Viimeinen postaus – kiitos Kun äiti kelaa -blogi 2014-2020

Teksti Selina

Huh! Pelkän otsikon kirjoittaminen sai sydämeni jättämään lyönnin välistä, mutta samaan aikaan olen todella helpottunut saadessani kirjoittaa asiasta, joka on ollut mielen päällä jo todella pitkään.

Blogin hiljentyessä syksyllä, olen pohtinut päätöstä blogin jatkosta ja tässä se nyt tulee – Kun äiti kelaa -blogi loppuu, kun sopimukseni Kaksplussalla päättyy kesäkuussa.

Julkaisin ensimmäisen Kun äiti kelaa -blogin postauksen syyskuussa 2014 innostuneena ja jännittyneenä. Silloin blogimaailma oli erilainen kuin tänä päivänä, mutta en silti olisi osannut kuvitellakaan kuinka paljon tulisin saamaan harrastuksesta, josta tuli minulle tärkeä jo ensimmäisen haparoivan blogipostauksen jälkeen.

Näiden vuosien aikana olette saaneet lukea tästä erilaisesta perheblogista ihan tavallisesta arjestamme. Postauksia, jotka ovat saaneet teidät itkemään ja iloitsemaan kanssani. Olen avannut blogissani perheemme arkea sydämet kasvoilla paljastamatta kuitenkaan aivan kaikkea, josta olen saanut paljon kiitosta.

Olen julkaissut täällä blogissa teille luettavaksi 795 postausta ja käynyt kanssanne keskustelua yli 15 000 kommentin voimin. Perheemme arkea on seurannut kuukausittain kymmeniätuhansia ihmisiä täällä blogissa ja sen sosiaalisessa mediassa, mikä tuntuu hurjalta!

Olen kipuillut blogin kanssa jo pitkään ja nyt ymmärtänyt, että lähtölaskenta tälle blogin viimeiselle postaukselle on annettu jo kauan sitten. Silti päätös lopettaa blogi ei ollut helppo ja rehellisesti sanottuna olen ehtinyt katumaan päätöstä pienen hetken, kunnes ymmärtänyt jälleen päätöksen olevan ainoa oikea. Minulla ei yksinkertaisesti ole enää voimia jatkaa.

Tiedän, että päätökseni lopettaa blogi on pettymys monelle. Olette kertoneet ihanan monesti minulle kuinka tärkeä blogini teille on ja se saa minut suorastaan herkistymään, mutta kaikki hyvä loppuu aikanaan. Myös tämä blogi, jonka olemme saaneet aikaan yhdessä – ilman teitä, ihanat lukijani, Kun äiti kelaa -blogia ei  todellakaan olisi!

Minulla on niin paljon tunteita blogiin liittyen, joille en löydä sanoja. En, vaikka olen kirjoittanut näiden vuosien aikana enemmän kuin koskaan ennen. Päällimmäisin tunne on kuitenkin kiitollisuus. Kiitollisuus siitä, kuinka paljon olen saanut elämääni kirjoittaessani blogia näiden vuosien ajan. Kiitollisuus juuri Sinusta, joka luet tätä postausta nyt.

Tuntuu uskomattomalta, että vain se, että olen ollut avoin ja rehellinen teksteissäni on saanut näin paljon hyvää aikaan.

Kiitos

Kiitos perhe ja ystävät. Kiitos, kun olette tukeneet harrastustani, oikolukeneet tekstejä, kannustaneet kirjoittamaan ja antaneet palautetta.

Kiitos lukijat. Sydäntäni lämmittää kuinka vahvasti olette myötäeläneet blogin elinkaarta. Kiitos tuhansista kommenteista, rakentavasta palautteesta ja siitä, että olette lukeneet postauksiani. Olette ihania!

Kiitos kollegat. Toivon teille kirjoitusintoa ja -inspiraatiota. Täyttäkää blogimaailma huikeilla postauksillanne ja muistakaa arvostaa tekemäänne työtä!

Kiitos Kaksplus. Kiitos, kun annoitte blogilleni niin hyvän kodin. Kiitos, kun tuitte minua myös näinä vaikeina aikoina, kun blogi ei päivittynyt!

Kiitos teille kaikille. Ilman teitä blogi olisi ollut vain kasa tekstiä ja kuvia. Te teitte tästä blogin, joka kantoi nimeä Kun äiti kelaa.

Tämä on nyt viimeinen Kun äiti kelaa -blogin postaus ja blogi poistuu Kaksplussan sivuilta kesäkuun aikana, jonka jälkeen myös blogin Facebook-sivu poistuu. Pohdin pitkään mitä teen blogin Instagramin kanssa ja päädyin jättämään sen vielä aktiiviseksi, koska siellä minulla on niin paljon ihania seurattavia, joista en halua luopua. Joten jos et ole siellä hyppää mukaan @kunaitikelaa -tilille, jonne saatan vielä päivitellä myös perheemme kuulumisia.

Kiitos tästä matkasta Kun äiti kelaa -blogin parissa. Se oli huikea, jännittävä, inspiroiva ja ikimuistoinen! Se oli matka, joka jätti sydämeeni paljon.

Tämän postauksen viimeisen kappaleen ei tarvitse kuitenkaan olla jäähyväiset. Jos näet minut jossain, olisi kiva, jos tulet edelleen juttelemaan. Hymyillään, kun tavataan!

Kommentit

26 kommenttia
Selina

Kiitos Tuuli kommentistasi. Avustaja on todellakin tärkeä osa arkeamme. Avustaja mahdollistaa minulle kotiäitiyden, joka on minulle todella tärkeää. Kiitollinen olen kaikista henkilökohtaisista avustajistani näiden vuosien varrella. 🙂

Toivon sinulle kaikkea hyvää. Kiitos, kun luit blogiani! ❤️

Avatar

Kiitos että olet ottanut meidät lukijat mukaan arkeen. Toivon teidän perheelle paljon ihania arkipäiviä tulevaisuudessa!❤️
Toivottavasti jossain joskus kohdataan.

Selina

Kiitos Hannanen kommentista ja niistä monista muistakin, joita olen ilokseni sinulta saanut! Toivon sinulle ja perheellesi kaikkea hyvää! Ehkä joskus tapaamme! 🙂 ❤️

Avatar

❤️❤️

Selina

❤️

Avatar

Kiitos ❤️

Selina

❤️ Kiitos sinulle!

Avatar

Kiitos näistä vuosista! Kaikkea hyvää elämääsi❤️

Selina

Kiitos sinullekin Anonyymi L! Toivon sinulle kaikkea hyvää! ❤️

Avatar

Kiitos blogistasi! Ja kaikesta, mitä olet meille lukijoille jakanut sen kautta. Olet kulkenut perheemme kanssa hankalissa tilanteissa eteenpäin ja kohti parempaa. Kiitos siitä tuesta, jota on näin kirjoituksiesi välitykselläkin saanut. Toivon sinulle ja perheellesi kaikkea hyvää jatkossa(kin)!

Selina

Kiitos sinulle Kirmi kommentista ja siitä, että luit blogiani! Toivon sinulle kaikkea hyvää! 🙂 ❤️

Avatar

Paljon tsemppiä jatkoon ja hyvää kesää sinulle ja perheellesi.

Muistan kun löysin blogisi ihan alussa ja kuinka jäin vakkarilukijaksi, vaikka meillä ei ollut mitään ”samaa”. Silti sinussa oli sitä jotain, mikä nyt laittaa itseni herkistymään, kun en enää saakaan lukea tekstejäsi. Taidan siis liittyä seuraajaksi instagramissa.

Kiitos teksteistäsi todella paljon!

Selina

Kiitos paljon T! ❤️

Ihana kuulla että sinäkin olet ollut alusta asti mukana, kiitos siitä! Toivottavasti tapaamme Instassa!

Avatar

Kiitos kaikesta ja kaikkea hyvää sinulle ja perheellesi! ❤️

Selina

❤️

Avatar

Kiitos Selina postauksistasi, ne antoivat paljon. Pystyykö blogiasi vielä kesäkuun jälkeen lukemaan? Toivoisin sitä, kpska olen palannut postauksiisi usein pitkänkin ajan kuluttua.

Selina

Kiitos kommentista ja siitä, että olet lukenut blogiani.

Valitettavasti blogi poistuu kokonaan, eikä se jää enää luettavaan muotoon kesäkuun jälkeen.

Toivon sinulle kaikkea hyvää ja ihanaa kesää! Se on pian täällä! 🙂

Avatar

Kiitos mielenkiintoisesta blogista, jossa olet käsitellyt vaikeitakin aiheita. Jostain sattumalta tämän löysin lapseni ollessa ½-vuotias (syksy2014) ja koukkuun jäin. Lukijana taustalla olen ollut siis kaiken aikaa. Kaikkea hyvää sinulle ja perheellesi!

Selina

❤️Ihana kuulla, että sinäkin olet ollut alusta asti mukana! Kiitos siitä!

Toivon sinulle kaikkea hyvää!

Avatar

Kiitos ihanasta blogista ja tarinasi jakamisesta. Täälä on kuljettu mukana ensimmäisistä blogipostauksista asti ja haikeaa, mutta niin ymmärrettävää, että blogi on nyt tullut tiensä päähän. Kaikkea hyvää teidän perheelle ja kiitos kun päästit meidät mukaan seuraamaan perhettänne 🙂 ja toivottavasti vielä instaan tulee välillä päivityksiä, Tiedätkö muuten vielä miten käy hoitokokeilun? Tai onko uudesta aikataulusta tietoa.

Aurinkoista kesää toivottaen:
Laura

Selina

Kiitos Laura ihanasta kommentista ja kun kerroit, että olet ollut alusta asti mukana! ❤️

Ainakin nyt ajatus Instan jatkamisesta tuntuu sopivalta ja hyvältä. Uskon, että tulen sinne päivittelemään perheemme kuulumisia vielä. 🙂

Hoitokokeilu on edelleen valitettavasti iso kysymysmerkki koronan vuoksi. Sain tiedon, että muutama viikko sitten Tayssissa alettiin purkamaan ei-kiireellisten toimenpiteiden jonoa, mutta soittaessani sinne, sieltä ei kuitenkaan osattu sanoa, koska pääsisin hoitokokeiluun. Kenties baklofenkokeilu ei ole niin kiireellinen edes ei-kiireellisten toimenpiteiden joukossa, joten odottelu jatkuu. Toivon sydämestäni, että myös minä pääsisin pian.

Avatar

Voi ei ……mutta ymmärrän . Miten se hoitokokeilu ? Olet niin ihana ja lämmin ihminen. Kiitos kun olet ” kertonut ” teidän perheestä ja kodista . Tsemppiä sinulle elämässä. Ja tietysti terveyttä ja ennen kaikkea RAKKAUTTA 🌞❤🌞. Mennään elämässä eteenpäin . Mutta jos joskus jaksat niin kerrotko jossain sen hoito asian . Toivon sydämmestäni ,että se auttaa sinua ! Sinä ja perheesi olette sen ansainnut . Voi hyvin. Sinä kuka olet tehnyt unelmistasi totta . Kaikesta huolimatta .

Selina

Kiitos ymmärryksestä, kauniista sanoistasi ja siitä, että olet lukenut blogiani!❤️ Kiitos tästä kommentista!

Odotan edelleen aikaa hoitokokeiluun, joka peruuntui maaliskuussa koronapommin räjähdettyä. Olen nyt saanut kuulla, että ei-kiireellisiä jonoja puretaan nyt, kun korona alkaa hellittää otettaan, mutta soittaessani sairaalaan muutama viikko sitten hoitaja ei osannut vielä arvioida, koska hoitokokeilut aloitetaan. Oletan että ensin aloitetaan ei-kiireelliset leikkaukset ja sitten vasta myöhemmin hoitokokeilut. Elättelen vielä toiveita, että hoitokokeilu järjestyisi kesän aikana ja jos se toimii, pääsisin mahdollisimman pian leikkaukseen.

Tulen Instagramiin (@kunaitikelaa) varmasti päivittämään tähän liittyviä asioita. Toivottavasti tulet sinne seuraamaan. 🙂

Avatar

Kiitokset kuluneista vuosista. 💜
En yhtään muista koska ja miten päädyin blogiisi. Muiden mielenkiintoisten aiheiden ohella olen erityisesti seurannut miten arvostavasti kirjoitat henkilökohtaisesta avustajastasi. Hän on tärkeä osa arkeanne.
Harmi että vanhat tekstit eivät jää enää luettaviksi. Siitä huolimatta, oikein mukavaa jatkoa sinulle ja koko perheelle! 🌻

Avatar

Selina, kiitos <3
Toivon perheellesi kaikkea hyvää <3 Paljon terveyttä, voimia ja rakkautta <3
Ehkä vielä tapaamme jossain, sattumalta, Olet ihana, erityinen. Muista se <3

Selina

Kiitos ihana RvaJ kommentistasti ja niin monesta muustakin, joilla olet ilahduttanut minua näiden vuosien aikana! ❤️ Kiitos myös kauniista sanoistasi. Toivon totisesti, että joskus tapaamme! 🙂 Kaikkea hyvää sinulle ja perheellesi. Kiitos, että luit blogiani!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi

Yhteistyössä