Miinan ja Manun nykyaikaiset älysatukirjat + ARVONTA!

Teksti
Postaus toteutettu yhteistyössä Satukustannus Oy:n kanssa. Postauksen älysatukirjat saatu.

Miina ja Manu ovat tutut kissakaverukset lapsuudestani. C-kasetti nauhuriin, lempeä miesääni ja äänimerkki, kun voi kääntää sivua, siivittivät monta lapsuuteni opettavaista seikkailua. Ilokseni Miina ja Manu ovat löytäneet tiensä myös lapsieni lapsuuteen. A-murun kirjahyllystä löytyykin useampi äänikirja, joita kuunnellaan automatkoilla, iltasaduksi tai ihan muuten vaan. Toki nyt jo ihan CD-versiona – lapsuuteni aikaista kasettinauhuria ei taida enää monesta kodista löytyäkään.
Kun Satukustannus Oy lähestyi minua ennen joulua blogiyhteistyön merkeissä uusien Miina ja Manu -älysatukirjojen julkistamisen vuoksi, olin heti innolla mukana. Niin ja sanotaanko, että ei meidän perheen pieni Miina ja Manu -fanikaan pannut pahakseen tästä yhteistyöstä!

Miina ja Manu -älysatukirjat ovat uuden sukupolven painettuja kuvakirjoja, joissa perinteinen ja varmasti lähes jokaisen lapsuudesta tutut Miina ja Manu -kirjat yhdistyvät ilmaiseen ladattavaan mobiilisovellukseen, jonka kautta lapselle avautuu lisätyn todellisuuden maailma – ääntä, videoita ja animaatiota. Älysatukirjan kuuntelua varten ladattava sovellus on nykyaikainen vastine C-kasteille ja CD-levyille, jolloin voit perinteisesti katsella kuvakirjaa, samalla kuunnellen ääninäyteltyä tarinaa älypuhelimestasi tai tabletista. Mukava lisä uusissa älysatukirjoissa on myös se, että sinulla on mahdollisuus tutustua kirjakohtaisiin yllätyssisältöihin. Voit esimerkiksi kuunnella Miina ja Manu -laulua lastesi kanssa.
Miina ja Manu -älysatukirjan kuuntelu on helppoa.  Lataa vain laitteellesi sopiva ilmainen Arilyn-sovellus AppStoresta tai Google Play -kaupasta, avaa sovellus ja kohdista se hetkeksi älysatukirjasi kanteen, jonka jälkeen äänite käynnistyy ja voit kuunnella tarinaa laitteellasi, samalla seuraten sitä kirjasta. Opastetun videon älysatukirjan käyttöön löydät tästä.

Meillä Miina ja Manu -älysatukirjat olivat kovassa käytössä A-murun sairastaessa RS-virusta. Kirjojen käyttö onnistui helposti ohjattuna myös viisivuotiaalta, mutta koska älysatukirjan kuunteluun tarvitaan kohdallamme älypuhelin, vanhempien läsnäolo on mielestäni välttämätöntä. A-muru piti hurjasti valitsemistaan saduista, etenkin Miina ja Manu ratsastuskoulussa -tarina nousi hetkessä meidän heppatytön suosikiksi.

Ja koska meillä tykättiin hurjasti Miina ja Manu -älysatukirjoista, haluan jakaa iloamme myös teille! Sain Satukustannukselta mahdollisuuden arpoa lukijoideni kesken kaksi älysatukirjaa.  Haluaisitko sinä kuulla tarinan Miina ja Manu eksyksissä tai kiinnostaisiko tietää, mikä onkaan vanhan linnan salaisuus? Osallistuaksesi arvontaan, jätä kommenttikenttään toimiva sähköpostiosoitteesi ja anonyymit, keksikää itsellenne nimimerkki. Arvonta-aika on viikko, eli 26.1 asti. Ilmoitan voittajalle henkilökohtaisesti. Onnea arvontaan!

Selina

Kommentit

71 kommenttia
Avatar

Kuulostaa kivalta! 🙂

sannamaria77 at gmail.com

Avatar

Tässä on kyllä (kerrankin) hyödynnetty nykytekniikkaa sopivasti 🙂 molemmat arvottavat kirjat ovat tuttuja lapsuudestani, yksivuotias poikani pitäisi niistä varmasti kunhan vähän kasvaa.

Avatar

Hups, sähköposti on unohtunut. joamaturunen (a) gmail.com

Avatar

Eksyksissä! 🙂 iloaeloalaura(at)gmail.com

Avatar

Miten mahtava idea! Meidän 2,5-vuotias poika on myös Miinan ja Manun fani: omia kirjoja on luettu niin paljon, että sivut jo irtoilevat. Näistä ei kuitenkaan kumpaakaan omasta hyllystä löydy, joten kumpi vain kävisi!

katjasaikk@gmail.com

Avatar

Vanhan linnan salaisuus puuttuu meiltä joten se olisi kiva. Meillä on vain näitä kirjoja ja yksi cd:ole luettu 🙂

Avatar

Vanhan linnan salaisuus olisi kiinnostava älysatu kirja tytölle. Miina ja Manu on kyllä ihania. Salli.moilanen35@gmail.com

Avatar

Kyllä olisi kiva kokeilla älykirjaa ja Miina ja Manu- tarinoista meillä tykätään muutenkin.
s.kansakoski(at)luukku.com

Avatar

Meillä ainakin Vanhan linnan salaisuus on ollut monta kertaa lainassa kirjastosta, ehkäpä se siis 🙂 ~Johanna (johannapenttinen83 (a) gmail.com)

Avatar

Vanhan linnan salaisuus on kyllä äidinkin mielestä hyvä!

hippohiiri at gmail.com

Avatar

Mukana 🙂
Just lainattiin kirjastosta Miina ja Manu-kirjoja.

virtanensonja85(a)gmail.com

Avatar

Mukana. kaisu93 (at) gmail.com

Avatar

Miina ja Manu eksyksissä olis varmasti meidän viisivuotiaiden mieleen

miikku@kotikone.fi

Avatar

Oi, meillä pojat kyllä tykkäis! Nytkin ensimmäisenä kirjastossa katsotaan näiden satujen valikoima:) -Jenni (jenniparvi@gmail.com)

Avatar

Kumpaakaan ei ennestään meiltä löydy, vaikka muita Miina ja Manu kirjoja kyllä on. Mukaan arvontaan 🙂 riiti81(At)gmail.com

Avatar

Meillä on vanhemman tytön kanssa luettu kaikki Miina ja Manu-kirjat, joita on kirjastosta saatu lainattua. Ovat ihan suosikkeja!
Heidi.mk.giss@gmail.com

Avatar

Mukana! Voi miten meillä tykättiinkään ennen aikaan Miina ja Manu -kirjoista! Nyt niitä lukee jo uusi sukupolvi.
postin.tuomaa@gmail.com

Avatar

Oi miten ihana arvonta! Miina ja Manu oli myös oman lapsuuteni lemppari, ja esikoiselle ollaan luettu satuja myös (äänikirjat löytyy mutta kasetit hukassa!). Vanhan linnan salaisuus on tahkottu moneen kertaan läpi, joten Eksyksissä olisi meidän valinta!

Noora / http://www.mimmimafia.fi
noorapauliinan@gmail.com

Avatar

Mukana! Meillä 3,5-vee innokas fani. Juuri saatiin mummolasta Miina ja Manu C-kasetilla, joten jos Miina ja Manu eksyksissä -kirjan myötä siirryttäisi nykyaikaan 😉
~Janetzki
janetzki.s@gmail.com

Avatar

Meillä 2v tyttö tykkää kovasti Miinasta ja Manusta. Itse en lapsena välittänyt, mutta nyt tytön myötä oon ruvennut myös tykkäämään.Nämä olisikin siis kiva yllätys.
loviisa.aalto(at)suomi24.fi

Avatar

Miinasta ja Manusta on tykätty meillä sekä luettuna että cd:ltä kuunneltuna. Tuommoisista älyjutuista en ole kuullutkaan. Olisi kiva testata.
minnakn@hotmail.com

Avatar

Mahtava idea! Miina ja Manu eksyksissä kiinnostaisi. ?

Elisa pe-tsi(at)hotmail.com

Avatar

Tuttuja satuja lapsuuden asuntoautoreissuilta. <3
viivyvierellain(at)outlook.com

Avatar

Miina ja Manu tuttuja myöskin omasta lapsuudesta 🙂 Mukavaa, että ovat saatavilla nykyäänkin.
a.ahokas@gmail.com

Avatar

Vanhan linnan salaisuus -tarinassa on ihanan jännittävä tunnelma! (:

– Saraana (saraana.makela@gmail.com)

Avatar

Tätä äänikirjaa olisi kiva testata lapsella tulevalla lentomatkalla. Miinaa ja Manua on luettu meillä paljon, mutta vanha linna on vielä lukematta!
aino_kainen@yahoo.com

Avatar

Seikkailuhenkinen poika olisi ihan täpinöissään Vanhan linnan salaisuuksia selvitellessä 🙂

Avatar

Mukana. Maria.arokallio at gmail.com

Avatar

Oi että, lapsuuden kaverit 🙂

Avatar

Oho! Onko vanhan linnan salaisuus saatavilla? Joskus vuos sitten koitin sitä etsiä tuloksetta. On nimittäin 3 vuotiaan tytön lemppari. Toivonut kirjaa kovasti.
jreo@suomi24.fi

Avatar

Mahtava juttu. A:n isommat sisarukset ovat kuunneelleet kasetilta että cd:ltä, hekin varmaan viihtyisivät tabletin ja pikkusiskon kanssa silloin tällöin ��

Avatar

Meillä ei ole vielä yhtään omaa kirjaa mut kirjastosta tarttuu aina joku pojan mieliksi mukaan.
elinakokkonen94@gmail.com

Avatar

Vanhan linnan salaisuus puuttuu, inkerialiisa(a)gmail.com

Avatar

Vanhan linnan salaisuus! Itse olen lukenut Miina ja Manu kirjoja ja olemme kuunnelleet C kasetilta lastemme nyt 27-33vuotiaiden kanssa. He ovat saaneet lapsia, minun lastenlapsia rakkaita ihania, joiden kanssa jakaisin hetket uudestaan❤️ Ja olisi mukava muistella mitä lapseni, nyt siis itse vanhempia, muistavat noista lukuhetkistä

Avatar

Nyt lapsenlapset ovat tässä iässä. Kirjahyllyssä muutama loppuun luettu versio menneisyydestä.

Avatar

Kyllä kelpais meidänkin miina&manu satujen kuuntelijoille.

teexu@hotmail.com
Terhi

Avatar

Miina ja manu eksyksissä olisi kiva, kun meidän 3v mielestä Linnan salaisuus on kuulemma liian pelottava. 🙂 elisa__52@hotmail.com

Avatar

Miina ja Manu eksyksissä olis valintamme. texas-86 (at) hotmail.com

Avatar

Vanhan linnan salaisuus kiinnostaisi kovasti! 🙂 Uskoisin 4-vuotiaan veljentytönkin innostuvan noin mielenkiintoisista älysaduista. hiltuha(at)gmail.com

Avatar

Tykätään myös todella paljon Miina ja Manu- kirjoista, lainaillaan niitä välillä kirjastosta. Kumpi vaan kirjoista olisi varmasti meidän melkein 5v sekä 1,5v lapsille mieleen. elina.korpioja@gmail.com

Avatar

Tuttuja omasta lapsuudesta. Kumpi tahansa olisi kiinnostava tutustua lapsen kanssa.

Avatar

Vanhan linnan salaisuus! Kiva arvonta 🙂 hannele

Avatar

Ihanaa! Mummuni luki minumle AINA illalla Miina ja Manu sadun ennen nukkumaanmenoa ja ntt olen omalle lapselle ostellut kirjoja aina kun tullut eteen (esim. kirpparilla) pari cd.lläkin olevaa löytyy ja tätä uutuutta olisi hienoa päästä kokeileman. Jos voitto osuu kohdalle olisi valinta Miina ja Manu eksyksissä koska Linnan salaisuus löytyy jo, tosin siitäkin on pari sivua tainnut karat johonkin.. ?
Terkuin: Johanna
Joggu_@hotmail.com

Avatar

Tämähän on ihan hauska idea. Vanhan linnan salaisuus on yks lasten lemppareista kun se löytyi YouTubesta.

Avatar

Mukana arvonnassa,kummatkin kirjat kiinnostavia.Meillä kuunneltiin paljon miinaa ja manua kun pojat oli pieniä, nyt pojan pojat kuuntelis varmaan mielellään.
T:Tytti
tyttiklemetti@luukku.com

Avatar

Eksyksissä tänne! ?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä