Kauneus ja Muoti 30.1.2014

Jos kivannäköiset kengät maksaa 20€ NE PITÄÄ OSTAA!

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu

Olin ajatellut että en nyt ostele itselleni mitään, tyyliin varsinkaan kenkiä kun ne vie tilaa. Ostaisin jotain vasta sitten kun ollaan muutettu uuteen kotiin ja on enemmän tilaa. Tällähetkellä tosiaan asumisjärjestelyistä johtuen jokapaikka pursuaa tavaraa ja on ahdasta.

MUTTA tänään oli taas tapaaminen Kampissa näiden sivujen viimeistelyn osalta (ehkä voisin pian ilmoitella että nämä on olemassa ja jälleen aktiivisena) ja kävelin Biancon ohi…Siellä oli loppuunmyynti… Olen usein löytäny Biancosta kenkiä, ne istuu minun jalkaani todella kivasti.

Päätin siis käydä varmuudeksi kurkkaamassa =) Ja sieltähän löytyi todella kivan näköisen nilkkurit, ne ei ehkä ollut maailman mukavimmat jalassa mutta kivannäköiset ja ne maksoi 19,95€ !!! Ne oli siis pakko ostaa.

Koska nyt rikoin päätöstäni ostaa uusia kenkiä niin päätin heittää yhden parin vanhoja kenkiä pois siitä hyvästä! Tämmöiset kengät lähtee nyt siis roskiin, niissä oli onneksi halkeama joten rikki ne oli anyway

Vanhat kengät

Vanhat kengät

Vanhat kengät

Vanhat kengät

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ja tilalle ostin tällaiset:

Uudet Kengät

Uudet Kengät

Uudet Kengät

Uudet Kengät

 

Eli eikös tämä ollut hyvin perusteltu ostopäätös? Ja tosiaan myös oikeutettu koska yksi pari alta on nyt menossa roskiin (jos mä koskaan niitä tuosta eteisestä roskiin muistan viedä =) )

Käykää tekin tekemässä löytöjä Kampin Biancon loppuun myynnistä =)

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen
Juttu jatkuu
Mari Valosaari
Mari Valosaari Fitnestä vai tavallista elämää terveellisesti? Ennen pelkkää fitnestä, nykyään perhe-elämää johon vaikuttavat opitut terveelliset elämäntavat fitness maailmasta. Eikä se fitness ole mihinkään kadonnut vaikka monessa asiassa taka-alalle jääkin. Mari uskoo nousevansa kisalavalle vielä mummonakin. Aika näyttää käykö niin ja säilyykö fitness into niin että kisaaminen jatkuu. Tai salliiko suolistosairaus ylipäätään kisaamisen.. Nyt kahden lapsen äiti ja laulavan palomiehen vaimo asuu maalla, hoitaa kotia, lapsia ja hevosia sekä yhdistää tähän yrittäjänä toimimisen. Luvassa tavallista elämää ”fitness mutsin” silmin. Tervetuloa mukaan!

Arkisto

Instagram

  • #tarkenee

marivalosaari

Artikkelit

Suomen suurin perheblogiyhteisö tarjoaa luettavaa ja vertaistukea niin odotusajasta, vauva-arjesta, taaperon uhmasta kuin muistakin perhe-elämän iloista ja haasteista. Tarjolla on huumoria, vinkkejä, arjen vertaistukea, kyyneliäkin. Tervetuloa joukkoon!

Seuraa
meitä: