M Y Ö H Ä S S Ä !

Teksti

Taas on se aika vuodesta ja jälleen kerran olemme M Y Ö H Ä S S Ä ! 

Rairuoho

Rairuoho

Eilen aamutelkkarissa muistutettiin kaikkia mattimyöhäisiä rairuohon kylvämisestä. Myös minua. Eilen olisi nimittäin ollut se viimeinen hetki kylvää rairuohon siemenet, jos haluaa pääsiäisistutuksensa vihertyvän sopivasti pääsiäiseen mennessä. No se ehdottomasti viimeinen päivä oli meillä tänään, kun lapset saivat vihdoinkin kylvää omat rairuohonsa – ehtivät istutukset sitten vihertyä pääsiäiseen mennessä tai ei.

Rairuohon istutus

Rairuohon istutus

Rairuohon istutus

Rairuoho

Rairuohon istutus

Tänäkin vuonna pääsiäinen siis yllätti minut samalla tavalla kuin välikausi joka vuosi. Vuosi sitten pääsiäisenä L oli vielä niin pieni, ettei olisi ymmärtänyt edes maistella multaa istutuksen aikana, joten siksi tänä vuonna olisi ollut ihana olla kerrankin istutuspuuhissa ajoissa. Onneksi edes A on ollut ajoissa asialla ja hän olikin tehnyt kerhossa peräti kaksi erilaista pääsiäisruoho askartelua, jotka vihertävät jo ihanasti!

Rairuohon kylväminen sujui muruiltamme hienosti ja heidät tuntien nopeasti. Istutuksen lopussa, keittiömme ei ollut yllätyksekseni mullan peitossa ja kaivoin vain yhden siemenen innokkaan taaperon suusta. Nyt vain odotamme kasvun ihmettä. Etenkin A-muru, joka käy kurkkaamassa tunnin välein, ovatko siemenet alkaneet jo itää. Juuri nyt musta multa näyttää synkältä astioissa ja toivon totisesti, että näemme edes pienen pilkahduksen vihreää pääsiäisviikon alkaessa!

Rairuoho

Selina

 

Oletko sinä muistanut istuttaa rairuohon, vai oletko samanlainen mattimyöhäinen kuin minä?

Kommentit

6 kommenttia
Selina

Oi ihana kuulla! Kivaa pääsiäistä teille! 🙂

Avatar

Huomasin tällä viikolla myös, että istuttamatta on. Ja istuttamatta jäi.
Onneksi olemme lasten kanssa kylväneet jo muuta tänä keväänä, yrttejä ja paprikaa ja ruukussa jo vihreänä, joten menköön tänä vuonna näin.
Herneitä ostin eilen, jos vaikka saisi herneen versoja vielä pääsiäispöytään.

Selina

Oi yrtit ja taimet tuovat varmasti myös sitä ihanaa vihreyttä mitä pääsiäisenä kaipaan. Ihanaa! 🙂 Kivaa pääsiäistä teidän perheelle!

Avatar

Ei hätää vielä ennättää ihan hyvin pääsiäiseksi ruohot. Meillä on ensimmäiset todella pitkiä ja lisää laitan vielä ennen pääsiäistä. On ihanaa kun koti on vihreää valloillaan pääsiäisenä.

Selina

Hyvä kuulla! 🙂 Vihreyttä kaivataan tähänkin kotiin kuumeisesti. Kasvua odotellessa! 😉

Avatar

Ihan yhtä myöhässä oltiin täälläkin, mutta tänäaamuna jo ruohonalkua pukkasi purkista, joten toivoa on! 😀

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä