Ihana Maiccola! + A R V O N T A

Teksti

*Yhteistyössä Maiccola. Lastenvaatteet ja arvontavoitto saatu bloginäkyvyyttä vastaan.

Sain kuukausi sitten blogiyhteistyöehdotuksen seinäjokelaiselta tekstiilialan yrittäjältä Maiccolalta, joka valmistaa laadukkaita vaatteita niin lapsille kuin aikuisille. Suostuin yhteistyöhön innolla, koska pienyritysten tukeminen on lähellä sydäntäni, mutta varsinkin sen vuoksi, koska nyt, kun olen itse kokeillut lastenvaatteiden ompelua tiedän, kuinka haastavaa se oikeasti on. Se, jos jokin on saanut minut arvostamaan enemmän laadukasta ompelutyötä!

Maiccola tmi valmistaa käytännöllisten ja kauniiden lastenvaatteiden lisäksi erilaisia asusteita tilauksesta. Yritys on perustettu vuonna 2014 ja sen valikoimiin kuuluu esimerkiksi lasten paidat, mekot, leggarit, erilaisia päähineitä sekä suositut jumpsuitit. Valikoimaan on lisäksi tullut juuri nyt  uutuutena naisten hupparit vetoketjulla tai ilman. Maiccola toimii yrityksen oman Facebook-sivun kautta, josta tilauksen voi tehdä helposti yksityisviestillä. Tilauksen voi tehdä myös sähköpostitse, maiccolatmi@gmail.com. Facebook-sivuilla on näkyvillä yrityksen vaihtuva kangasvalikoima, mutta myös kangastoiveita voi esittää, koska kangasvalikoima elää jatkuvasti pari kertaa kuussa tehtävien kangastilausten vuoksi. Tilauksen voi toteuttaa myös asiakkaan omista kankaista. Maiccolan omistajan Lauran hyvin suunnitellut ja huolellisesti ommellut vaatteet kestävät varmasti pitkään ja niissä näkyy tekstiilialan koulutus ja työkokemus. Maiccolan löydät myös Instagramista; @maiccola.

Yhteistyömme kautta meidän murut saivat uudet vaatteet kevääseen. Laura ompeli L-murulle suorastaan syötävän suloisen vaaleansinisen jumpsuitin, jossa on yksityiskohtana kietaisuhuppu ja veikeä kuviokangas taskussa sekä hupun sisäpuolella. Sovimme Lauran kanssa, että L-murun jumpsuit tehtäisiin koossa 86cm, joten noin 76 senttiselle, nyt kohisten kasvavalle pojalle kasvunvaraa olisi riittävästi.

118cm A-muru sai pukea päälleen Maiccolan uutuuden, upean hupparitunikan kietaisuhupulla itse valitsemastaan kankaasta ja koossa 122cm. Pikkuneiti ihastui huppritunikassaan etenkin kietaisuhuppuun ja pieniin taskuihin. Kangasvalinta on myös äidinkin mieleen – onhan tämä aivan mielettömän suloinen kokonaisuus vaaleanpunaisilla resoreilla ja yksityiskohdilla!

Meillä näistä Maiccolan vaatteista tuli heti lasten ja myös meidän vanhempien suosikit! Ihanat värit, pehmeät kankaat ja laadukas työ puhuvat puolestaan. Siksi onkin aivan mahtava saada arpoa blogiyhteistyömme kunniaksi teille lukijoille ihana Maiccolan musta ruusukepipo pitsisellä ruusukkeella. Voit osallistua arvontaan jättämällä kommenttikenttään toimivan sähköpostiosoitteesi ja anonyymit, keksikää jälleen itsellenne nimimerkki. Arvonta-aika on viikko, eli 18.3 saakka. Onnea arvontaan!


Selina

Kommentit

78 kommenttia
Avatar

Hieno pipo kyllä, ja muutkin kuvien vaatteet upeita. 🙂 Mukaan arvontaan! hiltuha(at)gmail.com

Avatar

<3 luin tykkäsin Hyvää kevättä teille kaikille <3

Avatar

Mukana
angelz(a)suomi24.fi
T. Untuva

Avatar

Ihana pipo 🙂
elemta(a)hotmail.com

Avatar

Kokeilen onneani kivassa arvonnassasi.
anuhahe(ät)gmail.com

Avatar

Ihania vaatteita! Mukana arvonnassa.
s.kansakoski(at)luukku.com

Avatar

Blogisi on ollut jo jonkun aikaa lukulistallani. Näin kivaan arvontaa pitää osallistua. seijasiskove@gmail.com

Avatar

Ihania vaatteita! Pitääpä käydä tykkäämässä hänen sivuistaan! Olisipa kiva pipo 🙂
outi.tynjala@hotmail.com

Avatar

Onpa kauniita vaatteita! Mukana arvonnassa.

lil_citcat(at)hotmail piste com

Avatar

Söpöt vaatteet ja näyttävät kestäviltä. Kiitos Maiccola-vinkistä. 🙂

Hyviä vointeja sinulle,
toivoopi toinen dystoniaa sairastava

Avatar

Kiva, että löysin Maiccolan blogini kautta! 🙂 Kaikkea hyvää sinullekin!

Avatar

Mukana!hannele.hiltunen@outlook.com
HH

Avatar

Mukana! 🙂 iloaeloalaura(at)gmail.com

Avatar

Suloisia ja ihanan värikkäitä vaatteita! 🙂

Ninde
ninde83(a)gmail.com

Avatar

En kestä miten ihania vaatteita 🙂 <3 Tuollaisilla taaperoilla nuo jumpsuitit vaan on jotenkin niin ihania <3 Ja tuo hupparitunika, upea!

Olette ilmeisesti parantuneet siitä katalasta taudista? 🙂

RvaJ

Avatar

Nämä vaatteet ovat kyllä ihan mielettömän ihania! <3 A olisi halunnut jopa nukkua hupparitunika päällään! 😀 Tauti on alkanut hellttää. L on edelleen todella räkäinen ja rohisee kovasti. Meillä on onneksi astmapoli perjantaina, niin saa siellä jutella asiasta lisää. 🙂

Avatar

Eli todellakin oli siis mieluinen tunika A:nkin mielestä 😀 Hauska 😀

Voi 🙁 Että sitten vielä kuitenkin jonkinlaista tautia jäljellä. Kun voisi sanoa, että onneksi ei sentään kuumetta ole. Tai no voihan niin sanoa, muutta tuo räkäisyys ja rohina itsessään riittää kyllä! Voi pientä <3 Toivottavasti alkaisi jo pian helpottamaan! Hyvään saumaan kyllä tulee tuo poli-aikakin teille, onneksi 🙂

RvaJ

Avatar

<3

Avatar

Ihania vaatteita! Siskon tytölle ois tuo pipo kiva… ?

pe-tsi(at)hotmail.com

Avatar

Mukana arvonnassa. Toi jumpsuit on ihana!

Niina

Avatar

Onpas kivat vaatteet, joten mukana arvonnassa.

Avatar

Söpöt vaatteet! Mun lemppareita on nämä pienyrittäjien taidokkaasti tekemät vaatteet, ja myös mielelläni aina tuen heitä 🙂
nea.martikainen@gmail.com

Avatar

Onpa ihania vaatteita, varsinkin tuo jumpsuit näyttää niin kätevältäkin!

Ehdottomasti mukana arvonnassa! Dustis@suomi24.fi

Avatar

Itse en tykkäisi hupuista sisävaatteissa. Ahdistavaa. En ole mukana arvonnassa.

Avatar

Ymmärrän täysin, mutta onneksi näiden hupullisten vaatteiden omistajat pitävät hupuistaan. 🙂

Avatar

Mukana, ihanaa kevään odotusta.

aiholapp(at)lailanet.fi

Avatar

Söpöjä vaatteita ja hieno pipo:)
-Jensku (jenniparvi@gmail.com)

Avatar

Kotimainen työ on kallista, mutta uskon, että paikallisen yrittäjyyden tuleminen kyllä maksaa itsensä vielä takaisin!
Siksi olen siirtynyt omissakin vaatehankinnoissa ostamaan vähemmän, mutta alkuperältään ja materiaaleiltaan kestävämpää.
Hieno yhteistyö!

Avatar

Ihania vaatteita! Jos olisi vara, tukisin enemmän näitä kotimaisia pienyrittäjiä!

terhmy@gmail.com

Avatar

Ylisöpö tuo hupparitunika. Mahtavaa, että kotimainen vaatetuotanto on kasvussa ja saadaan uusia tekijöitä markkinoille. Mukaan arvontaan 🙂
riiti81(At)gmail.com

Avatar

Mukaan hienon pipon arvontaan.

peholapp at lailanet.fi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä