Ajatukset pois leikkauksesta viikonloppu

Teksti

Meillä on ollut tosi ihana viikonloppu, mitä en olisi uskonut, koska ensi viikon leikkaus on kummitellut pitkään mielessäni. Viimeisen kuukauden aikana ei ole ollut montaa päivää, jolloin en olisi pelännyt, murehtinut tai vain muistanut leikkauksen lähestyvän. Kirjoitin pelostani myös tänne blogiin ja voi miten se helpottikaan oloani. Sillä, että sain jälleen sanoittaa tunteeni tekstiksi on niin iso merkitys minulle ja olen valtavan kiitollinen saamastani tuesta ja viesteistä siihen liittyen. Kiitos, että olette siellä!

Viikonloppu äiti

Tästä ihanasta viikonlopusta saan kiittää miestäni, joka oli sitä mieltä, että lähdemme koko perheen voimin Tampereelle ostoksille ja tapaamaan rakasta ystävääni ja vertaistani Annaa. Olimmekin Annan kanssa jo suunnitelleet, että näkisimme ennen leikkaustani, joten nyt sain viettää kaksi kivaa päivää hänen ja perheeni seurasta nauttien Tampereella, jossa paistoi aurinko ja kevät oli jo pitkällä. Samalla unohdin ihan vahingossa kaiken muun. Tämä viikonloppu oli siis todellakin ajatukset pois leikkauksesta viikonloppu, koska vasta kotimatkalla tätä postusta luonnostellessani huomasin, että ajattelin viikonlopun aikana muutaman päivän päästä koittavaa leikkausta vain pari kertaa!

Ystävä

Kiva viikonloppu, mutta mitä jäi käteen?

Viikonloppumme Tampereella sisälsi Annan tapaamisen lisäksi rentoa kaupungilla kiertelyä, herkuttelua ravintolassa ja kahviloissa, perinteiset Ikean lihapullat ja tunnin Smålandissa A-murulle. Mukaan Tampereelta tarttui positiivinen ensikokemus Airbnb -majoituksesta, välikausihaalari ja nahkakengät L-murulle, ihanat Muumi aiheiset samistelusetit lapsille sekä miehelle kevättakki. Voi miten nautimmekaan  yhdessä rennosta perheajasta hieman isomman kaupungin sykkeessä, mutta silti oli kiva tulla kotiin aivan siihen tavalliseen arkeen. Nyt lapset nukkuvat, matkatavarat on purettu ja kaksi koneellista pyykkiä pesty. Tervetuloa uusi viikko ja maanantai!

Ostokset

Selina

Mitä sinä puuhastelit viikonloppuna?

Kommentit

4 kommenttia
Selina

<3

Ostokset ovat kyllä ihania, mutta tietenkin huomasin haalarin nahkamerkin tikin irronneen sen alaosasta vasta kotona. Tämän siitä saa kun menee merta edemmäs kalaan! Toki eihän tämä haalarin käyttöön vaikuta mitenkään, mutta toki olisin ehjän tuotteen ennemmin ostanut. :)

Kiitos tsemppihaleista! <3 Ne merkitsevät mulle tosi paljon! <3

Avatar

Kaksi kaunista naista! 🙂
Ja aivan ihanan näköisiä ostoksia olette löytäneet <3, ja voi miten ihana kuulla että reissu teki tehtävänsä ja saitte varmasti kaikki mukavan hengähdyshetken ennen h-hetkeä.
Suuri tsemppihalaus vielä leikkaukseen, olet aina välillä käynyt mielessä. Pidän edelleen peukut ja varpaatkin pystyssä toivoen että kaikki menee mahdollisimman hyvin! 🙂

Avatar

Ihana mies sulla <3 🙂 Tuo oli ehkä parasta jota just nyt tarvitsit, kuulostaa niin mahtavuudelta 🙂 Muutenkin tuollainen irtiotto arjesta antaa voimia, vaikkakaan se ei aina välttämättä lasten kanssa reissatessa siltä tunnukaan tai ainakin välillä itsellä tulee sellainen olo, että kyllä sitä vain kotona helpommalla pääsee, kun reissusta palautuu ;D Mutta se on erilaista ja vaihtelua arkeen, sitä se on ainakin on 🙂

Leikkaukseen isot tsempit jos et palaa vielä asiaan myöhemmin <3<3

Selina

Voi hän on! <3 Viikonloppu oli tosiaan just sitä mitä tarvitsin. Kiitos tsempeistä! <3

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä