Blogi ja sen tulevaisuus

Teksti

Jo pitkään minulla on kalvanut epämiellyttävä tunne. Tunne siitä, että en saa enää annettua teille sitä mitä ansaitsette. Että blogini on hiipumassa kohti loppuaan.

Ei ole salaisuus, että sairauteni on jälleen vaikeutunut ja se saa minut miettimään tulevaa. Olen kirjoittanut alusta asti tätä blogia avoimesti ja rehellisesti, joten tässä tämä nyt tulee; en tiedä koska pystyn julkaisemaan seuraavan postauksen.Juuri nyt minulla on takki aivan tyhjä toipuessani tämän vuoden kuudennesta tehohoitojaksostani, mutta samalla luonnoskansiosta löytyy valmiita ja puolivalmiita postauksia, jotka eivät vain kelpaa julkaistavaksi. Syytä siihen en tiedä. Kai ne eivät vaan jotenkin sovi tämänhetkiseen olotilaani ja koen vaikeana julkaista postauksia kivoista asioista samalla, kun kärsin kovista kivuista ja murehdin tulevaa.

Tämän kaiken keskellä olen miettinyt teitä lukijoita paljon, varsinkin nyt, kun teitä tuli tässä kuussa niin paljon lisää. Olen valtavan kiitollinen teistä jokaisesta ja siitä, kun odotitte minua silloin, kun poikamme sairastui ja silloin, kun se kamala tulehdus oli viedä henkeni, mutta odottaisitteko minua vielä kolmannenkin kerran, jos pitäisi tauon somesta ihan oman jaksamiseni vuoksi? Tauon, jonka aikana lepään, mutta rehellisesti samalla punnitsisin rakkaan harrastukseni hyvät ja huonot puolet ja päättäisin, onko minulla kapasiteettia jatkaa enää kirjoittamista.

Tiedän, että tämä blogi on teille lukijoillekin tärkeä. Olette kertoneet sen ihanan usein minulle, josta olen todella kiitollinen. Blogi on myös minulle tärkeä ja siksi kirjoitan tätä postausta kyyneleet silmissä, koska en halusi luovuttaa. En antaa tätä ihanaa harrastusta sairaudelle rutistettavaksi kasaan niin kuin se tekee keholleni lihasryhmä kerrallaan. Voi miten paljon olenkaan sairauteni vuoksi menettänyt!

Päätös syntyi lopulta ystävän tukemana; blogi jää nyt tauolle

Rakastan kirjoittamista, mutta juuri nyt kehoni sanoo ei. Kun olen kipeä, ajatus ei kulje ja tyhjän sivun katsominen saa minut entistä surullisemmaksi. Onko minusta vielä tähän? Siihen kysymykseen aion etsiä vastauksen lomani aikana.

Tuntuu hurjalta, että blogi täytti juuri jo 5 vuotta. Olen julkaissut teidän luettavaksi 786 postausta elämästä, arjesta ja sen haasteista sekä yli 15 tuhatta kommenttia. Blogilla on Instagramissa ja Facebookissa tuhansia seuraajia ja se tavoittaa kuukausittain tuhansia ihmisiä. Juuri sinut, joka lukee tätä postausta juuri nyt.

Kiitos, että olet siellä ja kiitos, jos jaksat vielä kerran odottaa minua.Tämän postauksen myötä blogi hiljenee hetkeksi, jonka aikana kerään voimia ja hengitän.

Kommentit

Jaa oma kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä