukki vierailee joka joulu kun lapset sen ikäisiä.

Avatar

Perheen kanssa vietetään joulu ensin saunoen, sitten ruokaa tehden ja illalla avataan lahjat yhdessä. Lopuksi katsotaan jokin jouluinen elokuva 🙂

Avatar

riisipuuro aamulla ja perhe kokoontuu yhteen päivälliselle ja sen jälkeen avataan lahjat ja syödään suklaita.

[email protected]

Avatar

Joulua vietetään yhdessä perheen kanssa ensin saunoen, sitten ruokaa tehden ja illalla avataan lahjat yhdessä. Lopuksi katsomme jonkin jouluisen elokuvan 🙂
[email protected]

Avatar

Jouluperinteitä ei vielä oikein ole, joka joulu vietetty eri tavoin eri paikassa!
sari.lamminpaa (a) gmail.com

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä