Äiti elämää 23.1.2014

Millainen pipo pienelle lapselle

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Meidän vanhempien tehtävä on pitää lapsistamme huolta ja esim siitä että heillä on lämpimästä päällä ja vaatteet on mukavia.

Pipoja on monenlaisia ja voi vitsiläinen ku kaikenmaailman korvalliset ja tupsulliset olis super kivoja ja ihania. Kuten esim nämä tässä

Tupsupipoja

Tupsupipoja

Mutta mun mielestä tämmöiselle pienelle niinku mun tyttö on nyt 5kk on käytännöllisempiä korvattomat ja tupsuttomat. Ja tämä johtuu toppapuvuista, niissä on kaikissa huput ja huput pidetään kokoajan päässä ettei ne jää niskaan painamaan ku lapsi kuitenkin vaan makaa tai ainakin nojaa johonkin

Tänään kävin Polarn O. Pyret liikkeessä Kampissa ja sieltä nappasin mukaan tämmöisen pipon Milalle
IMG_1114

Käytännöllinen pipo

Käytännöllinen pipo

Niitä oli kolmea eri väriä

polarn o. pyret pipo

polarn o. pyret pipo

Ja pienenä vinkkinä myös se että kannattaa olla kaksi tuollaista pipoa aina mukana. Syystä että jos esim kauppakeskuksessa pyörii ja lapselle sattuu tulemaan hiki nukkuessaan ja yksi pipo kastuu hiestä niin onpahan mukana toinen kuiva. Tämä oli itseasiassa syy miksi minä menin tänään toisen tuollaisen pipon ostamaan. Aikaisempi pipo on mun pikkusiskon vanha, äiti oli säilyttänyt ja nyt se on Milalla käytössä.

Heillä oli kaupassa kokotaulukko ja se piti hienosti paikkaansa 4-6kk ikäiselle päähineen koko on 44-46. Pipo maksoi 13,90€
Ja pakko vielä mainita että heillä on nerokas kanta-asiakasjärjestelmä, rekisteröinin jälkeen omat henkkarit toimii kanta-asiakaskorttina. Kaikenmaailman kortit tahtoo aina joutua hukkaan mutta henkkareista on ainakin toistaiseksi pitänyt parempaa huolta.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Mari Valosaari
Mari Valosaari Fitnestä vai tavallista elämää terveellisesti? Ennen pelkkää fitnestä, nykyään perhe-elämää johon vaikuttavat opitut terveelliset elämäntavat fitness maailmasta. Eikä se fitness ole mihinkään kadonnut vaikka monessa asiassa taka-alalle jääkin. Mari uskoo nousevansa kisalavalle vielä mummonakin. Aika näyttää käykö niin ja säilyykö fitness into niin että kisaaminen jatkuu. Tai salliiko suolistosairaus ylipäätään kisaamisen.. Nyt kahden lapsen äiti ja laulavan palomiehen vaimo asuu maalla, hoitaa kotia, lapsia ja hevosia sekä yhdistää tähän yrittäjänä toimimisen. Luvassa tavallista elämää ”fitness mutsin” silmin. Tervetuloa mukaan!

Arkisto

Instagram

  • Lantalavan tyhjennys 🙌🏻 hienoja hetkiä elämässä 😍
.
.
.
#lantala #lantalava #vaihtolava #fincumet #kakka #ranchvalosaari

marivalosaari

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: