Viisitoista vuotta sinun

Teksti
Siinä hän on, koko elämäni. En olisi viisitoista vuotta sitten osannut kuvitellakaan, millaiseen seikkailuun pääsen, kun ujostelleen tutustuin minua pari vuotta vanhempaan silloin räiskyvän punatukkaiseen kitaraa soittavaan lukiolaiseen. Hänen kanssaan tunsin oloni välittömästi hyväksi. Hän sai minut hymyilemään pelkästään, kun katseemme kohtasivat, vaikka käänsinkin heti ujosti pääni pois. Silti hymyilin laskiessani sekunteja, koska voisin nostaa katseeni jälleen. Ja siinä hän edelleen oli. Hymyillen.

Tätä hymyä olen saanut seurata tänään jo viisitoista vuotta. Näiden vuosien aikana se hymy, johon palavasti rakastuin on pysynyt samana, vaikka elämä, sairaus ja muut koettelemukset ovatkin sitä koettaneet horjuttaa. Hän on elämäni rakkaus – koko elämäni. Ja parasta; olen hänelle minä sairaudestani huolimatta ja hän rakastaa minua.

Nämä viisitoista vuotta ovat elämämme epäreiluiksikin kuvatuista käänteistä huolimatta olleet lopulta elämäni onnellisimpia. Näiden vuosien aikana olen saanut kasvaa aikuiseksi upean ihmisen rinnalla, jonka kanssa olen ollut puolet koko elämäni kestosta. Se, jos jokin tuntuu aika uskomattomalta! Olemme molemmat kasvaneet niistä teini-ikäisistä hulluttelijoista vastuullisiksi aikuisiksi, vanhemmiksi, jotka eivät kuitenkaan ole suostuneet unohtamaan sitä suhteemme alun huoletonta ja pirskahtelevaa elämäniloa. Hassuttelemme edelleen ja suunnittelemme vuoden päästä koittavan kymmenenvuotishääpäivämme kunniaksi karkumatkaa kahdestaan jonnekin kauas, sängyssämme maaten toisiimme käpertyneinä. Parasta rakkaudessamme on kuitenkin se, mitä olemme saaneet aikaan; kaksi täydellistä lastamme. Hän on upein isä A:lle ja L:lle. Isä, joka leikkii ensin puputalolla ja siirtyy sitten luontevasti Legojen pariin. Isä, joka lukee aina yhden extrasivun iltasatukirjasta, kun lapsi vain pyytää kauniisti. Hän on isä, joka rakastaa ja sanoo sen myös ääneen. Isi rakastaa. 
Sinua minä rakastan! Ikuisesti ja pyyteettömästi. Kiitos rakas, että olet. Kiitos, että pidät meistä huolta. Olen ollut jo viisitoista vuotta sinun, ja voi miten ihania vuosia nämä ovatkaan olleet! Hyvää vuosipäivää rakas. Paljon onnea me!Selina

Kommentit

26 kommenttia
Avatar

[…] Elämän rakkauden löytäminen ei sinänsä ole iso saavutus tähän ikään mennessä ja uskon, että aika moni kolmikymppinen pystyy sanomaan samaa jopa useaan kertaan, mutta kohdallani olen ollut hänen, sen oikean, elämäni rakkauden ja nykyisin aviopuolisoni kanssaan puolet elämästäni.  […]

Avatar

Paljon onnea te ja paljon iloa ja rakkautta myös tuleviin vuosiin!❤

Avatar

Kiitos! <3

Avatar

Kaunis kirjoitus! Onnea teille kahdelle! ♡

Avatar

Kiitos! <3

Avatar

Tästäkin tuli kyyneleet silmiin :') kaunista ja herkkää.. Onnea ja iloa tulevaisuuteen.

Avatar

Kiitos paljon! <3

Avatar

Mahtavaa vuosipäivää teille! Sinun aiemmista kirjoituksista oikein loistaa, miten kovasti miehesi perhettään rakastaa. Onnea ja iloa tulevaisuuden tällaisellenne.
Oletteko jo keksineet minne karkaatte?

Avatar

Kiitos! <3 Ja ihana kuulla, että teksteistäni välittyy hyvin mieheni rakkaus perhettään kohtaan. Hän on juuri sellainen!

Olemme miettineet monia kohteita. Itse haluaisin jonnekin lämpimään, mutta mies olisi kiinnostunut myös kaupunkilomista. Vaikea sanoa vielä tässä kohtaa minne suuntaamme, onneksi tässä on vielä reilusti aikaa! 🙂

Avatar

Paljon onnea ja rakkautta teille ?

Avatar

Kiitos! <3

Avatar

paljon onnea ja iloa tänään, ja tuleviin vuosiinkin ❤

Avatar

kiitos! <3

Avatar

Onnea teille ihanille.♥

Avatar

Kiitos! <3 <3

Avatar

❤ Ihana, onnea teille!

Avatar

Kiitos! <3

Avatar

Todella kaunis postaus! <3 Paljon onnea teille ja ihania vuosia tulevaisuuteen <3:)

Avatar

Kiitos! <3 <3

Avatar

Kaunis postaus <3 Onnea teille molemmille nyt tähän hetkeen ja tulevaisuuteen <3 <3

Avatar

Kiitos! <3 <3

Avatar

Onnea on, saada olla ihmisen lähellä joka rakastaa ja jota rakastaa <3
Olette kokeneet yhdessä niin paljon ja se ei ole teitä erottanut vaan päinvastoin, olette hitsautuneet entistä enemmän yhteen. Sitä on rakkaus <3
Toivottavasti keksitte jonkun ihanan paikan. Tai mitä toivottavasti, kyllähän te keksitte, tietenkin 🙂 ..Olen niin onnellinen puolestasi <3

RvaJ

Avatar

Todella! <3 Kiitos! <3

Keksimme varmasti jonkun kivan kohteen. Nyt ainakin minä innostuin Dubaista. 🙂 Saa nähdä, menemmekö lopulta vain kahdestaan mökille. 😀

Avatar

♥️Rakkaus on suuri lahja.♥️ Paljon onnea ja sitä rakkautta teille eteenpäin. Terv. Marsa

Avatar

<3 Kiitos Marsa!

Avatar

Paljon onnea teille ja monia rakkauden täyteisiä vuosia lisää! <3
Ja ihanaa matkaa, kateellisena odottelen jo matkakohdetta, meidän häistä on kohta jo 13 vuotta ja häämatka on vieläkin tekemättä. 😀

Avatar

Kiitos Hanna! <3

Toivottavasti tällä kertaa saamme matkan aikaiseksi! Häämatkaa suunniteltiin kovastikin häiden jälkeen, mutta sitten jotain tapahtui. En edes tarkalleen muista mitä. Ehkä vointini huononi tai päätimme käyttää matkaan varatut rahat johonkin muuhun.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä