Äiti elämää 23.1.2014

Valmistautumista synnytykseen

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Vyöhyketerapia

-Ihanaa, rentouttavaa, valmistavaa… jne..

Tätä suosittelen oikeasti ihan kaikille!
Ja kerroiksi suosittelisin oikeasti kaksi viikkoa ennen laskettua aikaa, viikko ennen ja pari päivää ennen. Itse menin nyt ikäväkyllä vain kerran 4 päivää ennen laskettua aikaa. Mutta jos jostain syystä venyykin niin menen kyllä uudestaan.

Kokemus on niin rentouttava että sitä on vaikea kuvailla. Hoidon aikana käsiteltiin alaselkää, korvanlehtiä, käsiä ja jalkoja. Saatoin tuntea välillä kuinka lantion seutuni myös rentoutui ja sehän on tärkeää synnytyksen käynnistymisessä että paikat on rentona.

Hoito kesti 1,5h ja sen jälkeen oli niin upean rauhallinen ja rento olo että auttoipa se synnytyksen käynnistymiseen tai ei niin jokaisen tulevan äidin pitäisi sallia itselleen tämä nautinnollinen hetki ennen suurta koitosta!
Suosittelen vyöhyketerapiaa todella lämpimästi!!

ja sitten kun vauva on 3-4 viikon ikäinen menen vauvan kans käymään samassa paikassa ja Leena opettaa minua vauvahierontaan samalla kun hoitaa myös vauvaa vyöhyketerapialla.

Ja tämä paikka Arleena, loistava paikka käydä hoidossa! Leena on hyvä hoitaja ja hieno ihminen!

MUISTAKAA RASKAANA OLEVAT HEMMOTELLA ITSEÄNNE VÄLILLÄ!!! =)

Vyöhyketerapia Arleena

Vyöhyketerapia Arleena

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Mari Valosaari
Mari Valosaari Fitnestä vai tavallista elämää terveellisesti? Ennen pelkkää fitnestä, nykyään perhe-elämää johon vaikuttavat opitut terveelliset elämäntavat fitness maailmasta. Eikä se fitness ole mihinkään kadonnut vaikka monessa asiassa taka-alalle jääkin. Mari uskoo nousevansa kisalavalle vielä mummonakin. Aika näyttää käykö niin ja säilyykö fitness into niin että kisaaminen jatkuu. Tai salliiko suolistosairaus ylipäätään kisaamisen.. Nyt kahden lapsen äiti ja laulavan palomiehen vaimo asuu maalla, hoitaa kotia, lapsia ja hevosia sekä yhdistää tähän yrittäjänä toimimisen. Luvassa tavallista elämää ”fitness mutsin” silmin. Tervetuloa mukaan!

Arkisto

Instagram

  • Tänään tämä ihana, kaunis, rakas, rohkea, viisas, ystävällinen, eläinrakas tyttömme Mila täyttää 5 vuotta. Onnea rakas tyttäreni ❤️

marivalosaari

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: