Pikaiset kuulumiset ennen häämatkaa

Teksti

Voi, että minua jännittää! Tuntuu, etten enää pysty muodostaa kirjoittamalla edes yhtä järkevää lausetta, koska niihin livahtelee pilkkuja suorastaan hämmentäviin paikkoihin ja hassuja kirjoitusvirheitä täysin huomaamattani! Ihan pian lähdemme häämatkalle, jota olemme odottaneet pitkään.

Sanoinko jo, että minua jännittää?

Vihdoin häämatkalle

Kun varasimme häämatkan yli puoli vuotta sitten, en ajatellut, että aika kuluisi näin nopeasti. Elämä tässä välissä ei ole ollut helppoa ja se on repinyt minut teho-osastolle jo kolmesti tämän vuoden aikana, mutta en suostu luovuttamaan. En tietenkään.

Vaikka tämän vuoden vastoinkäymiset ovat olleet erittäin kipeitä, olen selvinnyt niistä jokaisesta rakkaan aviomieheni ansiosta. On suorastaan suuri etuoikeus päästä matkalle juuri hänen kanssaan, enkä malttaisi enää odottaa yhteisiä onnellisia hetkiämme uusien kokemuksien äärellä. Lapsia minun tulee ihan kamala ikävä. Se on päivän selvää. Tänään luin heille viimeisen iltasadun moneen päivään, suukottelin ja silittelin heidät uneen.

Nukkuva lapsi on kauneinta mitä tiedän, mutta se tunne, kun poistuin tänä iltana varovaisesti lapsieni viereltä tietäen, ettemme näe päiviin, oli kuin laastari olisi revitty iholta täysin varoittamatta. Osasin kuitenkin aavistaa, että se tulee tekemään hurjan kipeää, mutta ei se silti helpottanut oloani, kun kyyneleet silmissä kuiskasin vielä viimeisen kerran hämärään viileään makuuhuoneeseen molemmille lapsilleni, että äiti rakasta eniten maailmassa.

Tiedän kuitenkin, että he pärjäävät. A ja L ovat meidän matkan ajan hyvässä hoidossa isovanhemmillaan ja mikä voisikaan olla parempi hoitopaikka näin äidin näkökulmasta kuin omien vanhempien rajaton rakkaus lapsenlapsiaan kohtaan. Siinä se tavallinen äidin- ja isänrakkaus on jo kertaantunut.Illalla pakkasimme viimeiset tavarat ja vedimme matkalaukut kiinni. Kaikki on valmista.

Siellä, minne matkustamme on lämmin ja ihanan kostea merituuli. Voin jo kuvitella kuinka upotan varpaani valkoiseen kuumaan rantahiekkaan jokaisessa kohteessa, joihin pysähdymme matkamme aikana!

Matkan aikana meitä odottavat uudet elämykset. Aika, jolloin olemme olemassa vain toisillemme. Me lähdemme vihdoin häämatkalle 10 vuoden naimisissa olon jälkeen!

22 pussia letkuravintoa, 30 lääkeruiskua, passit, hammasharjat ja uikkarit on pakattu. Joko mennään?

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä