Bio 26.1.2014

Bio

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Kuka? Mitä? Häh?

Mari Valosaari os Kasvi syntynyt vuonna 1981 Pyhännällä Pohjois-Pohjanmaalla ja nykyään asustelen Helsingissä.

Moni tuntee nimen Mari Kasvi mutta nyt on uusi nimi ja voisin sanoa myös että uusi elämä, olen edelleen bikinifitnesskilpailija mutta nykyään myös vaimo ja äiti. ”Uuden elämän” myötä ajattelin perustaa uuden blogin, aloittaa niin sanotusti puhtaalta pöydältä.

Ennen kirjoitteluni ja kuvani ym on ollut pelkästään fitnesstä ja kauneudenhoitoa, mutta suhde toiseen julkisuudenhenkilöön toi yksityiselämäni julkisuuteen niin sillä mennään mitä on.
Ja nyt elämässä on suurena tekijänä myös äitiys niin ajattelinkin tuoda kirjoituksiini myös sitä puolta esille. Kuinka fitness ja äitiys sopii yhteen? Miten lapselle voi opettaa terveellistä ruokavaliota? Millaista treeniä voi tehdä lapsen kanssa? Ja myös esim miltä tuntuu olla artistin vaimo? Jne..

Kuvaisin blogiani nykyään enemmänkin sanalla lifestyle kuin fitness.

Unohtamatta kuitenkaan fitness puolta, tarkoitukseni on edelleen jatkaa kisaamista eli kisoihin valmistautumisesta ja itse kisamatkoista kuullaan kyllä edelleen.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu
Mari Valosaari
Mari Valosaari Fitnestä vai tavallista elämää terveellisesti? Ennen pelkkää fitnestä, nykyään perhe-elämää johon vaikuttavat opitut terveelliset elämäntavat fitness maailmasta. Eikä se fitness ole mihinkään kadonnut vaikka monessa asiassa taka-alalle jääkin. Mari uskoo nousevansa kisalavalle vielä mummonakin. Aika näyttää käykö niin ja säilyykö fitness into niin että kisaaminen jatkuu. Tai salliiko suolistosairaus ylipäätään kisaamisen.. Nyt kahden lapsen äiti ja laulavan palomiehen vaimo asuu maalla, hoitaa kotia, lapsia ja hevosia sekä yhdistää tähän yrittäjänä toimimisen. Luvassa tavallista elämää ”fitness mutsin” silmin. Tervetuloa mukaan!

Arkisto

Instagram

  • Diili tuli #leijonanluola @bunda.fi #bundanilkkapainot #parempienpakaroidenpuolesta

marivalosaari

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: