Fitness 23.1.2014

Katso kuvat Mari 10 vuotta sitten ja nyt

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Tässä on kuva minusta vuodelta 2003
En sillon harrastanut fitnesstä ja joo sen kyllä huomaa =) mutta en mä nyt ihan hirrrrveen huonossa kunnossa ollut sillonkaan ja jos oikein tarkkaan katsoo niin jokunen lihas erottui jo silloin. Näihin aikoihin liikuntana toimi tanssi. Tanssin ammatikseni Players tanssiryhmässä joitakin vuosia, siihen vois joskus palata millaista työtä se oli..

Mari vuonna 2003

Mari vuonna 2003

Tuolta on ajat hieman muuttuneet, tunteja salilla on vietetty, verta hikeä ja kyyneliä vuodatettu ja tältä näytin vuonna 2013 Pariisin kisojen jälkeen
IMG_0683

Paljon on tosiaan saanut tehdä töitä muokatakseen kropasta fitness lavalle kelvollisen, mutta on siihen kyllä helpotusta antanut se että pohja on ollut jo nuoresta saakka ihan ok.

Pitäsiköhän kaivaa vielä muutama vanha kuva… okei laitetaan muutama lisää
Mari Kasvi

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mari Kasvi

Mari Kasvi

Mari 2003 ja 2013

Mari 2003 ja 2013

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kommentit (1)

Mikä on tarina tuon pvc asu kuvan taustalla?

1 vastaus

Mikä on tarina tuon pvc asu kuvan taustalla?

1 vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Mari Valosaari
Mari Valosaari Fitnestä vai tavallista elämää terveellisesti? Ennen pelkkää fitnestä, nykyään perhe-elämää johon vaikuttavat opitut terveelliset elämäntavat fitness maailmasta. Eikä se fitness ole mihinkään kadonnut vaikka monessa asiassa taka-alalle jääkin. Mari uskoo nousevansa kisalavalle vielä mummonakin. Aika näyttää käykö niin ja säilyykö fitness into niin että kisaaminen jatkuu. Tai salliiko suolistosairaus ylipäätään kisaamisen.. Nyt kahden lapsen äiti ja laulavan palomiehen vaimo asuu maalla, hoitaa kotia, lapsia ja hevosia sekä yhdistää tähän yrittäjänä toimimisen. Luvassa tavallista elämää ”fitness mutsin” silmin. Tervetuloa mukaan!

Arkisto

Instagram

  • Se olis sit tänään Rantsila ja Farmijuoksu 2018
.
.
.
#farmijuoksu2018 #rantsila #sipola #juontaja #juontokeikalla

marivalosaari

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: