Eka kerta – viime kesän uudet kokemukset

Teksti Selina

Sanotaan, että eka kerta on aina mieleenpainuvin. Silloin ollaan suorastaan jännän äärellä, kun tulevasta ei ole mitään hajuakaan. Edes kavereiden kokemukset eivät siinä kohtaa auta, kun kohtaat ekan kertasi…no ihan ekaa kertaa!Ruumiinkuvan häiriöTuntuu ihan uskomattomalta, että kesä on jo ohi – on jo syyskuu! En ole lainkaan syksyihminen ja siksi ajattelin nyt palata viime kesään, jolloin koin yllättävän monta ekaa kertaa, joista jokainen oli omalla tavalla mieleenpainuva.

Viime kesänä…

…otin ensimmäisen tatuointini

Haaveilin ensimmäisestä tatuoinnistani vuosia, mutta viime kesänä pääsin vihdoin neulan alle ja iholleni ikuistettiin kaksi herkkää pionia. Eka kerta neulan alla oli minulle täysin kivuton, mutta silti olen varma, ettei kehoni tule täyttymään kuvilla. 

…menimme vihdoin häämatkalle

Viime kesän häämatka on kokemus, johon ei sisälly vain yksi eka kerta, vaan useampi!

Matkustin mieheni kanssa ulkomaille ekaa kertaa ilman lapsia. Tuntui hurjalta olla erossa lapsista 10 päivää, mutta koska kyseessä oli kauan odotettu häämatka, niin oli itsestään selvää, että menimme sinne kahdestaan.

Matkustin ekaa kertaa Yhdysvaltoihin Pariisin kautta, jossa vaihdoin ekaa kertaa konetta. Sain myös kokea ekaa kertaa, miltä jet lag tuntuu.

Miamissa maistoin ekaa kertaa mac and cheesea ja kunnon pirtelöä, joka oli kooltaan niin suuri, etten jaksanut juoda siitä puoliakaan. Uin myös ekaa kertaa Atlantin valtameressä ja käytin dollareita.

Olin ekaa kertaa viikon kestävällä risteilyllä, jonka aikana matkustimme neljään uuteen maahan, joissa luonnollisesti olin ihan ekaa kertaa. Jamaikalla minulle yritettiin myydä ekaa kertaa kannabisleivonnaisia, Caymansaarilla näin ekaa kertaa vapaasti liikenteen seassa käyskenteleviä kukkoja, Meksikossa uin ekaakertaa delfiinin kanssa ja Bahamalla pääsin ekaa kertaa pienoissukellusveneeseen.

Ai niin. Olin ekaa kertaa häämatkalla. Olihan se jo aikakin!

Häämatkasta on tulossa oma postaus myöhemmin!

…menetin oman koiran, joka oli kuin perheenjäsen

Koiravanhuksemme kuoli yllättäen juhannuksen jälkeen. Elvyttäessäni koiraamme, näin sen silmistä kuoleman. Mitään ei ollut tehtävissä ja pian rakas Manu-koiramme oli poissa.

Chihupappamme sai onneksi elää pitkän elämän kanssamme, josta olen kiitollinen. Ikävä jäi, mutta onneksi meillä on paljon hyviä muistoja tästä pienestä mustasta koirasta!

…puin bikinit päälle rannalle myös Suomessa

Pohdiskelin alkukesästä ihmisten ajatuksia rantakunnosta ja myös omaa rantakuntoani. Tänä kesänä puin bikinit ekaa kertaa rannalle myös Suomessa. Ulkomailla se on jotenkin helpompaa, mutta ei se ollut vaikeaa kotimaassakaan!

 

Mitä sinä puuhailit viime kesänä ja koitko jotain uutta ihan ekaa kertaa? 

Kommentit

8 kommenttia
Selina

Mahtavaa! Toivottavasti reissu sujui hienosti! 🙂

Avatar

Sinulla on ollut paljon kivoja juttua <3
Ikävä kuitenkin tuo pienen kaverin menettäminen, osanottoni!

Mä matkustelin tänä kesänä aika paljon ja oltiin perheen kanssa ekaa kertaa autolla
Puolassa asti. Siskon kanssa tehtiin matka Kroatiaan ja se oli eka kahden keskinen matkamme ja samalla mulle eka matka ilman perhettä.

Mukavaa syksyä! <3

https://kotonajakaupungilla.blogspot.com/

Selina

Oi mitä huikeita juttuja sinäkin olet kokenut kesän aikana!❤️ Haaveilen itsekin matkasta Kroatiaan. Olen vain kuullut, että se ei ole korkeuserojen vuoksi kovin esteetön kohde. Ihanalta kuulostaa, että olit kahdestaan siskosi kanssa siellä! Automatka Puolaan kuulostaa myös kivalta kokemukselta. 🙂

Ihanaa syksyä sinulle ja perheellesi! ❤️

Avatar

Näin Metallican eka kertaa 😍

Selina

Vau! Sehän on iso juttu! Toivottavasti tykkäsit!❤️

Avatar

Suppailin ekan kerran, vielä en uskaltunu seisten mutta ehkä ensi kesänä 🙂

Selina

Oi mahtavaa! Onpa sitten ensi kesällekin uusia kokemuksia tiedossa! 😉

Avatar

Olin ekaa kertaa lentokoneessa koko perheen ekalla (Ruotsin risteilyä ei lasketa..) ulkomaanmatkalla!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi