Blogi ja sen tulevaisuus

Teksti Selina

Jo pitkään minulla on kalvanut epämiellyttävä tunne. Tunne siitä, että en saa enää annettua teille sitä mitä ansaitsette. Että blogini on hiipumassa kohti loppuaan.

Ei ole salaisuus, että sairauteni on jälleen vaikeutunut ja se saa minut miettimään tulevaa. Olen kirjoittanut alusta asti tätä blogia avoimesti ja rehellisesti, joten tässä tämä nyt tulee; en tiedä koska pystyn julkaisemaan seuraavan postauksen.Juuri nyt minulla on takki aivan tyhjä toipuessani tämän vuoden kuudennesta tehohoitojaksostani, mutta samalla luonnoskansiosta löytyy valmiita ja puolivalmiita postauksia, jotka eivät vain kelpaa julkaistavaksi. Syytä siihen en tiedä. Kai ne eivät vaan jotenkin sovi tämänhetkiseen olotilaani ja koen vaikeana julkaista postauksia kivoista asioista samalla, kun kärsin kovista kivuista ja murehdin tulevaa.

Tämän kaiken keskellä olen miettinyt teitä lukijoita paljon, varsinkin nyt, kun teitä tuli tässä kuussa niin paljon lisää. Olen valtavan kiitollinen teistä jokaisesta ja siitä, kun odotitte minua silloin, kun poikamme sairastui ja silloin, kun se kamala tulehdus oli viedä henkeni, mutta odottaisitteko minua vielä kolmannenkin kerran, jos pitäisi tauon somesta ihan oman jaksamiseni vuoksi? Tauon, jonka aikana lepään, mutta rehellisesti samalla punnitsisin rakkaan harrastukseni hyvät ja huonot puolet ja päättäisin, onko minulla kapasiteettia jatkaa enää kirjoittamista.

Tiedän, että tämä blogi on teille lukijoillekin tärkeä. Olette kertoneet sen ihanan usein minulle, josta olen todella kiitollinen. Blogi on myös minulle tärkeä ja siksi kirjoitan tätä postausta kyyneleet silmissä, koska en haluaisi luovuttaa. En antaa tätä ihanaa harrastusta sairaudelle rutistettavaksi kasaan niin kuin se tekee keholleni lihasryhmä kerrallaan. Voi miten paljon olenkaan sairauteni vuoksi menettänyt!

Päätös syntyi lopulta ystävän tukemana; blogi jää nyt tauolle

Rakastan kirjoittamista, mutta juuri nyt kehoni sanoo ei. Kun olen kipeä, ajatus ei kulje ja tyhjän sivun katsominen saa minut entistä surullisemmaksi. Onko minusta vielä tähän? Siihen kysymykseen aion etsiä vastauksen lomani aikana.

Tuntuu hurjalta, että blogi täytti juuri jo 5 vuotta. Olen julkaissut teidän luettavaksi 786 postausta elämästä, arjesta ja sen haasteista sekä yli 15 tuhatta kommenttia. Blogilla on Instagramissa ja Facebookissa tuhansia seuraajia ja se tavoittaa kuukausittain tuhansia ihmisiä. Juuri sinut, joka lukee tätä postausta juuri nyt.

Kiitos, että olet siellä ja kiitos, jos jaksat vielä kerran odottaa minua.Tämän postauksen myötä blogi hiljenee hetkeksi, jonka aikana kerään voimia ja hengitän.

Kommentit

60 kommenttia
Selina

❤️ Kiitos kommentistasi ja ihanista sanoistasi Marja!

Avatar

Alusta asti blogiasi seuranneena, odotan varmasti <3 Paljon voimia ja paranemista sinulle, sinä itse ja perheesi ansaitsette kuitenkin kaiken aikasi ja eritoten voimasi. Älä meitä lukijoita murehdi, palaat sitten kun palaat 🙂 Parempaa syksyä ja talvea teidän perheelle. *iso halaus*

Selina

Ihana kuulla Laura, että sinäkin! ❤️ Kiitos siitä!

Avatar

Olet todella hyvä kirjoittaja, mutta lomaa tarvitsee jokainen. Kuka tietää, minkälaisia kirjoitusaiheita mieleesi tuleekaan, kun olet tarpeeksi ”lomaillut” – pikkulapsiarjessa vauhtia riittää 🙂 Voi hyvin, ihanaa lomaa♥

Selina

❤️

Avatar

Voimia sinulle ja teidän koko perheelle. Mukava on ollut lukea kirjoituksiasi ja samalla myös ihmetellä miten jollai voi olla nuin valtavasti voimia nuin isojen koettelemusten keskellä. Kaikkea hyvöö sinulle ja sinun perheelle.

Selina

❤️

Avatar

Tänään näin sinut kirkossa ja voi kuinka minun teki mieli tulla sinulle kertomaan(No en sitten tullut ja harmittaa vieläkin),kuinka paljon toivon enkeleitä sinun ja sinun perheesi elämään❤

Selina

Voi toivottavasti kohtaamme vielä joskus Jonna! 🙂 ❤️

Avatar

Lepäät niin kauan kuin tarvitset ja palaat sitten takaisin. kyllä me täällä odotellaan ja tsempataan! Vaikka joutuu paljosta luopumaan niin onneksi saa myös asioita tilalle ja se että nyt ei jaksa ei tarkoita etteikö myöhemmin taas olisi voimia ja aikaa kirjoittaa. Olet ajatuksissani <3

Selina

❤️

Avatar

Tuhannesti voimia, olet ajatuksissa ❤️

Selina

❤️

Avatar

Voimia erityisesti sinulle, mutta myös koko perheelle! ❤ Ja toivon, että vielä kuulen sinusta!

Selina

❤️ Kiitos Marsa!

Avatar

Tietysti jaksamme odottaa! Ja ymmärrämme täysin senkin, jos haluat kirjoittaa vain harvoin tai et ollenkaan. Tärkeintä on jaksamisesi, eikä kirjoittamisesta saa tulla velvoitetta.

On ollut koskettava seurata tarinaasi, se on opettanut elämän epäoikeudenmukaisuudesta aivan uudella tasolla. Pahoitteluni! Ihailtavaa on korkealaatuinen ja uniikki kirjoitustyylisi, jopa silloin kun elämä heittelee kivenmurikoilla.

Avatar

Mun mielestä blokkaaminen ei saa tuntua pakolta! Jos se ei tunnu hyvälle ja ole kivaa, niin sitten se pitää jättää pois olipa syy mikä tahansa. Ja itsekkäästi, älä sinä lukijoista huoli. Ihanaa jos jaksat vielä joskus kertoa kuulumisia, eikä me sittenkään odoteta vaaleanpunaiset lasit päässä höttöä, vaan sitä todenmukaisuutta, olkootkin se vaikka että prkl kun koskee. Ja vaikka et palaisikaan, jokainen ymmärtää kyllä. Huoli vaan saattaa tulla. Kaikkea hyvää sinulle ja perheellesi, sekä paljon voimia <3

Selina

Bloggaaminen ei todella saa tuntua pakolta. Siinä olet aivan oikeassa. ❤️ Kaikkea hyvää sinullekin!

Avatar

Ensimmäinen, perin itsekäs, ajatukseni otsikkoa lukiessani oli, että ei, älä lopeta. Sillä silloin me sairaat olemme taas vähän enemmän piilossa tässä yhteiskunnassa.

Mutta ymmärrän siis tilanteesi oikein hyvin! Lepää rauhassa ja mieti jatko vain omien voimiesi mukaan. Tuo sponttaani ajatukseni vain kuvaa sitä laajempaa yhteiskunnallista merkitystä, sitä hienoa työtä, jota olet nlogia kirjoittaessasi tehnyt. Sen jo tehdyn työn arvo ei toki vähene, vaikka lopettaisit tänään. Olet antanut kasvot fiksulle sairaalle, ihan normaalille, tavalliselle, viehättävälle nuorelle naiselle. Ja sairaudelle. Kiitos siitä! Vertaistuki on ollut korvaamatonta!

Selina

Kiitos ymmärryksestä ja ihanasta kommentistasi! ❤️

Avatar

Kiitos ihanasta blogista. Tärkeintä on kuitenkin oma jaksaminen, suurista suurin voimahalaus. <3 On jo paljon myöntää itselleen omat voimavaransa, toivon todella että saamme vielä lukea niitä iloisiakin postauksia jotka tulevat suoraan sydämestä.
Ja todellakin odotan täällä ruudun toisella puolella, jälleen kerran. Siitä ei ole epäilystäkään.

Selina

❤️ Kiitos Hannanen! ❤️

Avatar

Jaksamme odottaa. Blogisi on kuin ystävä. Tietysti haluamme antaa sinulle aikaa nyt keskittyä keräämään voimia ja miettimään tulevaa. Toivomme sinun voivan mahdollisimman hyvin ja saat voimistavia ajatuksia lukijoiltasi. Tärkeintä on kuitenkin se, että itse voit mahdollisimman hyvin ja onnellinen. Ihania ja toivottavasti hyviä syyspäiviä!!

Selina

Ihanasti sanottu, kun vertaat blogiani ystävään. Kiitos siitä! ❤️

Avatar

Voi Selina, hurjasti voimia sinulle ❤️ Tietysti odotetaan! Toivon niin kovin että palaat vielä kirjoittamisen pariin! Mutta silloin kun on levättävä, on levättävä. Kaikkea hyvää teidän perheelle ❤️

Selina

Hyvin sanottu Tiuhti. Kiitos! ❤️

Avatar

Pakko kommentoida ensimmäistä kertaa…Ikävä kuulla, että vointisi on huonontunut. Hyvää taukoa ja ennen kaikkea parempaa vointia! Palaan lukemaan blogia mikäli päädyt jatkamaan. Ja jos et jatka niin harmittaa mutta ymmärrän täysin. Kaikkea hyvää sinulle ja perheellesi!

Selina

❤️

Avatar

Voi Selina! Olen monta kertaa halunnut kommentoida tsemppaavasti, kun olet pitänyt pidempiä tai lyhyempiä taukoja sairauksien ja raskaiden tilanteiden takia, mutta minusta on aina tuntunut etten ole saanut muotoiltua sanojani ihan oikein. En nimittäin missään nimessä halua kuulostaa siltä, että jotenkin patistaisin tai edes kannustaisin sinua jatkamaan blogin pitämistä – jatko on totta kai vain sinun päätöksesi.

Olen pitänyt tästä blogista ihan hirveästi ja myös itkenyt useamman kerran postauksiasi lukiessani. Kirjoitat tosi sujuvasti ja koskettavasti elämästäsi, mutta pidät lukijat silti sopivalla etäisyydellä etkä kerro kaikkea esim. lapsistasi. Se on mielestäni tosi ihailtava ja hyvä asia, koska kuitenkin postauksissasi on rehellinen ja ”aito” ote eikä todellakaan pelkkää ympäripyöreää puhetta, saati sitten pintakiiltoa. Jos siis ajattelisin vain itseni kannalta, niin totta kai haluaisin lukea postauksiasi jatkossakin.

Samaan aikaan tiedän, miten vaikea sairautesi on ja toivon sinulle (ja koko teidän perheelle) pelkkää hyvää ja mahdollisimman paljon onnea. Ymmärrän siis erittäin hyvin, jos et jaksa tai halua jatkaa.

Minähän olen vain lukijan asemassa ja siksi edelleen haluan korostaa, etten halua edes kannustaa sinua jatkamaan, koska en todellakaan halua olla luomassa sinulle minkäänlaisia paineita tai stressiä blogin jatkamisesta. Mutta jos päätät joskus palata bloggaamaan, voin luvata palaavani lukijaksi. Vilpittömän iso kiitos kaikista näistä vuosista, jotka olen saanut myötäelää teidän tarinaa! 🙂 <3

Selina

Kiitos Annika kommentistasi ja ihanista sanoistasi! ❤️

Avatar

Ihanaa syksyn odotusta ja voimien keräämistä! Kyllä me lukijat ja blogi jaksamme odottaa. <3

Selina

❤️

Avatar

Voimia sinulle Selina!

Selina

❤️

Avatar

Kommentoin kaikkien meidän satojen silmäparien puolesta: täällä ollaan, sinua ei unohdeta ja olet tervetullut takaisin koska vaan <3 Maailman suurimmat halaukset täällä blogin kommettikentän lämmössä <3 Olet upea.

Selina

❤️ Kiitos ihana! ❤️

Avatar

Odotamme, kolmannen kerran ja vielä niin monta kertaa sen jälkeenkin, kuin tarve on. Toivon niin kovin, että edessäsi olisi helpompia päiviä sairautesi kanssa!

Selina

Ihana kuulla Hanna! Kiitos! ❤️

Selina

❤️❤️

Avatar

Toivon sinulle kaikkea hyvää! ❤️

Selina

❤️ Kiitos!

Selina

❤️❤️

Avatar

Paljon lämpimiä ajatuksia ja tsemppejä täältä <3 Kyllä sinua odotetaan <3

Selina

❤️❤️

Avatar

Omasta jaksamisesta täytyy pitää huolta, ja vaikka olenkin seurannut blogiasi, niin sinä itse olet tärkein ❤️ jos joskus palaat blogisi pariin, niin tulen taas seuraamaan 😊

Selina

❤️ Kiitos kommentista!

Avatar

Älä murehdi, kyllä me täällä odotamme! Tärkeintä on ajatella nyt vain itseäsi ja perhettäsi. Kiitos kuitenkin, että otat meidät lukijatkin näin huomioon! Kiitos kaikesta, mitä olet itsestäsi antanut ja kaikkea hyvää nyt ja tulevaisuuteen! <3

Avatar

Ota itsellesi niin paljon aikaa kuin tarvitset. Tärkeintä on sinun jaksamisesi ja terveytesi. Täällä odotellaan!

Selina

❤ Ihana kuulla MinnaJ!

Selina

❤️

Avatar

Paljon voimia ja tsemppiä – sinua odotetaan!

Selina

❤️

Avatar

💖 voimia ja siunausta. 💖

Selina

❤️ Kiitos Jenni!

Avatar

Kaikkea hyvää <3. Lepäät niin pitkään kun on tarve ja me odotamme ja rukoilemme sinulle parempia aikoja!

Selina

Kiitos! ❤

Selina

❤️ Kiitos!

Avatar

Odotan. Kerää rauhassa voimia ❤

Selina

❤ Kiitos!

Selina

Kiitos Siiri! ❤️

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä