Blogimaailman unohtunut klassikko; kysymyspostaus!

Teksti

Tänään taaperon ollessa päiväunilla, luin pitkästä aikaa omaa blogiani. Vaikka omien postausten lukeminen jälkikäteen saattaa tuntua hölmöltä, suosittelen sitä kaikille bloggaajille. Se voi olla hyvin mieltä avartavaa ja jopa opettavaista.

En kuitenkaan lukenut ainoastaan kirjoittamiani postauksia, vaan luin myös teidän lukijoiden lähettämiä kommentteja ja huomasin, että te olette aina ihailtavasti osallistuneet postauksen aiheeseen liittyvään keskusteluun. Kiitos siitä!

Tein myös huomion, että olette aika-ajoin esittäneet minulle kysymyksiä, samalla pahoitellen, ettei kysymys ole varsinaisesti liittynyt postauksen teemaan. Minua se ei kuitenkaan ole koskaan haitannut, vaan vastaan mielelläni teidän lähettämiin kysymyksiin. Koska tahansa.

Vanhempia postauksia lukiessani huomasin, että olen ollut yksin äänessä todella pitkään. Tästä syystä haluan antaa teille pitkästä aikaan mahdollisuuden heittäytyä uteliaiksi ja kysyä mieltänne askarruttavia kysymyksiä – ihan luvan kanssa!

Perinteinen kysymyspostaus on blogimaailman klassikko, jonka toteuttaminen on unohtunut minulta täysin. Blogin viimeisin kysymyspostaus on julkaistu melkein kolme vuotta sitten, joten on jo aikakin päästää teidät lukijat jälleen ääneen!

Kysy, niin minä vastaan!

Lue myös: 

Viimeisimmän kysymyspostauksen vastaukset osa 1 ja osa 2kysymyspostausKysymyksiä voitte lähettää minulle tämän postauksen kommenttikenttään. Aikaa on viikko, eli 25.2.2019 saakka ja sen jälkeen teen kysymyksistä oman vastauspostauksen. Julkaisen jokaisen kysymyksen, mutta ei haittaa, vaikka kysyisit samaa kuin joku toinen.

Jään innolla ja jännityksellä odottamaan kysymyksiänne! Mukavaa alkanutta viikkoa!

 

Mitä sinä haluaisit kysyä minulta?

Kommentit

20 kommenttia
Selina

Kiitos Marja ihanasta kommentistasi! Kaikkea hyvää! <3

Avatar

Mitä kaikkea voit syödä suun kautta?

Avatar

Millainen ennuste sinun sairaudessa on? Voiko siitä parantua?
Paljon voimia sinulle ja perheellesi❤

Avatar

Miten jaksat pysyä positiivisena, mikä auttaa jaksamaan ja mistä saat voimaa? 😊 Mun mielestä jaksat aina olla niin iloinen ja positiivinen vastoinkäymisistä huolimatta! Ihailen sinua kovasti ja yritän jotenkin löytää tuon saman asenteen silloin kun elämä potkii päähän ♥️

Avatar

Mitä miehesi tekee työkseen ja mikä koulutus hänellä on?

Avatar

Jos muistan oikein. Pitikö teidän aloittaa talon rakennus? Mitä tälle haaveelle kuuluu?

Avatar

Muistan kun yhdessä vaiheessakirjoitit paljon Avustajasta. Vieläkö sinulla on arjessa päivittäin henkilökohtainen avustaja ja mikä on käytännössä se avun tarve , mitä tarvitset? Vaikutat niin kovin itsenäiseltä ja suoriudut arkurutiineista hienosti itse.

Avatar

Mikä on parasta äitiydessä?
Mikä ruoka uppoaa lapsille parhaiten?
Mitä suosittelet Netflixistä?
Mistä haaveilet?
Mitä teet mieluiten, kun olet yksin?

Postaustoiveita:
Postaus vaatekaapistasi.
Postaus kodistanne.
Rakas lapsuusmuisto.
Postaus tunti tunnilta yhdestä päivästä.

Avatar

Millainen pyörätuoli sinulla on? Onko vaikeaa liikkua pyörätuolilla yksin lasten kanssa? Voitko ajaa autoa?

Avatar

Kiva kun laitat kysymyspostayksen:)
Mitä perheenne tekee mieluiten viikonloppuisin? Miten itse rentoudut omalla ajalla? Minkä kirjan olet lukenut viimeksi? Mitä tv-sarjoja seuraat? Mikä on lempivuodenaikasi? Mitä toiveita sinulla on tulevalle kesälle? Onko poikanne menossa päivähoitoon lähivuosina? Haluaisitko aloittaa jonkun uuden harrastuksen? Mistä kasvatuskäytännöistä haluat pitää kiinni? Mitä arvostat muissa ihmisissä? Kaksosuus., siitä olisi kiva jos kirjoittelisit vielä?
Kiitos ihanasta blogista ja mukavia alkukevään päiviä!

Avatar

Miten ratkaisette päivät, jolloin avustaja sairastuu yllättäen/miten selviät ilman häntä arjessa?

Miten hermokivullesi kuuluu tällä hetkellä?

Onko sinun mahdollista opiskella tulevaisuudessa sairautesi puolesta tai tehdä töitä (esim. osa-aikaista)? Jos hermokipu saadaan kuriin. Liittyykö sairauteesi kuinka paljon muita kipuja haittaa/estää tämän?

Tämän ei ole tarkoitus olla missään nimessä vähettelä tai ilkeä, muistan vain joskus kirjoittaneen kuinka opiskelut jäivät kesken terveydentilan vuoksi. Vaikutat todella ihanalta ihmiseltä ja nostan hattua asenteellesi kaikkien koettujen vastoinkäymisten jälkeen!

Avatar

Miksi et voi kirjoittaa lapsista heidän oikeilla nimillään, jos perhettänne on haastateltu lehtiin ja otettu kuvia ilman mitään sensuuria? Minusta ei ole mitään järkeä blogata, jos ei voi kirjoittaa lapsistaan, tai itsestään omilla nimillä. Ja asiasta toiseen, miksi peität lastesi kasvot sydämillä, jos heidän kuvansa on ollut lehdissä? En ymmärrä.

Avatar

Teillä on ilmeisesti vielä koiria? 🙂 Kertoisitko hieman lisää niistä ja niiden sopeutumisesta lapsiperhearkeen?

Avatar

Millaisia ystäviä sinulla on? (Tietysti heidän anonymiteetin rajoissa, mutta esim. missä olette tutustuneet jne) Mitä teet ystäviesi kanssa?
Jalkojesi spastisuudesta ja toimintakyvystä olet kirjoittanut, mutta ilmeisesti kätesi toimivat ”normaalisti” kun pystyt tekemään käsitöitäkin?

Avatar

Miten/millä keinoin olet parantunut masennuksesta? (kirjoitit että olet välillä sairastanut masennusta)

Avatar

Mitä kuuluu käsityöharrastuksellesi? Oletko pystynyt neulomaan / ompelemaan? Jos olet kässäillyt viimeaikoina, niin mitä olet tehnyt? Miten sinulta onnistuu ompelukoneen käyttö? Ompeleminen on minulle rakas harras, mutta jalkani eivät toimi niin, että pystyisin käyttämään ompelukkoneen / saumurin poljinta.

Avatar

Millainen työsopimus avustajallasi on? Tietty määrä työtunteja viikossa? Sitä olen lähinnä miettinyt, että mitä käy silloin jos joudut vaikka odottamatta sairaalaan, tai teillä on vatsatauti, niin tarkoittaako se hänelle palkatonta päivää vai miten homma menee? Tai jos olet itse vatsataudissa, niin voiko avustaja olla poissa töistä sen takia? Pärjääkö silloin ilman häntä? Avustaja-aiheinen postaus on joskus ollutkin muistaakseni, mutta ei uusikaan haittaisi!

Avatar

Onko jalkojesi toimintakyvyttömyys erilainen tila kuin halvaantuminen, onko niissä siis tuntoa kuitenkin?

Avatar

Ei kysyttävää mutta halua sanoa etten ole koskaan tavannut (netin kautta tosin) yhtä vahvaa ihmistä. Moni olisi luovuttanut aikoja sitten. Mahtava oot ja ihana perhe sulla.

Avatar

Missä ja miten ihastuit mieheesi? Oliko se rakkautta ensi silmäyksellä?
Tiedätkö,mikä sinussa viehätti häntä? Mihin hän sinussa rakastui?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä