Hyvää ja rauhallista joulua!

Teksti Selina
♥ 
”Yhtä lahjaa en paketoinut, 
ei sitä kääreessä antaa voinut!
Lahjan tämän tärkeimmän, 
sydämestäni lähetän. 
ILOA, RIEMUA, RAUHAA SYVÄÄ, 
toivon sinulle joulua hyvää!”
♥ 

Joulu, se on täällä! Lasten mummon metsästä huolella valittu joulukuusi on saanut koristeensa aatonaaton kunniaksi. Sen alla odottaakin jo paketteja yläkerrassa nukkuville lapsilleni, yksi kummallekin murulle. Kotonamme tuoksuu joulupulla, jääkaappi pursuaa jouluruokia ja herkkuja, ja tunnelma on iloa ja jännittävää odotusta täynnä! En malta odottaa aamua, kun A-muru kirmaa makuuhuoneeseemme kysyäkseen saako jo nousta. Hän tietää jo kokemuksesta, että alakerrassa odottaa yksi tontun tarkoin valitsema paketti häntä varten. L-murulle joulu on ensimmäinen, eikä hän nuoren ikänsä vuoksi siitä kamalasti vielä ymmärrä. Siitä huolimatta hänkin pääsi tänään koristelemaan joulukuusta ripustaen oman joulupallonsa isosiskonsa viisi vuotta vanhan vaaleanpunaisen joulupallon viereen. Hän leipoi myös pipareita ja tietenkin saa aamulla avata sen ensimmäisen joululahjansa isosiskonsa esimerkkiä seuraten. Aion ottaa paljon kuvia, joten hänen enimmäisestä joulusta jää paljon kuvamuistoja talletettavaksi vauvan albumeihin, joista hän voi katsoa myöhemmin, kuinka hän nautti aattoaamuna enemmän lähes hänen kokoisen lahjapakettinsa papereista kuin sen sisällöstä – tietenkin.
Haluan toivottaa Sinulle, rakas ja tärkeä lukija, ja kaikille Kun äiti kelaa -blogin yhteistyökumppaneille ihanaa ja rauhallista joulua! Toivottavasti joulunne on makoisa ja levollinen, ja saatte viettää sen terveenä ja rakkaittenne ympäröimänä. Toivon teille tietenkin myös upeaa ja räiskyvää uutta vuotta sekä iloa ja onnea vuoden 2018 jokaiselle päivälle! Kiitos myötäelämisestä, kommenteista ja yhteistöistä. Kiitos, että olette siellä! Hyvää joulua!

 

 

Selina

 

Kommentit

6 kommenttia
Avatar

Hyvä huomio. Kaikkea hyvää sinullekin!

Avatar

Ihanaa Joulunaikaa sinulle Selina ja perheellesi!

Avatar

<3 Kiitos! Toivottavasti teidän perheellä oli ihana joulu!

Avatar

Ihanaa joulunaikaa teille!
T. Marsa

Avatar

Kiitos Marsa! Toivottavasti sinunkin joulusi sujui hyvin! <3

Avatar

Hei!
Jos tarkoituksesi on noilla sydämillä peittää lasten silmät niin ei ihan onnistunut tällä kertaa.Silmäthän näkyvät ihan selvästi.
Hyvää uutta vuotta teille kaikille ja kaikkea hyvää!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä