Ihana loma – paluu Kreetan lomatunnelmiin!

Teksti

Väsynyt, mutta onnellinen kuvastaa täydellisesti tämänhetkistä tunnettani. Olemme kotona jälleen ja voi miten ihana loma meillä olikaan! Viikko Kreetalla oli loma, joka tuli todellakin tarpeeseen koko perheelle. Kaipasimme varmasti ihan jokainen vastapainoksi lukuisille vuoden aikana tulleille pettymyksille jotain hyvää ja kaunista, jolloin olimme olemassa vain toisillemme – minä, hän ja kaksi upeaa lastamme.

Kuitenkin tällä lomalla olin edelleen toipilas. Tasan viikko ennen lähtöpäivää makasin sairaalan teho-osastolla sedatoituna, kovissa kivuissa ja vaikeasti sairaana, joten voitte varmasti kuvitella, että mielessäni kävi vuoden takaiset tunnelmat ja pelkäsin ihan tosissani, että odotettu rantaloma peruuntuisi tälläkin kerralla.

Pääsimme onneksi lähtemään ja toipuminen jatkui Kreetan lämpimän auringon alla hotellin allasalueella lasten iloa ja riemua katsellen. En äkkiseltään keksi parempaa tapaa toipua kuin se!lomaLomalla nautimme auringosta ja olimme jokaisena lomapäivänä ulkona aamusta iltaan. Hotellialueen esteettömyys oli otettu suhteellisen hyvin huomioon ja kykenin liikkumaan allasalueella ja hotellin sisätiloissa varsin omatoimisesti.

Lomalla unohdimme herkkupäivän ja söimme jäätelöä enemmän kuin koskaan ennen. Meillä oli All Inclusive, joten nautimme hotellin ravintolan herkullisista ruoista ja vaihtuvista ruokateemoista joka päivä. Runsaasta noutopöydästä löytyi myös minulle sopivaa syötävää yllättävän paljon ja maistelin herkullisia sosekeittoja, johon lisäsin fetajuustoa, vedin kunnon tsasikiöverit, herkuttelin jäätelöllä ja jälkiruokapöydän taivaallisella appelsiinilla maustetulla Crème brûléellä! LomaViikko Kreetalla sisälsi siis paljon aurinkoa, yhdessäoloa, leikkiä, uimista ja herkuttelua, mutta on myös ihanaa olla taas kotona! Matkalaukut on purettu, pyykit pesty, lomakuvia ihasteltu ja osa tuliaistakin jo annettu. Tällä kertaa matkalaukut eivät tosin päädy takaisin ulkovarastoon, koska aivan pian pakkaamme ne mieheni kanssa uudelleen, kun lähdemme kahdestaan häämatkalle!

Tästä kirjoittelen myöhemmin lisää ja tällä kertaa paljastan vihdoin matkakohteenkin.

Lue myös:

Ulkomaanmatka lasten kanssa – niin ja harvinaissairaan äidin!

Kommentit

8 kommenttia
Selina

Se taisi olle keskiviikko, kun piipahdimme Plataniaksessa. 🙂 Jäimme tosiaan ostoskeskuksen eteen taksilla, joten aivan hyvin olet saattanut meidät bongata. 🙂 Olisi ollut kiva jutella! Toivottavasti teillä oli kiva loma!

Avatar

Niin ihana kuulla, että loma oli onnistunut ja nautinnollinen. 🙂 jes!

Kiva mennä nukkumaan tän postauksen jälkeen.

Selina

❤️ Ihana sinä!

Avatar

Missä hotellissa olitte?

Selina

Louis Creta Princess. Oli todella siisti All Inclusive hotelli. Henkilökunta oli todella ystävällistä ja hotellialue kaunis. Ruoka oli myös herkullista ja allasalue valtavan hieno. Suosittelen! 🙂 Ainoa miinus oli äänieristys. Käytävältä kulkeutui äänet herkästi hotellihuoneeseen.

Avatar

Hienoa, että saitte hyvän loman. Olette sen ansainneet!

Selina

Kiitos! ❤️

Avatar

Tulitteko joku päivä ehkä maanantaina taksilla plataniaksen ostoskeskuksen eteen taksilla? Teidän perheeseen sopiva perhe siihen tuli ja yritin kovasti katsoa oletteko te, mutta meidän porukka kulki tien toisella puolen eteenpäin niin en ehtinyt nähdä äidin kasvoja 😁 enhän mä mitään ois viittiny sanoa, mutta aina hauskaa jos bongaa jotain ”tuttuja” 😁me lomailtiin tosiaan plataniaksesta samoihin aikoihin, sää oli kyllä sopiva kokoajan

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä