Olen edelleen täällä kipeänä, mutta luottavaisena

Teksti Selina

Hei!

Moi!

Tervehdys…

…vai miten voisinkaan aloittaa edes hitusen luontevasti blogipostauksen sen jälkeen, kun edellisestä postauksesta on kulunut kohtuuttoman pitkä aika?

Blogi on elellyt jo pitkään hiljaiseloa samalla, kun kynnys kirjoittaa ja julkaista postauksia on kasvanut entisestään. Juuri nyt muistelen haikeana blogin alkuaikoja, kun kirjoitin ja joskus jopa julkaisin jotain joka päivä. Se oli ihanaa!

Minulla on kirjoittamista kova ikävä. Ikävä tätä blogia, jota te lukijat olette tilastojen perusteella käyneet edelleen lukemassa, vaikka en ole postannut mitään yli kuukauteen. Kiitos siitä!

Mutta miksi blogi ei sitten päivity?En tiedä onko minun tarpeen pyytää anteeksi tai edes alkaa selittelemään sitä yhtä painavaa syytä syytä siihen, miksi blogi ei ole päivittynyt, mutta teen sen silti. Blogi ei ole päivittynyt, koska terveydentilani huononi rajusti joulun jälkeen. Alkuvuosi on ollut taistelua yleistynyttä dystoniaa ja kipuja vastaan, jotka ovat vieneet minut sairaalahoitoon kerta toisena jälkeen.

En pyydä anteeksi postaamattomuuttani, vaan sitä, että olen tänä aikana onnistunut muodostamaan hankalan ristiriitatilanteen blogin ”julkaise”-napin kanssa – se kun näyttää juuri nyt pelottavammalta kuin ikinä. Siksi tämänkin postauksen julkaiseminen tuntui äärimmäisen vaikealta, koska mietin onko oikein julkaista blogissani tekstiä, josta paistaa läpi kipu, joka juuri hallitsee koko perheemme elämää enemmän kuin haluaisin.

Mutta kaikesta huolimatta olen edelleen täällä kipeänä, mutta luottavaisena. Luottavaisena siitä, että jo viikon päästä sairaalassa tehtävä hoitokokeilu tuo helpotuksen spastisuuteen ja kipuihin, ja kiitollisena siitä, että uusi kipulääkitys antoi minulle voimia julkaista tämän postauksen.

Olen täällä. Edelleen.

Kommentit

30 kommenttia
Selina

♥️ Kiitos Anonyymi L!

Avatar

❤️ Täällä pidetään peukkuja, että hoitokokeilu auttaa.

Avatar

Kiitos kirjoituksesta, oli mukava kuulla sinusta. Ikävä, että dystonia vaivaa, mutta toivottavasti parempi aika koittaa pian. Pidän peukkuja ja toivotan voimia ja jaksamista sinulle. Onneksi kuuluu jo lintujen ääniä ja valon määrä lisääntyy. Älä arkaile painaa julkaise-nappia, sinusta on kiva kuulla.

Selina

Kiitos ihanasta kommentista ja ymmärryksestä! ♥️ Tsemppiä sinulle dystonian kanssa!

Avatar

Toivottavasti hoitokokeilu toisi tarvittavan avun sinulle <3

Voimia ja halauksia, oli ihana kuulla sinusta!

Selina

Kiitos Sipe! Ainakin lääkärini on vakuuttunut, että saan avun hoidosta. Siihen luotan. ♥️

Avatar

Eipä ole syytä pyydellä keneltäkään anteeksi <3
Kirjoittelet päivität silloin kun voimia on <3
Kaikkea hyvää ja parempaa huomista ja kevättä sinulle ja perheellesi <3

Selina

Kiitos ymmärryksestä Pirkko! ♥️

Avatar

💜💜💜💜💜

Selina

♥️

Avatar

Selina

♥️

Avatar

Voi Selina ! Kirjoita jos jaksat ! Ja hienoa,että saat ehkä helpotusta kipuihin . Parempaa helpotusta ! Vähän myöhässä . Ihanaa naistenpäivää sinulle ! Sinä urhea nainen . Lämmintä kevättä. Ja kasa voimia koitoksiin. 🌹❣

Selina

Kiitos kommentista ja toivon sinulle kaikkea hyvää! ♥️

Avatar

Voimia ja valoisampaa kevättä 🌻

Selina

Kiitos Jenni! Kaikkea hyvää sinullekin! ♥️

Avatar

❤ Mukava kuulla sinusta jotain! Toki mielummin kuulisin iloisempia uutisia, mutta olen iloinen että nyt jaksoit julkaista tällaisen postauksen. Sinulla ei ole mitään anteeksi pyydettävää meiltä lukijoilta tai Kaksplussalta. Sinulla on sairaus, joka nyt hallitsee arkeasi enemmän kuin kukaan niin haluaa. Me kestämme täällä, odotamme. Voimia sinulle❣ ja perheellesi ❣ onneksi hoitokokeiluun ei ole enää viikkoa kauempaa, Toivon ja rukoilen että se sujuisi paremmin kuin uskallamme toivoa ja saisit apua sairauteni aiheuttamiin oireisiin ja kipuihin. ❤

Selina

Kiitos kauniista sanoistasi ja etenkin ymmärryksestäsi! ♥️

Avatar

Tsemppiä sinne

Selina

Kiitos Anni! ♥️

Avatar

Voimia, tulet takas blogin pariin omassa tahdissasi 💖

Selina

♥️ Kiitos Petra!

Avatar

En tiedä mitä sanoisin mutta sanonpa vaan että täällä sitä edelleen ollaan ja odotellaan kuulumisia siihen tahtiin kun jaksat kirjoittaa. Se on täysin ok ja ymmärrettävää olla jaksamatta. Voimia sinulle ja perheellesi arkeen!

Selina

Ihana kuulla, kiitos, kun kerroit Sonja! ♥️

Avatar

Toivottavasti saat apua hoitokokeilusta! Kaikkea hyvää ja voimia sinne! ❤️

Selina

Kiitos ja kaikkea hyvää sinullekin! ♥️

Avatar

Tulin tänne kurkkaamaan, mitä sulle kuuluu. Hyvä kuulla, että olet siellä. Toivon kovasti, että hoitokokeilu auttaa. Voimia koko perheelle!

Selina

Olen täällä. <3 Ihanaa, että sinäkin olet ja kommentoit! ♥️

Avatar

Sinua ja perhettäsi koetellaan kovasti. Kuinka toivonkaan voimia jokaiseen päivään ja erityisesti siihen vaikeaan hetkeen. Toivon myös että kipujesi keskellä pystyt välillä nauttimaan hetken arjen pienistä iloista, lapsista ja muista rakkaistasi. Olet heille niin tärkeä ja myös meille lukijoille!
♥️ ♥️ ♥️

Selina

♥️ Kiitos kommentista ja kauniista sanoistasi!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä