Kun äiti kelaa 28.2.2018
TEKSTI Selina

Viisitoista vuotta sinun

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu
Siinä hän on, koko elämäni. En olisi viisitoista vuotta sitten osannut kuvitellakaan, millaiseen seikkailuun pääsen, kun ujostelleen tutustuin minua pari vuotta vanhempaan silloin räiskyvän punatukkaiseen kitaraa soittavaan lukiolaiseen. Hänen kanssaan tunsin oloni välittömästi hyväksi. Hän sai minut hymyilemään pelkästään, kun katseemme kohtasivat, vaikka käänsinkin heti ujosti pääni pois. Silti hymyilin laskiessani sekunteja, koska voisin nostaa katseeni jälleen. Ja siinä hän edelleen oli. Hymyillen.

Tätä hymyä olen saanut seurata tänään jo viisitoista vuotta. Näiden vuosien aikana se hymy, johon palavasti rakastuin on pysynyt samana, vaikka elämä, sairaus ja muut koettelemukset ovatkin sitä koettaneet horjuttaa. Hän on elämäni rakkaus – koko elämäni. Ja parasta; olen hänelle minä sairaudestani huolimatta ja hän rakastaa minua.

Nämä viisitoista vuotta ovat elämämme epäreiluiksikin kuvatuista käänteistä huolimatta olleet lopulta elämäni onnellisimpia. Näiden vuosien aikana olen saanut kasvaa aikuiseksi upean ihmisen rinnalla, jonka kanssa olen ollut puolet koko elämäni kestosta. Se, jos jokin tuntuu aika uskomattomalta! Olemme molemmat kasvaneet niistä teini-ikäisistä hulluttelijoista vastuullisiksi aikuisiksi, vanhemmiksi, jotka eivät kuitenkaan ole suostuneet unohtamaan sitä suhteemme alun huoletonta ja pirskahtelevaa elämäniloa. Hassuttelemme edelleen ja suunnittelemme vuoden päästä koittavan kymmenenvuotishääpäivämme kunniaksi karkumatkaa kahdestaan jonnekin kauas, sängyssämme maaten toisiimme käpertyneinä. Parasta rakkaudessamme on kuitenkin se, mitä olemme saaneet aikaan; kaksi täydellistä lastamme. Hän on upein isä A:lle ja L:lle. Isä, joka leikkii ensin puputalolla ja siirtyy sitten luontevasti Legojen pariin. Isä, joka lukee aina yhden extrasivun iltasatukirjasta, kun lapsi vain pyytää kauniisti. Hän on isä, joka rakastaa ja sanoo sen myös ääneen. Isi rakastaa. 
Sinua minä rakastan! Ikuisesti ja pyyteettömästi. Kiitos rakas, että olet. Kiitos, että pidät meistä huolta. Olen ollut jo viisitoista vuotta sinun, ja voi miten ihania vuosia nämä ovatkaan olleet! Hyvää vuosipäivää rakas. Paljon onnea me!Selina

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (26)

[…] Elämän rakkauden löytäminen ei sinänsä ole iso saavutus tähän ikään mennessä ja uskon, että aika moni kolmikymppinen pystyy sanomaan samaa jopa useaan kertaan, mutta kohdallani olen ollut hänen, sen oikean, elämäni rakkauden ja nykyisin aviopuolisoni kanssaan puolet elämästäni.  […]

1 vastaus

Paljon onnea te ja paljon iloa ja rakkautta myös tuleviin vuosiin!❤

1 vastaus

Kiitos! <3

1 vastaus

Kaunis kirjoitus! Onnea teille kahdelle! ♡

1 vastaus

Kiitos! <3

1 vastaus

Tästäkin tuli kyyneleet silmiin :') kaunista ja herkkää.. Onnea ja iloa tulevaisuuteen.

1 vastaus

Kiitos paljon! <3

1 vastaus

Mahtavaa vuosipäivää teille! Sinun aiemmista kirjoituksista oikein loistaa, miten kovasti miehesi perhettään rakastaa. Onnea ja iloa tulevaisuuden tällaisellenne.
Oletteko jo keksineet minne karkaatte?

1 vastaus

Kiitos! <3 Ja ihana kuulla, että teksteistäni välittyy hyvin mieheni rakkaus perhettään kohtaan. Hän on juuri sellainen!

Olemme miettineet monia kohteita. Itse haluaisin jonnekin lämpimään, mutta mies olisi kiinnostunut myös kaupunkilomista. Vaikea sanoa vielä tässä kohtaa minne suuntaamme, onneksi tässä on vielä reilusti aikaa! 🙂

1 vastaus

Paljon onnea ja rakkautta teille 💙

1 vastaus

Kiitos! <3

1 vastaus

paljon onnea ja iloa tänään, ja tuleviin vuosiinkin ❤

1 vastaus

kiitos! <3

1 vastaus

Onnea teille ihanille.♥

1 vastaus

Kiitos! <3 <3

1 vastaus

❤ Ihana, onnea teille!

1 vastaus

Kiitos! <3

1 vastaus

Todella kaunis postaus! <3 Paljon onnea teille ja ihania vuosia tulevaisuuteen <3:)

1 vastaus

Kiitos! <3 <3

1 vastaus

Kaunis postaus <3 Onnea teille molemmille nyt tähän hetkeen ja tulevaisuuteen <3 <3

1 vastaus

Kiitos! <3 <3

1 vastaus

Onnea on, saada olla ihmisen lähellä joka rakastaa ja jota rakastaa <3
Olette kokeneet yhdessä niin paljon ja se ei ole teitä erottanut vaan päinvastoin, olette hitsautuneet entistä enemmän yhteen. Sitä on rakkaus <3
Toivottavasti keksitte jonkun ihanan paikan. Tai mitä toivottavasti, kyllähän te keksitte, tietenkin 🙂 ..Olen niin onnellinen puolestasi <3

RvaJ

1 vastaus

Todella! <3 Kiitos! <3

Keksimme varmasti jonkun kivan kohteen. Nyt ainakin minä innostuin Dubaista. 🙂 Saa nähdä, menemmekö lopulta vain kahdestaan mökille. 😀

1 vastaus

♥️Rakkaus on suuri lahja.♥️ Paljon onnea ja sitä rakkautta teille eteenpäin. Terv. Marsa

1 vastaus

<3 Kiitos Marsa!

1 vastaus

Paljon onnea teille ja monia rakkauden täyteisiä vuosia lisää! <3
Ja ihanaa matkaa, kateellisena odottelen jo matkakohdetta, meidän häistä on kohta jo 13 vuotta ja häämatka on vieläkin tekemättä. 😀

1 vastaus

Kiitos Hanna! <3

Toivottavasti tällä kertaa saamme matkan aikaiseksi! Häämatkaa suunniteltiin kovastikin häiden jälkeen, mutta sitten jotain tapahtui. En edes tarkalleen muista mitä. Ehkä vointini huononi tai päätimme käyttää matkaan varatut rahat johonkin muuhun.

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Kun äiti kelaa
Millaista mahtaa olla elämä lapsiperheessä, kun äiti kelaa? Tervetuloa lukemaan hieman erilaista, elämänmakuista ja välillä ihan sairasta perheblogia harvinaissairaan Selina-äidin elämästä, haaveista ja arjen haasteista. Mukana seikkailevat myös perheen isä ja sydänkasvoiset murumme A (-12) ja L (-17). Yhteydenotot: kunaitikelaa@outlook.com

Arkisto

Instagram

  • Blogissa uusi postaus liian monen hiljaisen viikon jälkeen.

Tämä jakamani pieni hetki hiljentää nyt blogin hetkeksi. Nyt tarvitsen kaiken voimani, oman pienen hetken, selvitäkseni kivuista ja ollakseni perheeni kanssa.

Kiitos tuesta ja siitä, että olet ajatellut minua ja perhettäni. Minä tulen vielä takaisin ja kirjoitan teille jälleen elämästä kun äiti kelaa hymyillen!
.
.
.
©️Anna Giss #uusipostausblogissa #newblogpost #linkkiprofiilissa #linkinbio #kunäitikelaablogi #kipu #pain #tauko

kunaitikelaablogi

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: