Äiti elämää 26.1.2014

Valmistautumista synnytykseen kiropraktikon avulla

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Synnytyksessä on aikas tärkeetä että lantio ym on kohdillaan ja niinpä minä kävinkin kiropraktikolla laittamassa nikamat ja lantion paikoilleen. Tai eihän ne koskaan pois paikoiltaan ole ollut mutta siis nyt hienosäätönä kaikki kondikseen

Lantio oli hieman väärässä asennossa, samoin ranka ylempää, niska ja kädet eri mittaiset ja mitähän kaikkea muuta..

No mutta nyt pitäisi vartalon olla balanssissa noin niinkuin fyysisesti.

Kiropraktikolla käydään tosi paljon ennen synnytyksiä. Suositus olisi kai käydä parikin kertaa, mutta minä nyt menin vasta tällä viimeisellä viikolla laskettuun aikaan, mutta sekin riittänee.

kiropraktikolla

kiropraktikolla

IMG_1374

IMG_1376

IMG_1386

IMG_1389

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu
Mari Valosaari
Mari Valosaari Fitnestä vai tavallista elämää terveellisesti? Ennen pelkkää fitnestä, nykyään perhe-elämää johon vaikuttavat opitut terveelliset elämäntavat fitness maailmasta. Eikä se fitness ole mihinkään kadonnut vaikka monessa asiassa taka-alalle jääkin. Mari uskoo nousevansa kisalavalle vielä mummonakin. Aika näyttää käykö niin ja säilyykö fitness into niin että kisaaminen jatkuu. Tai salliiko suolistosairaus ylipäätään kisaamisen.. Nyt kahden lapsen äiti ja laulavan palomiehen vaimo asuu maalla, hoitaa kotia, lapsia ja hevosia sekä yhdistää tähän yrittäjänä toimimisen. Luvassa tavallista elämää ”fitness mutsin” silmin. Tervetuloa mukaan!

Arkisto

Instagram

  • Lantalavan tyhjennys 🙌🏻 hienoja hetkiä elämässä 😍
.
.
.
#lantala #lantalava #vaihtolava #fincumet #kakka #ranchvalosaari

marivalosaari

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: