Kun äiti kelaa 19.1.2018
TEKSTI Selina

Miinan ja Manun nykyaikaiset älysatukirjat + ARVONTA!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu
Postaus toteutettu yhteistyössä Satukustannus Oy:n kanssa. Postauksen älysatukirjat saatu.

Miina ja Manu ovat tutut kissakaverukset lapsuudestani. C-kasetti nauhuriin, lempeä miesääni ja äänimerkki, kun voi kääntää sivua, siivittivät monta lapsuuteni opettavaista seikkailua. Ilokseni Miina ja Manu ovat löytäneet tiensä myös lapsieni lapsuuteen. A-murun kirjahyllystä löytyykin useampi äänikirja, joita kuunnellaan automatkoilla, iltasaduksi tai ihan muuten vaan. Toki nyt jo ihan CD-versiona – lapsuuteni aikaista kasettinauhuria ei taida enää monesta kodista löytyäkään.
Kun Satukustannus Oy lähestyi minua ennen joulua blogiyhteistyön merkeissä uusien Miina ja Manu -älysatukirjojen julkistamisen vuoksi, olin heti innolla mukana. Niin ja sanotaanko, että ei meidän perheen pieni Miina ja Manu -fanikaan pannut pahakseen tästä yhteistyöstä!

Miina ja Manu -älysatukirjat ovat uuden sukupolven painettuja kuvakirjoja, joissa perinteinen ja varmasti lähes jokaisen lapsuudesta tutut Miina ja Manu -kirjat yhdistyvät ilmaiseen ladattavaan mobiilisovellukseen, jonka kautta lapselle avautuu lisätyn todellisuuden maailma – ääntä, videoita ja animaatiota. Älysatukirjan kuuntelua varten ladattava sovellus on nykyaikainen vastine C-kasteille ja CD-levyille, jolloin voit perinteisesti katsella kuvakirjaa, samalla kuunnellen ääninäyteltyä tarinaa älypuhelimestasi tai tabletista. Mukava lisä uusissa älysatukirjoissa on myös se, että sinulla on mahdollisuus tutustua kirjakohtaisiin yllätyssisältöihin. Voit esimerkiksi kuunnella Miina ja Manu -laulua lastesi kanssa.
Miina ja Manu -älysatukirjan kuuntelu on helppoa.  Lataa vain laitteellesi sopiva ilmainen Arilyn-sovellus AppStoresta tai Google Play -kaupasta, avaa sovellus ja kohdista se hetkeksi älysatukirjasi kanteen, jonka jälkeen äänite käynnistyy ja voit kuunnella tarinaa laitteellasi, samalla seuraten sitä kirjasta. Opastetun videon älysatukirjan käyttöön löydät tästä.

Meillä Miina ja Manu -älysatukirjat olivat kovassa käytössä A-murun sairastaessa RS-virusta. Kirjojen käyttö onnistui helposti ohjattuna myös viisivuotiaalta, mutta koska älysatukirjan kuunteluun tarvitaan kohdallamme älypuhelin, vanhempien läsnäolo on mielestäni välttämätöntä. A-muru piti hurjasti valitsemistaan saduista, etenkin Miina ja Manu ratsastuskoulussa -tarina nousi hetkessä meidän heppatytön suosikiksi.

Ja koska meillä tykättiin hurjasti Miina ja Manu -älysatukirjoista, haluan jakaa iloamme myös teille! Sain Satukustannukselta mahdollisuuden arpoa lukijoideni kesken kaksi älysatukirjaa.  Haluaisitko sinä kuulla tarinan Miina ja Manu eksyksissä tai kiinnostaisiko tietää, mikä onkaan vanhan linnan salaisuus? Osallistuaksesi arvontaan, jätä kommenttikenttään toimiva sähköpostiosoitteesi ja anonyymit, keksikää itsellenne nimimerkki. Arvonta-aika on viikko, eli 26.1 asti. Ilmoitan voittajalle henkilökohtaisesti. Onnea arvontaan!

Selina

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (71)

Kuulostaa kivalta! 🙂

sannamaria77 at gmail.com

1 vastaus

Tässä on kyllä (kerrankin) hyödynnetty nykytekniikkaa sopivasti 🙂 molemmat arvottavat kirjat ovat tuttuja lapsuudestani, yksivuotias poikani pitäisi niistä varmasti kunhan vähän kasvaa.

1 vastaus

Hups, sähköposti on unohtunut. joamaturunen (a) gmail.com

1 vastaus

Eksyksissä! 🙂 iloaeloalaura(at)gmail.com

1 vastaus

Miten mahtava idea! Meidän 2,5-vuotias poika on myös Miinan ja Manun fani: omia kirjoja on luettu niin paljon, että sivut jo irtoilevat. Näistä ei kuitenkaan kumpaakaan omasta hyllystä löydy, joten kumpi vain kävisi!

katjasaikk@gmail.com

1 vastaus

Vanhan linnan salaisuus puuttuu meiltä joten se olisi kiva. Meillä on vain näitä kirjoja ja yksi cd:ole luettu 🙂

1 vastaus

Vanhan linnan salaisuus olisi kiinnostava älysatu kirja tytölle. Miina ja Manu on kyllä ihania. Salli.moilanen35@gmail.com

1 vastaus

Kyllä olisi kiva kokeilla älykirjaa ja Miina ja Manu- tarinoista meillä tykätään muutenkin.
s.kansakoski(at)luukku.com

1 vastaus

Meillä ainakin Vanhan linnan salaisuus on ollut monta kertaa lainassa kirjastosta, ehkäpä se siis 🙂 ~Johanna (johannapenttinen83 (a) gmail.com)

1 vastaus

Vanhan linnan salaisuus on kyllä äidinkin mielestä hyvä!

hippohiiri at gmail.com

1 vastaus

Mukana 🙂
Just lainattiin kirjastosta Miina ja Manu-kirjoja.

virtanensonja85(a)gmail.com

1 vastaus

Mukana. kaisu93 (at) gmail.com

1 vastaus

Miina ja Manu eksyksissä olis varmasti meidän viisivuotiaiden mieleen

miikku@kotikone.fi

1 vastaus

Ehdottomasti mukaan arvontaan! Kuusi ja kolme vuotiaat pojan viikarit rakastavat miinaa ja manua! juulia.heikkinen1@hotmail.com. -Juulia

1 vastaus

Oi, meillä pojat kyllä tykkäis! Nytkin ensimmäisenä kirjastossa katsotaan näiden satujen valikoima:) -Jenni (jenniparvi@gmail.com)

1 vastaus

Kumpaakaan ei ennestään meiltä löydy, vaikka muita Miina ja Manu kirjoja kyllä on. Mukaan arvontaan 🙂 riiti81(At)gmail.com

1 vastaus

Meillä on vanhemman tytön kanssa luettu kaikki Miina ja Manu-kirjat, joita on kirjastosta saatu lainattua. Ovat ihan suosikkeja!
Heidi.mk.giss@gmail.com

1 vastaus

Mukana! Voi miten meillä tykättiinkään ennen aikaan Miina ja Manu -kirjoista! Nyt niitä lukee jo uusi sukupolvi.
postin.tuomaa@gmail.com

1 vastaus

Oi miten ihana arvonta! Miina ja Manu oli myös oman lapsuuteni lemppari, ja esikoiselle ollaan luettu satuja myös (äänikirjat löytyy mutta kasetit hukassa!). Vanhan linnan salaisuus on tahkottu moneen kertaan läpi, joten Eksyksissä olisi meidän valinta!

Noora / http://www.mimmimafia.fi
noorapauliinan@gmail.com

1 vastaus

Mukana! Meillä 3,5-vee innokas fani. Juuri saatiin mummolasta Miina ja Manu C-kasetilla, joten jos Miina ja Manu eksyksissä -kirjan myötä siirryttäisi nykyaikaan 😉
~Janetzki
janetzki.s@gmail.com

1 vastaus

Meillä 2v tyttö tykkää kovasti Miinasta ja Manusta. Itse en lapsena välittänyt, mutta nyt tytön myötä oon ruvennut myös tykkäämään.Nämä olisikin siis kiva yllätys.
loviisa.aalto(at)suomi24.fi

1 vastaus

Miinasta ja Manusta on tykätty meillä sekä luettuna että cd:ltä kuunneltuna. Tuommoisista älyjutuista en ole kuullutkaan. Olisi kiva testata.
minnakn@hotmail.com

1 vastaus

Mahtava idea! Miina ja Manu eksyksissä kiinnostaisi. 😊

Elisa pe-tsi(at)hotmail.com

1 vastaus

Tuttuja satuja lapsuuden asuntoautoreissuilta. <3
viivyvierellain(at)outlook.com

1 vastaus

Miina ja Manu tuttuja myöskin omasta lapsuudesta 🙂 Mukavaa, että ovat saatavilla nykyäänkin.
a.ahokas@gmail.com

1 vastaus

Vanhan linnan salaisuus -tarinassa on ihanan jännittävä tunnelma! (:

– Saraana (saraana.makela@gmail.com)

1 vastaus

Tätä äänikirjaa olisi kiva testata lapsella tulevalla lentomatkalla. Miinaa ja Manua on luettu meillä paljon, mutta vanha linna on vielä lukematta!
aino_kainen@yahoo.com

1 vastaus

Seikkailuhenkinen poika olisi ihan täpinöissään Vanhan linnan salaisuuksia selvitellessä 🙂

1 vastaus

Meidän lapset tykkäisivät varmasti Miina ja Manu eksyksissä -kirjasta.
-Piritta

piritta.sjoblom@gmail.com

1 vastaus

Mukana. Maria.arokallio at gmail.com

1 vastaus

Oi että, lapsuuden kaverit 🙂

1 vastaus

Oho! Onko vanhan linnan salaisuus saatavilla? Joskus vuos sitten koitin sitä etsiä tuloksetta. On nimittäin 3 vuotiaan tytön lemppari. Toivonut kirjaa kovasti.
jreo@suomi24.fi

1 vastaus

Meillä 3v tyttö tykkää hurjasti miina ja Manu kirjoista, joten mukana ollaan 🙂
Jenna.Kukkamaki@gmail.com

1 vastaus

Mahtava juttu. A:n isommat sisarukset ovat kuunneelleet kasetilta että cd:ltä, hekin varmaan viihtyisivät tabletin ja pikkusiskon kanssa silloin tällöin ��

1 vastaus

Meillä ei ole vielä yhtään omaa kirjaa mut kirjastosta tarttuu aina joku pojan mieliksi mukaan.
elinakokkonen94@gmail.com

1 vastaus

Vanhan linnan salaisuus puuttuu, inkerialiisa(a)gmail.com

1 vastaus

Vanhan linnan salaisuus! Itse olen lukenut Miina ja Manu kirjoja ja olemme kuunnelleet C kasetilta lastemme nyt 27-33vuotiaiden kanssa. He ovat saaneet lapsia, minun lastenlapsia rakkaita ihania, joiden kanssa jakaisin hetket uudestaan❤️ Ja olisi mukava muistella mitä lapseni, nyt siis itse vanhempia, muistavat noista lukuhetkistä

1 vastaus

Nyt lapsenlapset ovat tässä iässä. Kirjahyllyssä muutama loppuun luettu versio menneisyydestä.

1 vastaus

Kyllä kelpais meidänkin miina&manu satujen kuuntelijoille.

teexu@hotmail.com
Terhi

1 vastaus

Miina ja manu eksyksissä olisi kiva, kun meidän 3v mielestä Linnan salaisuus on kuulemma liian pelottava. 🙂 elisa__52@hotmail.com

1 vastaus

Miina ja Manu eksyksissä olis valintamme. texas-86 (at) hotmail.com

1 vastaus

Vanhan linnan salaisuus kiinnostaisi kovasti! 🙂 Uskoisin 4-vuotiaan veljentytönkin innostuvan noin mielenkiintoisista älysaduista. hiltuha(at)gmail.com

1 vastaus

Tykätään myös todella paljon Miina ja Manu- kirjoista, lainaillaan niitä välillä kirjastosta. Kumpi vaan kirjoista olisi varmasti meidän melkein 5v sekä 1,5v lapsille mieleen. elina.korpioja@gmail.com

1 vastaus

Tuttuja omasta lapsuudesta. Kumpi tahansa olisi kiinnostava tutustua lapsen kanssa.

1 vastaus

Vanhan linnan salaisuus! Kiva arvonta 🙂 hannele

1 vastaus

Ihanaa! Mummuni luki minumle AINA illalla Miina ja Manu sadun ennen nukkumaanmenoa ja ntt olen omalle lapselle ostellut kirjoja aina kun tullut eteen (esim. kirpparilla) pari cd.lläkin olevaa löytyy ja tätä uutuutta olisi hienoa päästä kokeileman. Jos voitto osuu kohdalle olisi valinta Miina ja Manu eksyksissä koska Linnan salaisuus löytyy jo, tosin siitäkin on pari sivua tainnut karat johonkin.. 😏
Terkuin: Johanna
Joggu_@hotmail.com

1 vastaus

Tämähän on ihan hauska idea. Vanhan linnan salaisuus on yks lasten lemppareista kun se löytyi YouTubesta.

1 vastaus

Mukana arvonnassa,kummatkin kirjat kiinnostavia.Meillä kuunneltiin paljon miinaa ja manua kun pojat oli pieniä, nyt pojan pojat kuuntelis varmaan mielellään.
T:Tytti
tyttiklemetti@luukku.com

1 vastaus

Eksyksissä tänne! 😊

1 vastaus

Kuulostaa kivalta! 🙂

sannamaria77 at gmail.com

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kun äiti kelaa
Millaista mahtaa olla elämä lapsiperheessä, kun äiti kelaa? Tervetuloa lukemaan hieman erilaista, elämänmakuista ja välillä ihan sairasta perheblogia harvinaissairaan Selina-äidin elämästä, haaveista ja arjen haasteista. Mukana seikkailevat myös perheen isä ja sydänkasvoiset murumme A (-12) ja L (-17). Yhteydenotot: kunaitikelaa@outlook.com

Arkisto

Instagram

  • Olen täällä. ✨

Blogiin on tulossa postaus, tai oikeastaan kaksi, siitä mitä minulle kuuluu ja mitä kaikkea lähiviikkoina tulee tapahtumaan.

Tulevat viikot eivät ole ihan sitä, mitä odotin, mutta toivoa on, koska en olisi muuten saanut neurokirurgiltani kahta vaihtoehtoa, joista toisesta voin saada apua kipuihini.

Jotkut eivät saa yhtään vaihtoehtoa. Koskaan. Joidenkin pitää vain opetella elämään sairauden kanssa ilman toivoa paremmasta.

Olen siis kiitollinen näistä kahdesta vaihtoehdostani, vaikka samalla ihan kamalan peloissani.

#kunäitikelaablogi #uusipostausblogissa #newblogpost #linkkiprofiilissa #linkinbio #crps #dystonia #kipu #pain #spoonie

kunaitikelaablogi

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: