Juuri nyt kaikki on hyvin

Teksti Selina

Blogi on elellyt hiljaiseloa taas kerran pidemmän tovin. Aloin kirjoittamaan tätä postausta, koska olen saanut viestejä siitä, onko kaikki hyvin, koska blogi ei ole päivittynyt.

Vielä eilen illalla luonnostellessani tätä postausta, edessäni oli tyyni järvi ja ulkona oli hellepäivän jälkeen edelleen todella lämmintä – ja niin oli muuten myös ihanassa vanhassa sinisessä hirsimökissäkin! Kirjoittaessani minua hymyilytti päivän puuhastelut lasten kanssa; kalastaminen, rantasaunan pehmeät löylyt, uiminen, veneretki ja lasten ilo. Edellisestä perheen mökkireissusta olikin aikaa jo kaksi vuotta, joten tämä pieni irtiotto kaupungin hulinasta tuli todellakin tarpeeseen!

Tällä kertaa blogihiljaisuuden syy ei siis ole ikävä, kuten viimeksikaikki on hyvin juuri nyt!  Näinä blogin hiljaisina päivinä olemme nauttineet perheajasta, järjestäneet A:n 7-vuotissynttäreitä, uineet, leikkineet sisäleikkipuistossa ja herkutelleet mansikoilla. Monta kertaa. Voiko niitä syödä liikaa? Ei, koska nythän ne ovat parhaimmillaan!

Maanantaina lähdimme jokakesäiselle reissulle, jonne saimme tällä kertaa seuraksi myös lasten isovanhemmat. Matkan ensimmäinen kohde oli jälleen Tampere ja Koiramäki, jossa riitti ihmeteltävää koko perheelle. Koiramäessä hujahtikin useampi tunti, jonka aikana lapset leikkivät, askartelivat, silittelivät eläimiä ja ratsastivat poneilla.Koiramäen jälkeen matkustimme Turkuun, jossa yövyimme hotellin pehmeissä lakanoissa. Tiistaina suuntasimme runsaan hotelliaamiaisen jälkeen Naantaliin ja Muumimaailmaan, jossa vierähti koko päivä. Muumimaailma oli menestys etenkin meidän kaksivuotiaan mielestä, joka juoksi heti riemusta kiljuen halaamaan muumeja ja pääsi ilokseen myös Nipsun syliin halittavaksi!
Muumimaailmassa minut yllätti blogin lukija, joka kertoi olleensa jo vuosia mukana lukemassa perheemme elämästä, kun äiti kelaa. Harmi vaan, että juuri silloin, kun kuulin bloginimeni kajahtavan Muumitalon vieressä, hölmistyin niin, etten edes ymmärtänyt toivottaa pikaisen keskustelumme jälkeen erittäin ystävälliselle naishenkilölle ja hänen perheelleen mukavaa loppupäivää!

Näin jälkikäteen haluaisin sanoa hänelle niin paljon muutakin. Halata ja kiittää, että hän lukee ja kommentoi, koska se merkitsee minulle todella paljon!

Jos luet tätä nyt, kiitos, että olet siellä!

Tiistai-iltana oli ihana palata vielä Turkuun hotelliin ja ladata akkuja pitkää kotimatkaa varten. Ennen, kun lähdimme kotiin, piipahdimme kuitenkin keskustassa ja tutustumassa Turun tuomiokirkkoon, joka oli lapsista todella jännittävä!

Kesä ja kesäloma lähenee loppuaan

Parasta koko perheen yhteisessä kesälomassa on ollut ehdottomasti ajattomuus. Se, kun päivät eivät ole olleet sidottuna aikatauluihin. Minulla alkoi tosin tällä viikolla Kelan terapiat, mutta siitä huolimatta saamme lomailla vielä muutaman päivän ennen kuin avustaja aloittaa jälleen työt.

Arki kolkuttelee siis jo ovella, mutta vielä ehtii nauttia kesästä, onhan lähestyvä elokuu vielä kesäkuukausi!
Se tunne, kun juuri nyt kaikki on hyvin, tuntuu ihan uskomattoman hyvältä! On ihana sanoa hymyillen, että olen onnellinen. Edelleen ja palavasti!

Mitä sinulle kuuluu?

Kommentit

5 kommenttia
Selina

Hei sinä ihana! ❤️

Jos vielä joskus kohdataan, yritetään jutella enemmän. 🙂 Toivottavasti teillä oli kiva päivä Muumimaailmassa! ❤️

Avatar

Ihana postaus! Minäkin olin jo hieman huolestunut päivitystä odotellessa. Tulin jälleen katsomaan jo paljon aiemmin julkaisemaasi huippuhyvää sämpyläohjetta. Kiitos siitä, huomenna vieraat saavat tuoreita sämpylöitä.
Poikanne on niin hauskan ja söpön näköinen tuossa pelastusliivissään ja A näyttää nauttivan poseraamisesta 🙂 Meidän 4-vuotias kieltäytyi veneilystä ihan vain siksi ettei halunnut pukea liiviä ylleen vaikka se viime kesänä vielä oli melkein ok 🙂
Toivon teille mukavaa loppukesää ja ihanaa että koet olevasi onnellinen!

Avatar

Täällähän minä, luen tietysti 🙂 Minusta tuntui samoin, että tilanne tuli yllättäen, enkä osannut sanoa kaikkea mitä olisin halunnut. Mutta oli mukava vaihtaa edes muutama sananen.❤️ Kiitos sinulle, kun kirjoitat meille! Aurinkoista ja ihanaa loppukesää teidän perheelle!

Avatar

Muönnetään, että vähän hätäjän siinä meinasi tulla, kun ei mitään kuulunut 🙃

Selina

Voi ei! Onneksi nyt ei tosiaan ollut mitään hätää. Kaikki on hyvin. ❤️

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä